Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Η Imperio στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, η Imperio από την πρώτη στιγμή της εφαρμογής των μέτρων κατά του COVID-19, ανέστειλε τη λειτουργία των γραφείων πωλήσεων, καθώς και των κεντρικών γραφείων της στην πόλη της Λεμεσού, θέτοντας σε ισχύ την εργασία από το σπίτι. 
 
Ταυτόχρονα, η εταιρεία δημιούργησε στους χώρους αυτούς την καμπάνια “STAY HOME. STAY SAFE”. Έχοντας τοποθετήσει δηλαδή, στα κεντρικά της γραφεία, στα γραφεία πωλήσεων αλλά και στα εργοτάξια της στην πόλη, μεγάλων διαστάσεων επιγραφές που αναγράφουν το συγκεκριμένο μήνυμα, παροτρίνει και υπενθυμίζει σε όσους πολίτες κυκλοφορούν αναίτια στο δρόμο πως πρέπει να μένουμε σπίτι όσο το δυνατόν περισσότερο για να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς.
 
Ακόμη, η Imperio παρέχει τη δυνατότητα σε πιθανούς επενδυτές και αγοραστές να περιηγηθούν στους χώρους των κατοικιών που ενδιαφέρονται μέσω virtual tour, όπου μέσω της τηλεπεριήγησης πραγματοποιείται η παρουσίαση των ακινήτων από την έμπειρη ομάδα πωλήσεων της εταιρείας, αναδεικνύοντας κάθε λεπτομέρεια κάθε κατοικίας της Imperio.
 
Τέλος, η γνωστή εταιρεία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι είναι πολυ σημαντικό που έχουμε κάνει τόσο θετικά βήματα στην αντιμετώπιση του ιού συνολικά ως χώρα. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να εφησυχαζόμαστε αλλά να συνεχίσουμε να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των ειδικών, καθώς ακόμα η μάχη με τον αόρατο εχθρό δεν έχει τελειώσει.

Δειτε Επισης

Η λήξη του μειωμένου ΦΠΑ 5% για την πρώτη κατοικία εκτόξευσε τις πολεοδομικές αιτήσεις
Ask Wire: Πωλήσεις κατοικιών €119 εκατ. και γης €46 εκατ. στη Λευκωσία
Εγκρίθηκε το νομοσχέδιο για αστικό αναδασμό-Δημιουργείται γη έτοιμη για ανάπτυξη
RIA COURT 67: Στα σκαριά το νέο έργο του ομίλου Πανίκκος Λειβαδιώτης
Δέκα κατοικίες στη Λευκωσία στους πλειστηριασμούς Δεκεμβρίου
Built to Rent: Concept που μπορεί να αποτελέσει και για την Κύπρο εργαλείο προσέλκυσης επενδύσεων
Κ. Κωνσταντή: Το στεγαστικό δεν λύνεται εν μία νυκτί-Σωστά τα μέτρα, θα κριθούν στην πράξη
Νέο Κυπριακό Μουσείο: Δείτε πώς προχωρούν οι κατασκευαστικές εργασίες (pics)
Προνομιακά εμπορικά κτήρια στην Αραδίππου με προοπτικές απόδοσης πέραν του 7%
AstroBank: Προς πώληση οικιστικά και άλλα τεμάχια