H Advanced Medical Laser C. Demetriou Ltd. επέλεξε το Soft1 Cloud CRM

Η Advanced Medical Laser C. Demetriou Ltd, κέντρο ειδικευμένο στην ιατρική Αισθητική και στις υπηρεσίες Laser αποτρίχωσης, επέλεξε το Soft1 Cloud CRM της
SoftOne Κύπρου, μέλος του ομίλου εταιρειών Olympia, με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.
 
Μέσα από το νέο σύστημα μηχανογράφησης της SoftOne επιτεύχθηκε η γρήγορη επεξεργασία δεδομένων για επίσπευση των επιχειρησιακών διαδικασιών, αλλά επίσης σημειώθηκε βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών εξυπηρέτησης προς τους πελάτες του κέντρου.
 
Συνδυάζοντας πλούσια λειτουργικότητα και βαθιά τεχνογνωσία του κλάδου, η πρωτοποριακή cloud λύση της SoftOne ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις της Advanced Medical Laser C. Demetriou Ltd, προσφέροντας τη δυνατότητα για ταχύτερη καταχώρηση στοιχείων με χρήση έξυπνων λειτουργιών ανεύρεσης και συντομεύσεων, παρέχοντας ολοκληρωμένη εικόνα για τις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Την ίδια στιγμή, ενσωματώνει ισχυρά εργαλεία που επιτρέπουν την αυτοματοποιημένη διαχείριση των αδειών και των απουσιών παρέχοντας real-time εικόνα για το σύνολο του προσωπικού της εταιρείας.
 
Επίσης, τα φιλικά στη χρήση εργαλεία του λογισμικού της SoftOne επιτρέπουν την άμεση και ηλεκτρονική πλέον καταχώρηση των ραντεβού και παρέχουν ενισχυμένες δυνατότητες για ολοκληρωμένο έλεγχο λειτουργίας των υποκαταστημάτων, συμπεριλαμβανόμενων σημαντικών πληροφοριών σε όλα τα επίπεδα και σε πραγματικό χρόνο, μέσα από την άμεση εξαγωγή αναλυτικών και συγκεντρωτικών καταστάσεων.
 
Σχολιάζοντας την εγκατάσταση του νέου λογισμικού, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Advanced Medical Laser C.Demetriou Ltd, κ. Χρύσω Δημητρίου, ανέφερε: «Το Soft1 Cloud CRM ανταποκρίνεται πλήρως σε όλες τις ιδιαίτερες μας ανάγκες και απαιτήσεις. Η ομάδα της SoftOne στάθηκε δίπλα μας από την αρχή, με απόλυτη υπομονή και επιμονή, παρέχοντάς μας την κατάλληλη υποστήριξη σε όλα τα στάδια. Με το νέο μας λογισμικό βρήκαμε τις πιο καινοτόμες λύσεις για τις ανάγκες μας και έτσι δικαιώθηκε η επιλογή μας».

Δειτε Επισης

Με μεγάλη επιτυχία το «2ο Cyprus: The New Global Tech & Innovation Hub Summit» (pics)
Η Quadcode ενώνει δυνάμεις με την Capacitor Partners για το μεγαλύτερο Hackathon στην Κύπρο
Η Κύπρος ως ιδανικός προορισμός για να ζει, να εργάζεται και να δραστηριοποιεί κανείς τις επιχειρήσεις του
Παγκράτιος Βανέζης: Η σημασία ενός ισχυρού καθεστώτος διανοητικής ιδιοκτησίας
Βασίλης Ψύρρας: Το εξελισσόμενο νομικό πλαίσιο της Κύπρου και οι ICT Leaders
Ντέμης Ιωάννου: Αποκωδικοποίηση του κυπριακού φορολογικού συστήματος
Εγκαίνια του Έργου «Κέντρο Επιχειρηματικής Καινοτομίας-Συνοικία Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών» (vid)
Δημήτρης Σκουρίδης: Το οικοσύστημα έρευνας και καινοτομίας στην Κύπρο και οι στόχοι της πολιτείας
Ευγένιος Ευγενίου: Ιδανικό μέρος για τεχνολογικές εταιρείες και εταιρείες καινοτομίας η Κύπρος
Νικόδημος Δαμιανού: Ταχέως αναπτυσσόμενος περιφερειακός τεχνολογικός κόμβος η Κύπρος