Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

20 χρόνια χρηματοδοτούμενης έρευνας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου από το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη

Τo Πανεπιστήμιο Κύπρου θα παρουσιάσει σε ειδική εκδήλωση, την 20ετή επετειακή έκδοση της έρευνας που έχει χρηματοδοτηθεί από το  Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη, η οποία περιλαμβάνει όλα τα ερευνητικά προγράμματα που χρηματοδοτήθηκαν από το Ίδρυμα από το 2000-2020. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021, και ώρα 18:00, στο εσωτερικό αίθριο (ισόγειο)  του Κτιρίου Συμβουλίου- Συγκλήτου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης», στην Πανεπιστημιούπολη (Λεωφ. Πανεπιστημίου 1, Αγλαντζιά).

Η ειδική έκδοση περιλαμβάνει τη χρηματοδοτούμενη έρευνα και τα  έργα που υλοποιήθηκαν στο Πανεπιστήμιο Κύπρου από το 2000-2020 και τον αντίκτυπο των προγραμμάτων έρευνας που χρηματοδοτήθηκαν από το  Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη, και τα οποία καλύπτουν ένα σημαντικό εύρος ερευνητικών δραστηριοτήτων και κλάδων. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη συνεισφορά των προγραμμάτων τόσο σε ακαδημαϊκό επίπεδο όσο και στην ευρύτερη κοινωνία.  Η επετειακή έκδοση έγινε με την επιμέλεια της Αντιπρυτανείας Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και τη συνεισφορά της Υπηρεσίας Υποστήριξης Έρευνας και Καινοτομίας του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Τα εσωτερικά ερευνητικά προγράμματα «Λεβέντη» του Πανεπιστημίου Κύπρου συμβάλλουν σημαντικά στην προαγωγή της έρευνας, ειδικότερα της βασικής, ενισχύοντας τα πρώιμα στάδια της ερευνητικής δραστηριότητας των ερευνητών του Πανεπιστημίου. Από το 2000 έως σήμερα, έχουν συνολικά χρηματοδοτηθεί 54 ερευνητικά προγράμματα, συνήθως διετούς διάρκειας.

Στο πλαίσιο της επετειακής εκδήλωσης το Πανεπιστήμιο Κύπρου έχει την τιμή να φιλοξενήσει τον αξιότιμο Δρα Αναστάσιο Π. Λεβέντη, Πρόεδρο του Ιδρύματος Α. Γ. Λεβέντη,  ο οποίος θα χαιρετίσει την εκδήλωση. Tην εκδήλωση θα χαιρετίσουν, επίσης, ο Πρύτανης, Καθηγητής Τάσος Χριστοφίδης και η Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθηγήτρια Ειρήνη-Άννα Διακίδου και Πρόεδρος της Επιτροπής Ερευνητικών Προγραμμάτων Λεβέντη Πανεπιστημίου Κύπρου. Θα ακολουθήσει  παρουσίαση οπτικογραφημένου υλικού. Την παρουσίαση της 20ετούς επετειακής έκδοσης της έρευνας που έχει χρηματοδοτηθεί στο Πανεπιστήμιο Κύπρου από το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη θα κάνει ο Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κύπρου, τέως Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Αθανάσιος Γαγάτσης.

Θα ακολουθήσει δεξίωση.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Για συμμετοχή στην επετειακή εκδήλωση ακολουθείστε το σύνδεσμο:  http://www.ucy.ac.cy/ucyevents , μέχρι τις  17 Οκτωβρίου 2021.  

Πληροφορίες: στο τηλ. 22894305

Δειτε Επισης

Ανοικτός ο δρόμος για ιδιωτικές επενδύσεις σε γήπεδα-«Αν κάποιος έχει τη διάθεση, καλώς να ορίσει»
Τα νέα γραφεία της EY Κύπρου-Σημείο αναφοράς για το μέλλον της εργασίας (pics)
Εβδομάδα διαβουλεύσεων και διαλόγου με οργανωμένες ομάδες της Λάρνακας
Η Kyriakides Mushrooms στηρίζει το Ίδρυμα «Μοναδικά Χαμόγελα»
Η Τράπεζα Κύπρου υπογράφει τις Αρχές Υπεύθυνης Τραπεζικής των Ηνωμένων Εθνών
Η περιοδεία του φορτηγού της Coca-Cola για τα Χριστούγεννα
Πέραν των 70 διμερών επιχειρηματικών συναντήσεων στη Διεθνή Εκδήλωση EMC 2023
Αύριο η διεξαγωγή του 11th Banking, Forum & FinTech EXPO
Ολοκληρώθηκε το 1ο Executive Education Programme του University of Cambridge σε συνεργασία με το CIM-Cyprus Business School
Μεγάλο ενδιαφέρον του επιχειρείν στην ετήσια γενική συνέλευση του Invest Cyprus