EPIC - Εμπειρίες συνδεσιμότητας

Στον δρόμο της ψηφιακής εποχής η Εpic δεν επαναπαύεται, υπογραμμίζει ο Ceo της εταιρείας Θάνος Χρονόπουλος. Επισημαίνει ταυτόχρονα ότι με γνώμονα πάντα τη δέσμευση να προσφέρουν ένα εξαιρετικό δίκτυο και πραγματική οικονομία, ακολουθούν τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας και προσαρμόζονται άμεσα, με συνεχείς επενδύσεις στις υποδομές τους αλλά και στην εξυπηρέτηση των πελατών τους.

H Epic συγκαταλέγεται στους κορυφαίους παρόχους τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο και ανήκει στη Monaco Telecom, που εδρεύει στο Πριγκιπάτο του Μονακό. Αποτελεί μέλος μιας δυναμικής ευρωπαϊκής οικογένειας εταιρειών τηλεπικοινωνιών που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη και πρωταγωνιστούν στις αγορές της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ελβετίας, της Ιρλανδίας, του Μονακό και της Μάλτας. Κινητήρια δύναμή της τα στελέχη και το προσωπικό της, που ξεπερνούν τον αριθμό των 350 επαγγελματιών. Η εμπειρία και η γνώση που κατέχει το ταλαντούχο και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της, οδηγεί την επιχείρηση στην ανάπτυξη. Η εταιρεία δραστηριοποιείται από τον Ιούλιο του 2004, μετά και την εξασφάλιση της δεύτερης άδειας λειτουργίας κινητής τηλεφωνίας. Ως η πρώτη ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο, εισήγαγε στην αγορά νέες υπηρεσίες και καινοτομίες καθώς και ανταγωνιστικά πακέτα.

Συνεχείς επενδύσεις

Από την αρχή μέχρι και σήμερα, στόχος μας είναι να επενδύουμε συνεχώς σε νέες τεχνολογίες, οι οποίες βελτιώνουν τη ζωή των συνδρομητών μας. Μέσα από τις επενδύσεις μας, φέραμε πρώτοι το 4G στη χώρα και τις πιο γρήγορες ταχύτητες internet στην αγορά, αναπτύξαμε ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών, ενώ φέτος ξεκινήσαμε και τη λειτουργία του Epic 5G, το οποίο μας επιτρέπει πλέον να απολαμβάνουμε μια άκρως αναβαθμισμένη εμπειρία επικοινωνίας και ανταλλαγής δεδομένων.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες

Στον δρόμο της ψηφιακής εποχής η Εpic δεν επαναπαύεται και με γνώμονα πάντα τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε ένα εξαιρετικό δίκτυο και πραγματική οικονομία, ακολουθούμε τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας και προσαρμοζόμαστε άμεσα, με συνεχείς επενδύσεις στις υποδομές μας αλλά και στην εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, διαδικτύου, συνδρομητικής τηλεόρασης καθώς και εξειδικευμένες λύσεις ICT. Μέσα στους στρατηγικούς στόχους της Epic είναι η συνεχής ανάπτυξη των δικτύων Fiber και 5G, σε παγκύπρια εμβέλεια. Οι οπτικές ίνες (fiber) αποτελούν το αύριο του internet. Με το Epic Fiber προσφέρουμε ασύλληπτα γρήγορες ταχύτητες, που φτάνουν μέχρι και 1Gbps, ξεκλειδώνοντας τις δυνατότητες του internet στο σπίτι και στις επιχειρήσεις. Στόχος μας είναι να απολαμβάνουν όλοι ποιοτική αλλά και προσιτή πρόσβαση στην ψηφιακή εποχή με πιο δυνατό, πιο αξιόπιστο και πιο γρήγορο internet. Γι’ αυτό και προτεραιότητα μας είναι να προσφέρουμε το fiber internet μέσα από ένα ελκυστικό και οικονομικό πακέτο που θα απευθύνεται σε όλους.

Νέες ευκαιρίες

Το Epic 5G από την πλευρά του, διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εκτόξευση της συνδεσιμότητας. Συνώνυμο της ελευθερίας, αναβαθμίζει σημαντικούς τομείς της κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας με ευεργετικές συνέπειες και δημιουργεί νέες ευκαιρίες. Η τεχνολογική επανάσταση του 5G ενισχύει την προοπτική ενός πλήρως συνδεδεμένου κόσμου εκμηδενίζοντας τις αποστάσεις και αναβαθμίζει την εμπειρία των χρηστών, με υπέρ-υψηλή ανάλυση, κρυστάλλινο ήχο και τον χρόνο αναμονής και ανταπόκρισης να είναι πλέον σχεδόν μηδενικός.

Βραβευμένο δίκτυο

Το δίκτυο της Epic έχει διακριθεί αρκετές φορές, ως αποτέλεσμα των επενδύσεων της εταιρείας στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις που επικρατούν στην παγκόσμια αγορά τηλεπικοινωνιών. Αρχικά, λάβαμε το βραβείο «Best Mobile Network in Test» από την umlaut, την ανεξάρτητη διεθνή εταιρεία μετρήσεων και ελέγχου δικτύων, έπειτα από εκτενή αξιολόγηση των κυπριακών δικτύων κινητής τηλεφωνίας. Μέσω της ανεξάρτητης μελέτης που διεξήχθη με τη μέθοδο του crowdsourcing, η Epic κατατάχθηκε στην πρώτη θέση ανάμεσα στα κυπριακά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας καθώς συγκέντρωσε την υψηλότερη συνολική βαθμολογία, διάκριση που έλαβε 4 συνεχείς φορές μέχρι σήμερα. Πιστοποιήθηκε δύο φορές επίσης μέσα στο 2020 και στο 2021 ως «το γρηγορότερο δίκτυο κινητής στην Κύπρο» από τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο οργανισμό διαδικτυακών μετρήσεων και αναλύσεων Ookla. Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που ένα δίκτυο κινητής στην χώρα μας βραβεύτηκε ταυτόχρονα από 2 αναγνωρισμένους οργανισμούς. Οι συνεχόμενες διακρίσεις του δικτύου μας από δύο κορυφαίες διεθνείς εταιρείες μετρήσεων είναι αποτέλεσμα ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού. Είμαστε υπερήφανοι που - και με διεθνείς πιστοποιήσεις - αποδεικνύουμε ότι προσφέρουμε στους πελάτες μας μοναδικές υπηρεσίες και λύσεις τεχνολογίας που διευκολύνουν τη ζωή τους.

Ψηλά ο πήχης

Η μετάβαση στην ψηφιακή εποχή τοποθετεί ψηλά τον πήχη για όλους. Στο μεταβαλλόμενο περιβάλλον που κυριαρχεί, τα πάντα γύρω αλλάζουν και ολοένα οι ανάγκες επικοινωνίας, σε προσωπικό και κατ΄ επέκταση σε επιχειρηματικό επίπεδο, θα αυξάνονται. Στον σύγχρονο κόσμο που δημιουργείται, η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ψηφιοποίησή τους. Αυτές που θα προσαρμοστούν στις εξελίξεις που δρομολογούνται θα καταφέρουν να επιβιώσουν. Οι επενδύσεις σε υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας και διαδικτύου και σε εξειδικευμένες λύσεις ICT, όπως επίσης και η εκπαίδευση του προσωπικού στις νέες τεχνολογίες, είναι το όχημα που θα οδηγήσει τις επιχειρήσεις με ασφάλεια στο μέλλον. Εμείς συνεχίζουμε να στηρίζουμε τις επιχειρήσεις, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες τόσο για τις τηλεπικοινωνιακές όσο και για τις ICT ανάγκες τους αλλά και μια ομάδα από προσωπικούς business σύμβουλους, οι οποίοι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν σ’ αυτή την μετάβαση.

Καλά προετοιμασμένοι

Χάρη στις σωστές και έγκαιρες κινήσεις που ήδη είχαν γίνει σε επενδύσεις και αναβαθμίσεις του δικτύου μας αλλά και λόγω της αφοσίωσης του ανθρωπίνου δυναμικού της εταιρείας, ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι και ανταποκριθήκαμε με απόλυτη επιτυχία στην αυξημένη κίνηση και τις πολλαπλάσιες ανάγκες που προέκυψαν μέσα από νέα δεδομένα που δημιούργησε η πανδημία . Παράλληλα ενισχύσαμε κανάλια, όπως το e-store και τις εφαρμογές μας, όπου οι συνδρομητές μπορούν εύκολα να συνάψουν συμβόλαια, να αγοράσουν συσκευές και να ελέγξουν τον λογαριασμό τους καθώς και την κατ’ οίκον παράδοση συμβολαίων και συσκευών. Με τις κινήσεις αυτές παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και εμπειρία σε όλους τους πελάτες μας, οι οποίοι έχουν πλέον στρέψει το βλέμμα τους προς το διαδίκτυο και σε λύσεις που δεν χρειάζονται την προσέλευση σε φυσικό κατάστημα.

Αλματώδης ανάπτυξη

Ο τομέας της τεχνολογίας μεταβάλλεται συνεχώς για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις τις κοινωνίας, οι οποίες αυξάνονται. Η ανάγκη για ακόμη πιο δυνατό internet με πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες σε σχέση με σήμερα ωθεί τις εταιρείες τηλεπικοινωνίων στην ανάπτυξη νέων υπηρεσιών και τεχνολογιών μέσα από ταχύτερα και πιο αξιόπιστα δίκτυα. Τα επόμενα χρόνια τα δίκτυα Fiber και 5G αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν. Οι γρήγορες και αδιάκοπες ταχύτητες θα ωθήσουν αρκετούς τομείς της οικονομίας σε αλματώδη ανάπτυξη, δημιουργώντας νέες εμπειρίες που δεν θα φανταζόμασταν ποτέ.

 

EPIC

Αριθμός εργαζομένων: 350

Διευθυντική ομάδα:

Θάνος Χρονόπουλος: CEO

Γιάννης Μιχαηλίδης: CTIO

Μισιέλ Σιεϊπάν: CCO

Μιχάλης Καρατζιάς: CFO

Μάρλεν Μιχαήλ: Communications & Customer Experience Director

Plamen Cheresharov: HR & Facilities Director

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Legal & Regulatory Director

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: Λεωφόρος Κέννεντυ, 87, 1077, Λευκωσία Τ.κ.: 20683

Τηλέφωνο: 96222222

 

Δειτε Επισης

Virtual IT - Ολοκληρωμένη λύση
MAPiTek - Σύγχρονες πρακτικές
NEW HORIZONS - Πρόταση αξίας
ΓΙΩΡΓΟΣ Ζ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Δ.Ε.Π.Ε. - Web 3.0: Ο δρόμος προς την Αποκέντρωση
EPIC - Εμπειρίες συνδεσιμότητας
COCOON CREATIONS - Πρωταθλητής στην αγορά
PRIMETEL - Η ψηφιακή είναι η δική μας εποχή!
INFORMATION COMMUNICATION TECHNOLOGY - THE NEW DIGITAL ERA: Οι ταχύτητες ανεβαίνουν