Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

PwC Κύπρου: Στρατηγικός υποστηρικτής του Junior Achievement Cyprus

Σε στρατηγικό υποστηρικτή του Junior Achievement Cyprus αναβαθμίζεται η PwC Κύπρου, μετά από επτά χρόνια συνεχούς υποστήριξης, με ιδιαίτερη έμφαση στο πρόγραμμα «Μαθητική Επιχείρηση» και με αποκορύφωμα την υλοποίηση ενός ακόμη μαθητικού προγράμματος για το δημοτικό, με τίτλο «Η Κοινότητά μας».

Η PwC Κύπρου και το Junior Achievement Cyprus έχουν οικοδομήσει στο πέρασμα των χρόνων σχέσεις εμπιστοσύνης μοιραζόμενοι το ίδιο όραμα και τις αξίες για συνεισφορά στην κοινότητα. Μαζί επενδύουμε στο μέλλον προωθώντας τη νεανική επιχειρηματικότητα και την καινοτομία με στόχο τη δημιουργία συνθηκών μακροχρόνιας οικονομικής ευημερίας στην Κύπρο. Όπως είναι γνωστό, η PwC διαχρονικά επενδύει στους συγκεκριμένους τομείς, καθώς και στη στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, ενώ η βιωσιμότητα και η πράσινη μετάβαση αποτελούν βασικό πυλώνα της παγκόσμιας στρατηγικής του οργανισμού, που παρουσιάστηκε πρόσφατα και φέρει τον τίτλο «The New Equation».

Η στρατηγική υποστήριξη του Junior Achievement Κύπρου δίνει στην PwC Κύπρου την ευκαιρία να συμβάλει στην προσπάθεια για να μπορέσουν τα παιδιά και οι νέοι να αποκτήσουν περισσότερες γνώσεις και δεξιότητες, οι οποίες θα τους βοηθήσουν να διαμορφώσουν το μέλλον τους όπως επιθυμούν. Η στήριξη της PwC είναι πολυδιάστατη καθώς προϋποθέτει μεταξύ άλλων και την ενεργό εμπλοκή εθελοντών-ανθρώπων του οργανισμού σε πρωτοβουλίες και δράσεις του Junior Achievement, ενώ περιλαμβάνει και τη διοργάνωση Trade Fair όπου ομάδες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Μαθητική Επιχείρηση» έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ιδέες και τα προϊόντα τους στα μέλη του προσωπικού της PwC Κύπρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προγράμματα και οι δραστηριότητες του Junior Achievement Κύπρου απευθύνονται σε μαθητές/τριες όλων των ηλικιών, από το δημοτικό σχολείο μέχρι την τριτοβάθμια εκπαίδευση, με στόχευση στον τομέα της χρηματοοικονομικής παιδείας, της ετοιμότητας εργασίας και της επιχειρηματικότητας.

Σε δηλώσεις του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της PwC Κύπρου, Ευγένιος Ευγενίου διαβεβαίωσε πως ο οργανισμός θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε τρόπο τέτοιες πρωτοβουλίες. «Πιστεύουμε στο έργο του Junior Achievement Κύπρου και μοιραζόμαστε μαζί τους το ίδιο όραμα και τις ίδιες ανησυχίες. Αυτός είναι και ο λόγος που φέτος αποφασίσαμε να ενισχύσουμε τη συνεργασία μας. Αισθάνομαι υπερήφανος βλέποντας τους ανθρώπους του οργανισμού μας να αγκαλιάζουν τις δράσεις αυτές σε εθελοντική βάση».

Δειτε Επισης

Το κληρονομικό δίκαιο στην Κύπρο... Η διαθήκη, τα καταπιστεύματα και η σειρά των κληρονόμων
Cyprus Public Transport: Όλες οι σχολικές διαδρομές κανονικά από τη Δευτέρα
ΕΜΕΛ: Κανονικά από Δευτέρα τα μαθητικά δρομολόγια
St Intertrust: Στήριγμα των επιχειρήσεων στην πορεία προς ανάπτυξή τους
Η Lidl Κύπρου στηρίζει την Κύπρο του μέλλοντος
Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μνημόνιο συνεργασίας με Υπουργείο Άμυνας
Επιχειρηματική αποστολή και φόρουμ ΚΕΒΕ στην Αυστρία
Στο Ντουμπάι η Μαρίνα Χατζημανώλη-Συμμετέχει σε συνέδριο για θέματα ναυτιλίας
Το City of Dreams Mediterranean υποδέχθηκε την εορταστική περίοδο σε μια μαγευτική εκδήλωση
Lidl, Murex, Exness: Πολύτιμες εισηγήσεις και συμβουλές σε όσους αναζητούν εργασία(vid)