Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Sunset Gardens: 315 κατοικίες προσιτής πολυτέλειας στη Λεμεσό

Το Sunset Gardens είναι μία καταπράσινη ανάπτυξη 315 κατοικιών κατανεμημένων σε εξαιρετικού σχεδιασμού κτήρια τριών και τεσσάρων ορόφων, τοποθετημένα σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με πολυάριθμες εγκαταστάσεις και ανέσεις, όπως πισίνες, εστιατόριο, business centre, super market, γυμναστήριο, γήπεδο τένις και μπάσκετ κ.α.

 
Η Imperio πραγματοποιεί την παρουσίαση του πρωτοποριακού project Sunset Gardens στα γραφεία πωλήσεων της εταιρείας στη λεωφόρο Μακαρίου στη Λεμεσό, από τις 24 Σεπτεμβρίου, ενώ θα συνεχιστεί μέχρι και το Σάββατο 26 του μήνα.

Με τη φράση “Join us for coffee” η Imperio προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους για μία πρώτη γνωριμία με το Sunset Gardens, τις ανέσεις του και την ελκυστική τιμή του.

 
 

Κοντά σε City of Dreams Mediterranean και Limassol Greens Golf Resort
Το νέο έργο τοποθετείται στα δυτικά της Λεμεσού και γειτνιάζει με το σπουδαίο έργο ανάπτυξης καζίνο-θέρετρο, City of Dreams Mediterranean, ενώ ταυτόχρονα συνορεύει και με το νέο Limassol Greens Golf Resort.
 

Ο πιο ολοκληρωμένος lifestyle προορισμός στην πιο ανερχόμενη περιοχή της Λεμεσού
Το Sunset Gardens προσφέρει τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο ζωής στους κατοίκους του, ισορροπώντας εξαιρετικά την καθημερινότητα μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής, καθώς προσφέρει πολυάριθμες δραστηριότητες σε αρμονία με τη φύση, που ενισχύουν τη σωματική και ψυχική υγεία των κατοίκων.
 

«Από τον ποδηλατόδρομο, στη yoga στο γρασίδι και από το χαλαρό τρέξιμο στο πράσινο, στις πισίνες-οάσεις του Sunset Gardens, οι κάτοικοι απολαμβάνουν τις πιο αναζωογονητικές ανέσεις, σε ένα καταφύγιο ηρεμίας, που προάγει την καθημερινή άσκηση και την ανάδειξη της καλύτερης έκδοσης του εαυτού του κάθε ατόμου. Το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό του Sunset Gardens, φυσικά, είναι το πρωτοφανώς χαμηλό κόστος αγοράς μίας κατοικίας, που ξεκινά από €530 το μήνα ή €185,000», δηλώνει στο InBusinessNews ο διευθυντής της Imperio, Γιάννης Μισιρλής.
 

 
Το Sunset Gardens είναι το πιο καινοτόμο και ολοκληρωμένο οικιστικό project στην Κύπρο και βρίσκεται στη Λεμεσό.


Οι πολλές και ποιοτικές ανέσεις που διαθέτει το νέο έργο της Imperio, προσφέρουν το πιο σύγχρονο Lifestyle, ενώ το σημαντικότερο χαρακτηριστικό της ανάπτυξης είναι πως νεαροί επαγγελματίες και ζευγάρια, μπορούν να ξεφύγουν πλέον από τα υψηλά ενοίκια της πόλης και να αποκτήσουν τη δική τους κατοικία στη Λεμεσό, στο Sunset Gardens.
 

Δειτε Επισης

Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023
Κ. Ονησιφόρου: Οι εξελίξεις αναδιαμορφώνουν τον τομέα των ακινήτων
Κ. Ιωάννου: Οι εξελίξεις στα ακίνητα, το νέο σύστημα αδειοδότησης και οι προτεραιότητες της κυβέρνησης