Φοιτητές του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου εξερεύνησαν τις επιλογές σταδιοδρομίας με το CISI

Περισσότεροι από 70 φοιτητές συμμετείχαν ενεργά στο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Απριλίου στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου με τίτλο «Εξερευνώντας τις Επιλογές Σταδιοδρομίας Μέσω Προγραμμάτων Επαγγελματικής Ανάπτυξης CISI» και «Ηθική και Ακεραιότητα στην Οικονομική Υπηρεσία». Οι προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν η Χριστιάνα Βασιάδου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Lead Capital Markets Limited και μέλος του Εθνικού Συμβουλευτικού Συμβουλίου της CISI Κύπρου και ο Πέτρος Φλωρίδης, Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλευτικού Συμβουλίου της CISI Κύπρου.

Η Χριστιάνα Βασιάδου συζήτησε με τους φοιτητές σχετικά με τον συνδυασμό των προσόντων CISI με πρακτική άσκηση σε εταιρείες-μέλη της CISI. Επίσης παρουσίασε τα οφέλη από τις διαλογικές δυνατότητες της CPD (συνεχής προσωπική ανάπτυξη) με την CISI. Σχετικά με θέματα δεοντολογίας και ακεραιότητας, ο Πέτρος Φλωρίδης χρησιμοποίησε μια πρακτική και μεταφορική προσέγγιση στην ανάγκη για ακεραιότητα στο σημερινό τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, ειδικά στην Κύπρο μετά το κούρεμα του 2013. Ο ίδιος έχει πραγματοποιήσει ενδιαφέροντα σενάρια προσομοίωσης που αποδεικνύουν την επείγουσα επαγγελματική ανάγκη για δεοντολογία και ακεραιότητα των επιχειρήσεων γενικά και των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών ειδικότερα.

Η εκδήλωση συντονίστηκε από την Δρ. Σιμόνα Μιχάι Γιαννάκη, Αναπληρώτρια Κοσμήτορα της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων, η οποία παρουσίασε τους ομιλητές και τα μοναδικά οφέλη από πραγματικά διεθνοποιημένα και επαγγελματικά ειδικευμένα πτυχία της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων στο ΕΠΚ.

Δειτε Επισης

CNP Ασφαλιστική και Πυροσβεστική ενημέρωσαν το κοινό για πρόληψη και κατάσβεση πυρκαγιάς
Philip Morris Cyprus: Στους κορυφαίους εργοδότες στην Κύπρο για δεύτερη συνεχή χρονιά
Συναντήσεις Χατζημανώλη στην Κίνα με στελέχη ναυτιλιακών, ναυλομεσιτικών γραφείων και τραπεζών
Αφροδίτη Ψαρά και Γιώργος Ψαράς: Είναι μεγάλη μας τιμή που έχουμε ξεχωρίσει σε αυτόν τον τομέα (vid)
Επίσημη παρουσίαση του Δείκτη Χρηματοοικονομικής Ευημερίας
Professional Services: Η νέα γενιά καταθέτει οράματα, φιλοδοξίες και προβληματισμούς
Σοφία Βορκά: Αποτέλεσμα καθημερινής εργασίας για μια βιώσιμη ζωή στο σπίτι η βράβευση της IKEA (vid)
Προς πώληση έργα του Sovereign Art Foundation Student Prize Cyprus 2024
Διάκριση Δήμου Αγλαντζιάς για το πρόγραμμα της Coca-Cola στην Κύπρο «Zero Drop-Aποστολή Νερό»
Ρένος Φωκάς: Τα καινοτόμα έργα είναι αυτά που έχουμε στόχο να διεκπεραιώσουμε (vid)