Parimatch Kύπρου: Συνεχίζουμε ομαλά τις λειτουργίες μας με ευελιξία

Καθώς η παγκόσμια κατάσταση COVID-19 συνεχίζει να εξελίσσεται, στην Parimatch έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία όσο το δυνατόν καλύτερα. 
 
Με πρώτιστο μέλημα την υγεία και ευημερία του προσωπικού μας και τη συνέχιση της εξυπηρέτησης των πελατών και συνεργατών μας και ως υπεύθυνη εταιρεία, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και ακολουθούμε τους ειδικούς κανόνες προστασίας που κοινοποιούνται από τους αρμόδιους φορείς. Παράλληλα, γίνεται επιμελής απολύμανση στα γραφεία της εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσιμης περιόδου, εστιάζουμε επίσης στην ενίσχυση της ανθεκτικότητας στις λειτουργίες μας, μεταβαίνοντας προς ένα διαδικτυακό και απευθείας σύνδεση μοντέλο εργασίας για ορισμένες από τις ομάδες μας, ενώ άλλες ομάδες θα λειτουργούν κανονικά για να εξασφαλίσουν τη συνέχεια της επιχείρησης.

Με κοινό στόχο την αποτροπή της εξάπλωσης του ιού COVID-19, το προσωπικό της Parimatch από τις 13 Μαρτίου 2020 έχει την ευχέρεια να εργάζεται από το σπίτι, αξιοποιώντας την ισχυρή τεχνολογική υποδομή και τις σύγχρονες πρακτικές εργασίας που έχει υιοθετήσει η εταιρεία μέσα από την πορεία της. Επομένως, το προσωπικό της Parimatch συνεχίζει να εργάζεται πλήρως και είναι στη διάθεσή σας.

Η ομαδικότητα, βασική αξία για την Parimatch, δεν ήταν ποτέ πιο σημαντική από ό,τι είναι σήμερα.  Με συνεργασία και φροντίζοντας ο ένας τον άλλο, μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτό που μπορεί να είναι η μεγαλύτερη πρόκληση σε μια γενιά.

Συνεχίστε να φροντίζετε τον εαυτό σας και ο ένας τον άλλον.
#stayhome #staysafe

Δειτε Επισης

Ενώνοντας Δυνάμεις για Προώθηση της Πολιτιστικής Κληρονομιάς μέσω της Επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Heritage Private School: Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος 2023
Πώς επιτυγχάνεται ένα αποτελεσματικό Διοικητικό Συμβούλιο-Πρώτη ανοικτή συζήτηση από EIMF
Nέος γενικός διευθυντής της MSPS Κύπρου ο Γιάννης Διονυσιάδης
Η τεχνητή νοημοσύνη και το μέλλον των Μ.Μ.Ε
Η Bioland Energy Group καθάρισε την παραλία Βορόκληνης
Consulco: Υψηλές αποδόσεις του London Credit Fund και το πρώτο τρίμηνο του 2024
Συζήτηση για ενιαία Εθνική Χρηματοπιστωτική Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών
Η Λευκωσία υποδέχεται το 16ο Συνέδριο για την Εταιρική Βιωσιμότητα & Υπευθυνότητα