Powered by

Ανοιξιάτικες γεύσεις στον χώρο της επιλογής μας από τη Wolt!

Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά, ο καιρός ανοίγει, η διάθεση αλλάζει και το αγαπημένο online  delivery app της Wolt σου φτιάχνει κι άλλο την ημέρα φέρνοντας κοντά σου απολαυστικά φαγητά και ποτά όπου κι αν βρίσκεσαι - στο σπίτι, στο γραφείο, στο πάρκο ή στην παραλία. Η πλατφόρμα φιλοξενεί τα καλύτερα εστιατόρια, καφέ και ζαχαροπλαστεία του νησιού, ενώ η λίστα συνεχώς εμπλουτίζεται με νέες συνεργασίες ούτως ώστε να έχεις αμέτρητες επιλογές για κάθε ώρα της ημέρας!   

H πλατφόρμα της Wolt ξεδιπλώνει μπροστά σου τα menu της άνοιξης. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν ιδιαίτερες προτάσεις για τη Λευκωσία όπως: οι γευστικές μεσογειακές επιλογές του Bottega Amaro με φρέσκα ζυμαρικά και σπεσιαλιτέ σχάρας, αλλά και τα κλασικά πιάτα του εστιατορίου Μπέμπα που περιλαμβάνουν εποχιακά φαγητά, ψητά στα κάρβουνα και μοναδικές πίτες που ξεπροβάλλουν από τον ξυλόφουρνο! Η γαστρονομική εμπειρία συνεχίζεται με τις μοναδικές  προτάσεις του εστιατορίου Mouson, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις από Το Παντοπωλείο “Καλή Όρεξη”.

 

Οι επιλογές για καλό φαγητό δεν περιορίζονται μόνο στην πρωτεύουσα. Στην Wolt  θα βρεις το menu  του εστιατορίου  Como Osterria,  που βρίσκεται στη Λεμεσό και προσφέρει λαχταριστά ιταλικά πιάτα, burgers και άλλα πολλά, ενώ στη Λάρνακα θα λατρέψεις τις γεύσεις του Bastet και θα απολαύσεις το artisan experience! Διαχρονική αξία αποτελούν και τα steaks από το Hobos Steakhouse, στη Λάρνακα, τα οποία καταφθάνουν κοντά σου με μόνο μερικά κλικ. Στην Πάφο, επιλέγεις ζουμερά burgers και δροσερές σαλάτες από το menu του Deloubak.  

 

Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, κατέβασε τώρα την εφαρμογή της Wolt από το Google Play ή το Apple App Store για να παραγγείλεις το αγαπημένο σου φαγητό, γλυκό, ρόφημα ή σνακ. Η πλατφόρμα προσφέρει φωτογραφίες και περιγραφή των προϊόντων, ενώ η υπηρεσία της live παρακολούθησης σου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται η παραγγελία σου. Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής μπορείς να επιλέξεις την «Παράδοση Χωρίς Επαφή» και να πληρώσεις είτε με κάρτα είτε με μετρητά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις τον τρόπο που προτιμάς.

 

 

 

 

Η Wolt ανταμείβει εσένα και τους φίλους σου όταν μοιραστείς τον προσωπικό κωδικό που θα βρεις εντός της εφαρμογής στο προφίλ σου. Στείλε λοιπόν τον κωδικό σου και μοιράσου τα «κέρδη» με τους φίλους σου. Κάθε φορά που κάποιος χρησιμοποιεί τον δικό σου κωδικό στην πρώτη του παραγγελία, λαμβάνει τρία κουπόνια των €5 (συνολικά €15) τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει στις 3 πρώτες του παραγγελίες (€5 + €5 + €5). Η Wolt ανταμείβει και εσένα προσφέροντάς σου 3 κουπόνια των €3 (συνολικά €9), για κάθε μία από τις παραπάνω παραγγελίες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες delivery της Wolt στην Κύπρο επισκέψου το wolt.com και τις σελίδες της πλατφόρμας στο Facebook και στο Instagram.

Δειτε Επισης

WIZZ Experiences: Νέα πρόσθετη υπηρεσία για τους επιβάτες της Wizz Air
Βγάζει ξανά στην...αναφορά την Kition ο Χριστοδουλίδης-«Το κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από οποιονδήποτε»
Στα €1,4 δισ. οι δαπάνες για ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό το 2022
Νέο αίμα στην αγορά εργασίας με διεύρυνση της πρόσβασης φοιτητών από τρίτες χώρες
Τράπεζα Κύπρου: Στο Δ.Σ. Christian Philipp Hansmeyer και William Stuart
Ψηφίζουν εξωτερικό για τις πασχαλινές διακοπές τους οι Κύπριοι-Για 48ωρα οι κρατήσεις στο εσωτερικό
Πέρασε από το Υπουργικό ο Εθνικός Οργανισμός Ανάπτυξης-Κλείνει κενά στη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων
Κτηματομεσίτες: Απαραίτητη η διόρθωση για διενέργεια γενικής εκτίμησης κάθε πέντε αντί κάθε τρία χρόνια
Nέος γενικός διευθυντής της MSPS Κύπρου ο Γιάννης Διονυσιάδης
Η Λευκωσία υποδέχεται το 16ο Συνέδριο για την Εταιρική Βιωσιμότητα & Υπευθυνότητα