iSPIRAL: Ενισχύει τη διεθνή της παρουσία

Η ανάπτυξη και διατήρηση πρωτοποριακών πλατφόρμων ρυθμιστικών τεχνολογιών αποτελεί πρόκληση για την iSPIRAL, με στόχο να βοηθήσει τις εταιρείες χρηματοπιστωτικού τομέα να προστατευτούν από το οικονομικό έγκλημα, αλλά και να συμμορφωθούν με τις νομοθεσίες και να αποφύγουν τυχόν ανεπιθύμητα πρόστιμα.

Σε συνέντευξή του στο InBusinessNews, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της iSPIRAL, Αναστάσιος Ττινιόζου τονίζει ότι ο μεγάλος στόχος της εταιρείας είναι η ενίσχυση της διεθνούς της παρουσίας και η επίτευξη σωστής και αποδοτικής κουλτούρας συμμόρφωσης στις εταιρείες.

Διαβάστε ακόμα:

Καλπάζει το κατασκευαστικό κόστος (πίνακας)

Ντ. Λευκαρίτης: Η εμπιστοσύνη στην ομάδα και η πιο μεγάλη επιτυχία


Πείτε μας λίγα λόγια για την εταιρεία σας και τα προϊόντα/υπηρεσίες που παρέχετε.
Η iSPIRAL είναι ένας κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών στον τομέα της ρυθμιστικής τεχνολογίας με διεθνή εμβέλεια και έδρα την Κύπρο. Τα τελευταία 14 χρόνια βοηθήσαμε εκατοντάδες οργανισμούς να ανταποκριθούν στη συμμόρφωση και στις κανονιστικές τους υποχρεώσεις.

Η iSPIRAL προσφέρει εξαιρετικά προηγμένες πλατφόρμες συμμόρφωσης που βοηθούν τους πελάτες μας στον εντοπισμό οικονομικής απάτης, στην επαλήθευση της ταυτότητας των πελατών τους, στη διακυβέρνηση και τη διαχείριση κινδύνων.

Για παράδειγμα, η πλατφόρμα μας RegTek+ είναι μια ολοκληρωμένη ρυθμιστική τεχνολογική λύση που απλοποιεί όλες τις καθημερινές λειτουργίες συμμόρφωσης, από την αποδοχή πελατών έως την ενσωμάτωσή τους, την παρακολούθηση και τον έλεγχο συναλλαγών, τον εντοπισμό ύποπτων δραστηριοτήτων και τη διαχείριση κινδύνου.


Πόσα άτομα εργάζονται στην εταιρεία σας;
Αυτή τη στιγμή η εταιρεία απασχολεί 23 άτομα σημειώνοντας αύξηση 30% από πέρυσι. Καθώς η ομάδα μας μεγαλώνει, ο κύριος στόχος είναι να διατηρηθεί η ψηλή ποιότητα περιβάλλοντος εργασίας, η οποία έχει επίσης βραβευτεί από το Υπουργείο Εργασίας της Κύπρου.


Σε ποιους απευθύνεστε; Ποιοι είναι οι πελάτες σας;
Οι υπηρεσίες μας είναι προσεκτικά σχεδιασμένες για να εξυπηρετούν τους επαγγελματίες του τομέα συμμόρφωσης σε όλες τις επιχειρήσεις που εμπίπτουν στον χρηματοοικονομικό κλάδο.

Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες τράπεζες στην Κύπρο, καθώς και ένα αριθμό τραπεζών από το εξωτερικό. Προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες σε διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρείες από τομείς όπως Forex & Brokers (οι μεγαλύτεροι οργανισμοί στον κόσμο), Payments (PSPs, EMIs, eWallets, Neobanks, etc), επενδυτικούς, ασφαλιστικούς οργανισμούς, λογιστικούς, ελεγκτικούς και δικηγορικούς  οίκους, Gaming & Gambling και Fiduciaries.


Ποιες είναι σήμερα οι προκλήσεις για τον τομέα σας και την επιχείρησή σας;
Ο τομέας στον οποίο εργαζόμαστε είναι εξαιρετικά απαιτητικός, καθώς κυβερνήσεις και ρυθμιστικές υπηρεσίες βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση για την καταπολέμηση του συνεχώς εξελισσόμενου οικονομικού εγκλήματος. Συνεπώς, τα τμήματα συμμόρφωσης των οργανισμών κάνουν ένα διαρκή αγώνα για να πληρούν τα συνεχώς μεταβαλλόμενα κριτήρια και κανονισμούς. Η πρόκληση μας, λοιπόν, είναι να αναπτύξουμε και να διατηρήσουμε πρωτοποριακές πλατφόρμες ρυθμιστικών τεχνολογιών που θα βοηθήσουν τις εταιρείες χρηματοπιστωτικού τομέα να προστατευτούν από το οικονομικό έγκλημα, αλλά και να  συμμορφωθούν με τις νομοθεσίες και να αποφύγουν τυχόν ανεπιθύμητα πρόστιμα.

 Ποια είναι τα άμεσα σχέδια ανάπτυξης της εταιρείας σας;
Ο μεγάλος στόχος μας είναι να ενισχύσουμε τη διεθνή μας παρουσία και να βοηθήσουμε περισσότερες εταιρείες να επιτύχουν μια σωστή και αποδοτική κουλτούρα συμμόρφωσης.

Αυτή τη στιγμή λαμβάνουμε μέρος στο Innovate Project. Σκοπός αυτού του έργου είναι η υποστήριξη υφιστάμενων επιχειρήσεων που έχουν στόχο την επένδυση στην έρευνα για την ανάπτυξη ανταγωνιστικών καινοτόμων προϊόντων ή υπηρεσιών με γρήγορες προοπτικές διείσδυσης στην παγκόσμια αγορά.

Για την επίτευξη του στόχου μας, επενδύσαμε στην πρόσληψη εξαιρετικών επαγγελματιών και εφαρμόζουμε τις τελευταίες τεχνολογίες, όπως μηχανική μάθηση και προηγμένα αναλυτικά στοιχεία. Επίσης, έχουμε προχωρήσει σε στρατηγικές συνεργασίες με διεθνώς αναγνωρισμένους οργανισμούς.

 

FACTS AND FIGURES
Έτος ίδρυσης:
2008
Ιδρυτής: Χρίστος Ττινιόζου & Αναστάσιος Ττινιόζου
Managing Director: Χρίστος Ττινιόζου & Executive Director: Αναστάσιος Ττινιόζου
Αριθμός προσωπικού: 23


Συνεργάτες/Partners: Epic, Hellenic Βank και University of Central Lancashire Cyprus (UCLan Cyprus)

Δειτε Επισης

Βραβεία Καινοτομίας & Έρευνας από ΟΕΒ και ΙδΕΚ: Οι γεμάτες έμπνευση δηλώσεις των βραβευθέντων (vid)
Οδηγός προστασίας δεδομένων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022