Η Gear Education γίνεται σχολικός συνεργάτης της Jamf

Η Gear Education, μια εταιρεία που παρέχει τεχνολογικές λύσεις και αποσκοπεί στην ενδυνάμωση δασκάλων και μαθητών, ανακοίνωσε την επίσημη συνεργασία της με την Jamf, ως μεταπωλητής εκπαιδευτικών της προϊόντων συμπεριλαμβανομένου του Jamf School, σε σχολεία και οργανισμούς, βοηθώντας τους έτσι να επιτύχουν με την Apple.

Το Jamf School είναι μια εφαρμογή διαχείρισης φορητών συσκευών (MDM) που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την εκπαίδευση. Η ενστικτώδης διαδικτυακή εφαρμογή επιτρέπει στους διαχειριστές πληροφορικής να αναπτύσσουν, να διαχειρίζονται και να ασφαλίζουν εύκολα συσκευές Mac, iPad, iPhone και Apple TV. Το Jamf School, η πλήρης διαδικτυακή εφαρμογή για δασκάλους, μαθητές και γονείς, επιτρέπει την άμεση συνεργασία τους.

Πρόσφατα, η εφαρμογή Jamf Safe Internet προστέθηκε στο εκπαιδευτικό πακέτο παρέχοντας μια προαιρετική ενσωμάτωση στο Jamf School που προστατεύει τις συσκευές μαθητών και προσωπικού χρησιμοποιώντας φιλτράρισμα περιεχομένου και προστασία διαδικτύου ενάντια σε κακόβουλα λογισμικά και ηλεκτρονικό ψάρεμα (phishing).

Σε συνεργασία με την Jamf, η Gear Education έχει τη δυνατότητα να παρέχει σε σχολεία και οργανισμούς ένα καλύτερο και ασφαλέστερο περιβάλλον και οικοσύστημα της Apple (Apple ecosystem). Ως μέρος των υπηρεσιών τεχνολογικής εκπαίδευσης που προσφέρουν, η Gear Education μπορεί να παρέχει βοήθεια με την έκδοση αδειών και εγκατάσταση εκπαιδευτικών προϊόντων Jamf.

Η μεγιστοποίηση της τεχνολογικής αξίας στην εκπαίδευση είναι απαραίτητη για την Gear Education.

«Η εφαρμογή της σωστής διαχείρισης φορητών συσκευών (MDM) μπορεί να φέρει κοντά τα ενδιαφερόμενα μέλη του σχολείου, από διαχειριστές πληροφορικής, δασκάλους και μαθητές, μέχρι γονείς» ανέφερε η κ. Χριστίνα Σιαήλας, ιδρύτρια του Gear Education. Το Jamf School είναι μια ισχυρή, απλή και προσιτή εφαρμογή διαχείρισης φορητών συσκευών (MDM) που βοηθά τα σχολεία να απλοποιήσουν τη ροή εργασιών πληροφορικής, να διαχειριστούν συσκευές και να εξασφαλίσουν ένα ασφαλές και ενεργό περιβάλλον μάθησης.

«Η ασφάλεια, η διαχείριση και η αποτελεσματικότητα είναι στον πυρήνα ενός επιτυχημένου εκπαιδευτικού προγράμματος τεχνολογίας Κ-12 που επιτρέπει σε σχολεία να επικεντρωθούν στη χρήση της τεχνολογίας για τη βελτιστοποίηση της διδασκαλίας και της μάθησης».

Δειτε Επισης

H Harman Kardon λανσάρει στην Κύπρο 3 νέα Bluetooth ηχεία που απογειώνουν την ακουστική εμπειρία
One Channel: Νέο κανάλι στους κυπριακούς δέκτες με άρωμα Mega Ελλάδος
Πέντε νέες καινοτόμες λύσεις στον τομέα του Generative AI ανακοινώνει η Amazon Web Services
Με συνεργασία CABLENET-COSMOTE TV... παίζουν μπάλα στην Ελλάδα ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση, Πάφος FC και Καρμιώτισσα
A. Jugnauth: Η πυξίδα πλοήγησης για τις επιχειρήσεις και η παρουσία χάκερ
Κυβερνοασφάλεια: Τι πρέπει να προσέξουν οι ΜμΕ και πώς να... πείσουν τους CEO's να επενδύσουν
Θ. Θεράποντος: Το πορτοφόλι ψηφιακών ταυτοτήτων της Ε.Ε. απλοποιεί τις διαδικασίες
J. Thompson: Οι αναδυόμενες τεχνολογίες οδηγούν στην ανάπτυξη
Πάρις Σάββα: Η Fortinet και το ανθρώπινο στοιχείο στην κυβερνοασφάλεια
Samsung: Λανσάρει το The Wall for Virtual Production στην Ευρώπη