Όμιλος CTC: Έγινε οικονομική πρόβλεψη για διαμάχη με Ηλιάδη

Ανακοίνωση προς το επενδυτικό κοινό αναφορικά με τη δικαστική διαμάχη με την οικογένεια Ηλιάδη εξέδωσε στο ΧΑΚ ο Όμιλος CTC, μέσω των εταιρειών του Woolworth και Ermes.
 
Στην ανακοίνωση υπενθυμίζεται το γεγονός ότι ο Όμιλος έχει καταθέσει Έφεση εναντίον της πρωτόδικης απόφασης του Δικαστηρίου,  ωστόσο τονίζεται ότι η κάλυψη του σημαντικότερου μέρους της απαίτησης σε περίπτωση απόρριψης της Έφεσης από το Ανώτατο Δικαστήριο, έχει διασφαλιστεί από την Ermes.
 
Kατ’ επέκταση, υπογραμμίζεται, δεν αναμένεται να υπάρξουν οποιεσδήποτε επιπτώσεις κατά την εκτέλεση της απόφασης στις Δημόσιες Εταιρείες Ermes και Woolworth.
 
Υπενθυμίζεται ότι το Επαρχιακό Δικαστηριο Λευκωσίας αποφάσισε την καταβολή αποζημίωσης ύψους €8.6 εκατ. υπέρ των μελών της οικογένειας Ηλιάδη και της εταιρείας «Ακίνητα Σ.Ζ. Ηλιάδης Λτδ» και εναντίον της εταιρείας Woolworth (Cyprus) Properties Plc του Ομίλου Σιακόλα (Όμιλος CTC) για υπόθεση που αφορούσε μη καταβληθέντα ενοίκια.  
 
Διαβάστε ακόμα: Λ. Μαραγκός: Γιατί πάω στη cdbbank
 
Ακολουθεί αυτούσα η ανακοίνωση των δύο εταιρειών
 
"Σε σχέση με την Αγωγή με αριθμό 1300/13 μεταξύ 1. Ζήνων Ηλιάδη κ.ά και Woolworth (Cyprus) Properties Plc, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους ενδιαφερόμενους μετόχους και το επενδυτικό κοινό ότι η εν λόγω αγωγή αφορά απαίτηση για αποζημιώσεις λόγω τερματισμού ενοικίασης υποστατικού ιδιοκτησίας των Εναγόντων, επί της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ στη Λευκωσία. Το υποστατικό λειτουργούσε αρχικά ως πολυκατάστημα η Woolworth, και εν συνεχεία η Ermes με την επωνυμία Debenhams Avenue.
Επιπρόσθετα και σε σχέση με την Έφεση εναντίον της πρωτόδικης απόφασης που ασκήθηκε, επισημαίνουμε ότι η κάλυψη του σημαντικότερου μέρους της απαίτησης σε περίπτωση απόρριψης της Έφεσης από το Ανώτατο Δικαστήριο, έχει διασφαλιστεί από την Ermes. Kατ’ επέκταση δεν αναμένεται να υπάρξουν οποιεσδήποτε επιπτώσεις κατά την εκτέλεση της απόφασης στις Δημόσιες Εταιρείες Ermes και Woolworth.
Σημειώνεται επίσης ότι η Ermes έχει αναγνωρίσει την προβλεπόμενη υποχρέωση στο λογαριασμό κερδο-ζημιών προηγούμενων περιόδων, σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα".
 

 

Δειτε Επισης

Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα ανταμείβουν τους πελάτες τους με πολυτελή πιάτα MasterChef
Το βραβείο Red Dot Design 2024 στο νέο Hyundai Santa Fe
Μειώθηκαν στο μισό τα έσοδα από τη Διώρυγα του Σουέζ
Τα υβριδικά ψαλιδίζουν τα μερίδια αγοράς των βενζινοκίνητων-Οι κορυφαίες μάρκες του τριμήνου
Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά