Εφαρμογή μέτρησης πελατών της Quantaflow

H Quantaflow βοηθά όλους τους συνεργάτες της να είναι έτοιμοι για το εκ νέου άνοιγμα μετά την άρση των μέτρων καταμετρώντας αυτόματα την είσοδο και έξοδο ατόμων σε πραγματικό χρόνο. 

Η εφαρμογή, που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την Quantaflow, την κορυφαία εταιρία στα συστήματα καταμέτρησης στη Γαλλία, επεκτάθηκε σε όλο τον κόσμο για να βοηθήσει τους πελάτες της να είναι έτοιμοι να υποδεχτούν το κοινό τους όταν θα αρθούν οι περιορισμοί.

Η ρύθμιση του αριθμού των ατόμων που είναι παρόντες θα είναι στο επίκεντρο της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων.

Το να είσαι σε θέση να αποδείξεις στις τοπικές αρχές ότι δεν έχει παραβιαστεί η Στιγμιαία Μέγιστη Πληρότητα του χώρου σου θα είναι απαραίτητη και η ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για τον αριθμό των ατόμων στο υποστατικό θα είναι καθοριστικής σημασίας για αποτελεσματική διαχείριση. Για να τηρήσετε αυτά τα υποχρεωτικά μέτρα, η εφαρμογή της Quantaflow για τη μέτρηση των επισκέψεων πελατών σε πραγματικό χρόνο είναι το ιδανικό εργαλείο στα χέρια του τμήματος ασφαλείας του υποστατικού σας.
 
Ένα εργαλείο πολύ απλό στη χρήση και πολύ εργονομικό. Η σε πραγματικό χρόνο μέτρηση της επισκεψημότητας του υποστατικού, το ποσοστό των επιτρεπόμενων ατόμων και οι διαθέσιμες θέσεις εισόδου  πριν από τη μέγιστη χωρητικότητα επιτυγχάνεται αυτόματα. Φτάνοντας στο μέγιστο όριο για τον χώρο σας η εφαρμογή της Quantaflow δημιουργεί αυτόματα ειδοποιήσεις έτσι ώστε το κατάλληλο προσωπικό να μπορεί να αναλάβει άμεση δράση.

Δεν έχει σημασία πόσες εισόδους έχετε στο υποστατικό σας, είτε είστε το τεράστιο mall Westfield Forum des Halles, ευχαριστημένος πελάτης της Quantaflow από το 2003, με 75.000m2  χώρους και 50 εκατομμύρια επισκεψημότητα τον χρόνο, είτε ένα μικρό συνοικιακό κατάστημα η Quantaflow μπορεί να σας εξυπηρετήσει με αξιόπιστες λύσεις και πολύχρονη τεχνογνωσία στον χώρο της καταμέτρησης ατόμων.
 
Η Quantaflow αντιπροσωπεύεται σε Κύπρο και Ελλάδα από τους S.A.S Sports sportsdirector@sas-sports.com 
+35799693069
 http://www.quantaflow.com/
 www.sas-sports.com

Δειτε Επισης

Nέος γενικός διευθυντής της MSPS Κύπρου ο Γιάννης Διονυσιάδης
Η τεχνητή νοημοσύνη και το μέλλον των Μ.Μ.Ε
Η Bioland Energy Group καθάρισε την παραλία Βορόκληνης
Συζήτηση για ενιαία Εθνική Χρηματοπιστωτική Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών
Η Λευκωσία υποδέχεται το 16ο Συνέδριο για την Εταιρική Βιωσιμότητα & Υπευθυνότητα
Pedalion Yachting: Φέρνει στην Κύπρο τα πολυτελή σκάφη της Lilybaeum Yacht
Χρυσό βραβείο προστάτη του περιβάλλοντος στην ΑΗΚ μετά από αξιολόγηση ειδικών κριτηρίων
Cyta: Κέρδισε έφεση κατά της ΕΠΑ για επιβολή διοικητικού προστίμου €663.000
Νέα ετήσια αύξηση στη βιομηχανική παραγωγή τον Φεβρουάριο
Χορηγοί, απονεμητές, παρευρισκόμενοι... Όλες οι δηλώσεις από τα 16α IN Business Awards (vid)