360: Φωτογραφίες από το εσωτερικό των διαμερισμάτων

Νέες φωτογραφίες από το εσωτερικό των διαμερισμάτων του ψηλότερου κτηρίου της Λευκωσίας δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του 360.

Το έργο, την ανέγερση του οποίου ανέλαβε η Cyfield για τις ανάγκες της 101 Developmets, αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τον Δεκέμβριο.
 

 

Το 360, το οποίο ανεγείρεται στη λεωφόρο Μακαρίου, στη Λευκωσία, είναι από τώρα κατοικήσιμο, καθώς από τον Αύγουστο άρχισαν οι παραδόσεις των διαμερισμάτων.
 

Τα 120 διαμερίσματα του ψηλότερου πύργου της Λευκωσίας χαρακτηρίζονται από καινοτόμο σχεδιασμό και ιδιαίτερη αρχιτεκτονική.Τοποθετώντας τους ανελκυστήρες και τα κλιμακοστάσια στο κέντρο του κτηρίου, όλα τα διαμερίσματα σχεδιάστηκαν περιμετρικά, έτσι ώστε οι αγοραστές να μπορούν να επιλέγουν τον προσανατολισμό που προτιμούν, το μέγεθος και τη διαμόρφωση του διαμερίσματός τους.
 
 

Εξάλλου, δεν υπάρχουν εσωτερικές κολώνες ή δοκοί που να εμποδίζουν τη διαρρύθμιση,  με αποτέλεσμα να πουλιούνται έτσι διαμερίσματα κατά παραγγελία και «με το μέτρο», όπου οι αρχιτέκτονες και διακοσμητές χωρίς επιπρόσθετη χρέωση σχεδιάζουν τα διαμερίσματα, βάσει των αναγκών και των επιθυμιών του κάθε πελάτη. 

Το πολυώροφο κτήριο, το οποίο έχει ύψος 135 μέτρων, διαθέτει 34 ορόφους, 120 διαμερίσματα, 3 καταστήματα, 2 εστιατόρια, πισίνα, γυμναστήριο, σαλόνι για εκδηλώσεις και 3 υπόγεια με 320 χώρους στάθμευσης και αποθήκες.

 

Με έκταση 34,000 τετραγωνικών μέτρων είναι το μεγαλύτερο κτήριο αυτή τη στιγμή στην Κύπρο και αναμένεται να αποτελέσει στολίδι για την πρωτεύουσα.
 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας