Parimatch Tech: Great Place to Work-Certified™ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Η εφαρμογή μια πετυχημένης επιχειρηματικής κουλτούρας δεν είναι βιώσιμη αν δεν μπορείς να τη βελτιώνεις και να την εξελίσσεις συνεχώς. Η Parimatch Tech είναι ανάμεσα στις εταιρείες που τόλμησαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τα κατάφεραν, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Great Place to Work® Cyprus!

Φέτος είναι ένα ακόμη πιο εκπληκτικό επίτευγμα, αφού ο συνολικός μέσος όρος βαθμολογίας ήταν 95% σε σύγκριση με το 94% της περσινής βαθμολογίας και με την εξαιρετική βαθμολογία 99% στη δήλωση «Λαμβάνοντας τα πάντα υπόψη, θα έλεγα ότι η Parimatch Tech είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να δουλέψεις».

Η αξιολόγηση έγινε κυρίως από τους ίδιους τους εργαζόμενους, οι οποίοι απάντησαν ανώνυμα, σε ερωτηματολόγιο το οποίο απέδειξε το επίπεδο εμπιστοσύνης τους προς την εταιρεία σε σημαντικές πτυχές του εργασιακού περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με την Ομάδα του Great Place to Work® Cyprus: «Η Parimatch Tech έχει δουλέψει σκληρά για να δημιουργήσει έναν χώρο εργασίας όπου κάθε εργαζόμενος έχει σταθερά θετική εμπειρία. Αυτό το είδος ισχυρής κουλτούρας ξεκλειδώνει τις πλήρεις ικανότητες των ανθρώπων τους και οδηγεί σε πραγματικά αποτελέσματα».

 

Η Parimatch Tech είναι μια διεθνής εταιρεία που αναπτύσσει λύσεις τεχνολογίας και μάρκετινγκ για τη βιομηχανία ψυχαγωγίας και διασφαλίζει την παγκόσμια επέκταση της επωνυμίας Parimatch. Η Parimatch Tech έχει αναπτύξει μια εταιρική κουλτούρα που εμπνέει τους ανθρώπους να αναλαμβάνουν νέες προκλήσεις και παρέχει άνετες συνθήκες εργασίας. Η εταιρεία εδρεύει στη Λεμεσό της Κύπρου.

Δειτε Επισης

Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Heritage Private School: Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος 2023
Πώς επιτυγχάνεται ένα αποτελεσματικό Διοικητικό Συμβούλιο-Πρώτη ανοικτή συζήτηση από EIMF
Nέος γενικός διευθυντής της MSPS Κύπρου ο Γιάννης Διονυσιάδης
Η τεχνητή νοημοσύνη και το μέλλον των Μ.Μ.Ε
Η Bioland Energy Group καθάρισε την παραλία Βορόκληνης
Consulco: Υψηλές αποδόσεις του London Credit Fund και το πρώτο τρίμηνο του 2024
Συζήτηση για ενιαία Εθνική Χρηματοπιστωτική Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών
Η Λευκωσία υποδέχεται το 16ο Συνέδριο για την Εταιρική Βιωσιμότητα & Υπευθυνότητα