Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Imperio: Ένα ευχαριστώ και μία συγγνώμη - Βομβαρδισμός ενδιαφέροντος για το νέο έργο

Τεράστιο ήταν το ενδιαφέρον από πλευράς υποψήφιων αγοραστών για το Sunset Gardens, τη νέα οικιστική ανάπτυξη της Imperio, στη δυτική Λεμεσό, κοντά στο καζίνο-θέρετρο και το νέο Limassol Greens Golf Resort.

Όπως είχε δηλώσει στο InBusinessNews ο διευθυντής της Imperio, Γιάννης Μισιρλής,  το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό του Sunset Gardens είναι το πρωτοφανώς χαμηλό κόστος αγοράς μίας κατοικίας, που ξεκινά από €530 το μήνα ή €185,000.
 
Σε νέα ανακοίνωσή της η εταιρεία ευχαριστεί τους ενδιαφερόμενους αγοραστές και απολογείται για την όποια ταλαιπωρία προκαλείται, λόγω ακριβώς αυτής της αυξημένης ζήτησης.

Πιο αναλυτικά, σε ανακοίνωση της η Imperio αναφέρει ότι ότι από την περασμένη Πέμπτη και τις πρώτες κιόλας στιγμές προώθησης του νέου ανατρεπτικού οικιστικού έργου, Sunset Gardens, η αποδοχή και κυρίως το ενδιαφέρον από το κοινό ήταν τεράστιο.

«Από το τριήμερο Open House launch στο Sales Office στη Μακαρίου στη Λεμεσό, φάνηκε η έντονη απήχηση που έχει το καινούριο project, ειδικότερα από το στοχευμένο ενδιαφέρον των επισκεπτών», τονίζεται σχετικά.
 
Παράλληλα τα εκατοντάδες τηλεφωνήματα, μηνύματα και η επισκεψιμότητα στην επίσημη ιστοσελίδα του Sunset Gardens, είναι κάτι που τιμά και χαροποιεί ιδιαίτερα την Imperio.
 
«Αυτός είναι και ο λόγος που θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς για τη σπουδαία ανταπόκριση στο κάλεσμά μας και την καινοτόμα οικιστική ανάπτυξη του Sunset Gardens», σημειωνει στην ανακοίνωσή της η Imperio.
 
«Οφείλουμε, όμως, να απολογηθούμε για την όποια ταλαιπωρία προκαλείται, λόγω της αυξημένης ζήτησης. Οι χιλιάδες επισκέψεις στην ιστοσελίδα και ο υψηλότατος αριθμός και ρυθμός εισερχόμενων κλήσεων σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, δημιούργησε μία μικρή καθυστέρηση στην ανταπόκριση από το τμήμα εξυπηρέτησης της Imperio (πέραν των 24 ωρών)», εξηγεί η εταιρεία, διευκρινίζοντας ότι επιδίωξή της είναι όπωςόλοι οι ενδιαφερόμενοι λάβουν τις απαραίτητες πληροφορίες εντός 48 ωρών.
 
Το εξαιρετικά δυναμικό ξεκίνημα του Sunset Gardens αναδεικνύει τη μεγάλη ανάγκη της πόλης για ένα τόσο επαναστατικό έργο που δίνει τη λύση στο πρόβλημα των υψηλών ενοικίων, με τους πολίτες της Λεμεσού και συνολικά της Κύπρου, να το αγκαλιάζουν πραγματικά από την πρώτη κιόλας στιγμή, αναφέρει καταλητικά η Imperio.

Δειτε Επισης

Η λήξη του μειωμένου ΦΠΑ 5% για την πρώτη κατοικία εκτόξευσε τις πολεοδομικές αιτήσεις
Ask Wire: Πωλήσεις κατοικιών €119 εκατ. και γης €46 εκατ. στη Λευκωσία
Εγκρίθηκε το νομοσχέδιο για αστικό αναδασμό-Δημιουργείται γη έτοιμη για ανάπτυξη
RIA COURT 67: Στα σκαριά το νέο έργο του ομίλου Πανίκκος Λειβαδιώτης
Δέκα κατοικίες στη Λευκωσία στους πλειστηριασμούς Δεκεμβρίου
Built to Rent: Concept που μπορεί να αποτελέσει και για την Κύπρο εργαλείο προσέλκυσης επενδύσεων
Κ. Κωνσταντή: Το στεγαστικό δεν λύνεται εν μία νυκτί-Σωστά τα μέτρα, θα κριθούν στην πράξη
Νέο Κυπριακό Μουσείο: Δείτε πώς προχωρούν οι κατασκευαστικές εργασίες (pics)
Προνομιακά εμπορικά κτήρια στην Αραδίππου με προοπτικές απόδοσης πέραν του 7%
AstroBank: Προς πώληση οικιστικά και άλλα τεμάχια