powered by

Διεξαγωγή του Συνεδρίου «Ναυτιλιακή Κύπρος 2019»

Το Συνέδριο «Ναυτιλιακή Κύπρος», το οποίο λαμβάνει χώρα κάθε δύο χρόνια, φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια ζωής και θα πραγματοποιηθεί από τις 6 μέχρι τις 9 Οκτωβρίου, στη Λεμεσό. Το Συνέδριο διοργανώνεται από το Υφυπουργείο Ναυτιλίας σε συνεργασία με την Κυπριακή Ένωση Πλοιοκτητών και το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα ναυτιλιακά συνέδρια παγκοσμίως. 

Αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 800 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο και ανάμεσα στους ομιλητές περιλαμβάνονται προσωπικότητες της διεθνούς ναυτιλίας όπως ο Γενικός Γραμματέας του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού, πλοιοκτήτες, υψηλόβαθμά στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών και κορυφαία ονόματα από το χώρο της διεθνούς ναυτιλίας και των επενδύσεων. Την έναρξη του Συνεδρίου θα προσφωνήσει ο Εξοχότατος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.

Το φετινό Συνέδριο, με θέμα «Sea Change», θα εστιάσει σε σημαντικά θέματα που επηρεάζουν τη συνεχώς μεταβαλλόμενη ναυτιλιακή βιομηχανία, τους νέους διεθνείς  κανονισμούς, οικονομικά και περιβαλλοντικά θέματα και πως συμβάλλει η τεχνολογία σε αυτά, καθώς και θέματα για την αειφόρο χρήση των θαλάσσιων πόρων.

Η επίσημη έναρξη του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 στο Parklane Resort and Spa στη Λεμεσό, ενώ από τις 7 μέχρι τις 9 Οκτωβρίου οι εργασίες του Συνεδρίου θα διεξαχθούν στους Χαρουπόμυλους Λανίτη. Το αναλυτικό πρόγραμμα βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.maritimecyprus.org.

Το Υφυπουργείο Ναυτιλίας προσκαλεί όλους τους δημοσιογραφικούς ομίλους που ενδιαφέρονται για την κάλυψη του συνεδρίου Ναυτιλιακή Κύπρος 2019 (Maritime Cyprus 2019 Conference) να επικοινωνούν για την έκδοση press passes με το Υφυπουργείο Ναυτιλίας: τηλ. 25804903 ή zandreou@mof.gov.cy.

Δειτε Επισης

Η νέα εποχή της συμμόρφωσης: Τεχνητή νοημοσύνη, blockchain και η πρόκληση της διαφάνειας
Ανδρέας Παπαέτης: Ο DORA ως θεμέλιο ψηφιακής ανθεκτικότητας στον χρηματοπιστωτικό τομέα
Κωνσταντίνος Κουμίδης: Η διαχείριση ψηφιακών κινδύνων και η ανθεκτικότητα ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα
Μαρία Κυρμίζη-Αντωνίου: Η ΜΟΚΑΣ και η συμβολή του ιδιωτικού τομέα στην καταπολέμηση του οικονομικού εγκλήματος
Theo Parperis: Πλατφόρμα που ανατρέπει τα δεδομένα στις συγχωνεύσεις και εξαγορές το Ependisis.com (video)
Harm Reduction Conference: Η Στέλλα Κυριακίδου συζητά υγεία και ανθρώπινα δικαιώματα
Οι γεωπολιτικοί κίνδυνοι, η πολυπλοκότητα των κυρώσεων και ο κρίσιμος ρόλος των υπευθύνων συμμόρφωσης
Building the Future: Το Cyprus Autodesk Forum άνοιξε τον δρόμο για το AEC & Infrastructure (pics)
Melissa van den Broek: Σε νέα εποχή εποπτείας η Ε.Ε. με την AMLA-Η Αρχή που αλλάζει το τοπίο της συμμόρφωσης
UW Group: Γιορτάζει 25 χρόνια παγκόσμιας ναυτιλιακής αριστείας-«Προχωρούμε μπροστά»