Λανσάρει νέες κάρτες η Τράπεζα Κύπρου; Ναι. Κάθετα!

Σε άλλη μία κίνηση η οποία θα συζητηθεί έντονα στα τραπεζικά στέκια και όχι μόνο, φαίνεται πως προχωρά η Τράπεζα Κύπρου. Αν και στην Αγία Παρασκευή τηρούν σιγή ιχθύος, οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως το αμέσως επόμενο διάστημα θα διανεμηθούν στους πελάτες της τράπεζας οι νέες σύγχρονες κάρτες οι οποίες θα έχουν και κάποιες πρωτοφανείς ιδιαιτερότητες.  

Η τράπεζα έχει συνηθίσει τους πελάτες της στο λανσάρισμα νέων, τεχνολογικά προηγμένων προϊόντων όπως ήταν το Apple Pay και το BoC Wallet ή ακόμα και το Garmin Pay και το Fitbit. Άλλωστε, η τράπεζα έχει θέσει ως στόχο την πλήρη ψηφιακή μεταμόρφωση μέσα σε μία τριετία. Σ’ αυτά τα πλαίσια, φαίνεται να εμπίπτει και η απόφαση για τις νέες κάρτες της τράπεζας. Αν και από πλευράς οργανισμού δεν σχολιάζουν τις πληροφορίες, εξ’ όσων πληροφορηθήκαμε από αξιόπιστες πηγές, οι νέες κάρτες θα είναι μοναδικές και θα καθιερώσουν νέα δεδομένα στην τραπεζική αγορά. Συγκεκριμένα, οι νέες κάρτες θα έχουν μίνιμαλ σχεδιασμό, ωραίους χρωματισμούς αλλά και έγχρωμο πυρήνα ώστε να είναι ευδιάκριτες στο πορτοφόλι. Ωστόσο, η μεγάλη καινοτομία τους θα είναι άλλη: ο σχεδιασμός τους θα είναι κάθετος ενώ ο αριθμός της κάρτας και το όνομα του κατόχου της θα βρίσκονται στο πίσω μέρος. Ο νέος σχεδιασμός αποφασίστηκε με γνώμονα τις νέες τάσεις σχεδιασμού, τη βέλτιστη χρήση τους από τον κάτοχο και την εναρμόνιση τους με τον τρόπο λειτουργίας των μηχανών ανάληψης μετρητών.

ΥΓ. Για όσους αναρωτιούνται, η απάντηση είναι ναι. Ο αριθμός της κάρτας θα χωράει σε μία γραμμή και θα είναι ευδιάκριτος!  

Δειτε Επισης

Το μπράβο του Ομονοιάτη Τζον Χριστοδούλου στο ΑΠΟΕΛ για το πρωτάθλημα
Ισχυρές προσωπικότητες του κυπριακού επιχειρείν στο πλευρό του Χαράλαμπου Προύντζου
Η κριτική και η αναγνώριση του έργου που επιτελεί ο Γιάννης Παναγιώτου
Το μέγεθος της Eurobank ιδίοις ομάσσοι-Μια μοναδική εμπειρία
Η ενιαία εποπτική αρχή και η «μονοκόμματη» στάση του Δικηγορικού Συλλόγου
Οι «δηλητηριασμένες» λέξεις του Χρήστου Στυλιανίδη που εξόργισαν τον John Christodoulou
Η φημολογία για Κεραυνό-Κουμή και η... ψήφος εμπιστοσύνης που πήραν από Χριστοδουλίδη
Επιχειρηματικό κέντρο μάι άς
Έπλεξε το εγκώμιο και έστειλε μηνύματα για τον Διοικητή Ηροδότου ο Αγκαστινιώτης
Τι βρέθηκε στο… μενού εξόρμησης Κωνσταντίνου Πετρίδη και Παύλου Ιωάννου στα ορεινά