Powered by

Τα Burger King παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Κύπρο τα Grilled Hot Dogs

Τα Burger King χρησιμοποιούν την χαρακτηριστική Flame Grilling τεχνική την οποία τελειοποιούν τα τελευταία 60 χρόνια για να παρουσιάσουν για πρώτη φορά στην Κύπρο τα Grilled Hot Dogs. 

Τα Grilled Hot Dogs είναι η δεύτερη μεγαλύτερη καινοτομία μετά την ένταξη της κατηγορίας του κοτόπουλου στα Burger King. 

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά Hot Dogs τα οποία είναι βρασμένα και φτιαγμένα από χοιρινό κρέας, τα Burger King Grilled Hot Dogs είναι φτιαγμένα από 100% βοδινό και ψήνονται στο γκριλ. Ο τρόπος ψησίματος τους σε Flame Grilling είναι όπως ψήνεται και το θρυλικό Whopper το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως το πιο αγαπημένο Burger της Αμερικής. 

Βρείτε το δικό σας ζουμερό Grilled Hot Dog ανάμεσα από 3 επιλογές, CLASSIC (ketchup, mustard, relish), CRISPY ONION (ketchup, mustard, crispy onions) και CHILLI CHEESE (jalapenos, chilli cheese sauce). 
 



 

 

Η φιλοσοφία των Burger King “Have it your way” ισχύει φυσικά και για τα Grilled Hot Dogs, όπου μπορείτε να προσθέσετε και να αφαιρέσετε υλικά έτσι ώστε να απολαύσετε το δικό σας ξεχωριστό Grilled Hot Dog όπως ακριβώς το θέλετε. 

Τα Burger King λειτουργούν στην Κύπρο 9 καταστήματα: πέντε στην Λευκωσία ( Έγκωμη, Ακρόπολη, Λήδρας, The Mall of Cyprus, Nicosia Mall), ένα στην Λεμεσό (Μακαρίου), ένα στην Λάρνακα (Φοινικούδες), ένα στην Αγία Νάπα και ένα στην Πάφο (Kings Avenue Mall).

Μπείτε τώρα στο BurgerKingDelivers.com.cy και βάλτε την παραγγελία σας για να γευτείτε τα Grilled Hot Dogs τα οποία σίγουρα θα κερδίσουν τις εντυπώσεις σας. 

Δειτε Επισης

Minthis Resort: Πασχαλινή πολυτέλεια σε έναν παράδεισο εκλεπτυσμένης απόλαυσης
Κώστας Κουμής: Επιβεβαιώνεται η μεγάλη συνεισφορά του αθλητικού τουρισμού στην τουριστική οικονομία
Στο 50% οι πληρότητες στα ξενοδοχεία το Πάσχα-Ετοιμάζονται για δύσκολη χρονιά οι ξενοδόχοι
WIZZ Experiences: Νέα πρόσθετη υπηρεσία για τους επιβάτες της Wizz Air
Στα €1,4 δισ. οι δαπάνες για ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό το 2022
Ψηφίζουν εξωτερικό για τις πασχαλινές διακοπές τους οι Κύπριοι-Για 48ωρα οι κρατήσεις στο εσωτερικό
Ρεκόρ στις αφίξεις τουριστών κατέγραψε το πρώτο τρίμηνο η Πορτογαλία
ΕΤΑΠ Λευκωσίας: Διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στο GreenHost Project
Απογειώθηκαν τα ταξίδια των Κυπρίων-Πού αποδίδεται η αύξηση και οι δημοφιλέστεροι προορισμοί
Λαμπερό reopening για το The Retail Village στο Nammos Limassol του Parklane Resort & Spa (pics)