Οι πρωταγωνιστές των 9ων Invest Awards (video)

Τα Invest Cyprus International Investment Awards, ο θεσμός που αναδεικνύει διεθνείς επενδυτές, προσωπικότητες και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο και αφήνουν το αποτύπωμά τους στην επιχειρηματική και οικονομική ζωή του νησιού μας, πραγματοποιήθηκε για 9η χρονιά, το βράδυ της Τετάρτης 8 Σεπτεμβρίου στο προεδρικό μέγαρο.

Συνολικά έξι εταιρείες και μια προσωπικότητα βραβεύτηκαν, στο πλαίσιο των βραβείων, για τη συμβολή τους στο κυπριακό επιχειρείν.

Οι πρωταγωνιστές της βραδιάς, μιλούν στο InBusiness TV για την σημασία των βραβείων και γενικότερα των ξένων επενδύσεων.

«Θέλουμε να είμαστε μια χώρα φιλική προς τις ξένες επενδύσεις και να συμβιώνουμε αρμονικά με αυτούς τους ανθρώπους που εμπιστεύτηκαν την Κύπρο και συνεισφέρουν μέσω των εργασιών τους».

«Τα 9α Invest Cyprus International Investment Awards είναι η απόδειξη της εκτίμησης του Invest Cyprus προς το ξένο επενδυτικό κοινό».

«Είναι ένας θεσμός που αναγνωρίζει το επιχειρείν από τους ξένους επενδυτές, γι’ αυτό και τον αναγνωρίζουμε και τον καλοσωρίζουμε».

Τα Invest Cyprus International Investment Awards παρουσιάζει η PwC Κύπρου. Χρυσός Χορηγός η Εurobank Cyprus. Powered by: ECOMMBX; Χορηγός Επικοινωνίας η τηλεόραση Άλφα Κύπρου. Διοργανωτές η ΙΜΗ και ο Ιnvest Cyprus.

Δειτε Επισης

Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Heritage Private School: Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος 2023
Πώς επιτυγχάνεται ένα αποτελεσματικό Διοικητικό Συμβούλιο-Πρώτη ανοικτή συζήτηση από EIMF
Nέος γενικός διευθυντής της MSPS Κύπρου ο Γιάννης Διονυσιάδης
Η τεχνητή νοημοσύνη και το μέλλον των Μ.Μ.Ε
Η Bioland Energy Group καθάρισε την παραλία Βορόκληνης
Consulco: Υψηλές αποδόσεις του London Credit Fund και το πρώτο τρίμηνο του 2024
Συζήτηση για ενιαία Εθνική Χρηματοπιστωτική Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών
Η Λευκωσία υποδέχεται το 16ο Συνέδριο για την Εταιρική Βιωσιμότητα & Υπευθυνότητα