powered by

Κλείνουν οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για δωρεάν coaching σε νέες επιχειρήσεις

H τελευταία προθεσμία για αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα Business Clinics που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) λήγει την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019. Νέες επιχειρήσεις – με λιγότερο από δύο χρόνια δραστηριοποίησης – με εφαρμόσιμες ιδέες και επιχειρηματικό πλάνο καλούνται να δηλώσουν ενδιαφέρον για το πρόγραμμα, μέσω του οποίου θα λάβουν δωρεάν μέχρι 32 ώρες προσωπικού coaching από εμπειρογνώμονες είτε από την Κύπρο είτε από το εξωτερικό. 

Οι 30 νέες επιχειρήσεις που θα επιλεγούν με βάση τα κριτήρια του προγράμματος, θα λάβουν καθοδήγηση σε θέματα στρατηγικής, marketing, λειτουργικότητας και οικονομικής διαχείρισης, ενώ αναμένεται ότι θα αναβαθμιστούν και θα μπορούν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες επιχειρηματικής συμβουλευτικής και οικονομικής στήριξης που προσφέρει η EBRD.  

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος που να περιλαμβάνει περιγραφή της επιχειρηματικής τους ιδέας, του υφιστάμενου επιχειρηματικού κύκλου, των πλάνων της επιχείρησης για τα επόμενα τρία χρόνια και των πρωταρχικών αναγκών της επιχείρησης, συνοδευόμενη από τα νομικά πιστοποιητικά της εταιρείας. Όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας (https://bit.ly/2IBul6P), ενώ για διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την EBRD ASB Cyprus (+357 22 395 500-1, knowhowcyprus@ebrd.com).

Το Business Clinics Programme προσφέρεται στο πλαίσιο του προγράμματος «Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για Μικρές Επιχειρήσεις» (Advice for Small Businesses - ASB), που υλοποιείται από την EBRD, εκ μέρους του Υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας και Ενέργειας, και βοηθά μικρομεσαίες κυπριακές επιχειρήσεις να ενδυναμωθούν, να γίνουν πιο ανταγωνιστικές και να αναπτυχθούν. Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Δειτε Επισης

Μ. Περδίος: Οι τάσεις στην διοίκηση και οι στρατηγικές της Louis Hotels για την επιτυχή λειτουργία των ξενοδοχείων της
Σώτος Τρικωμίτης: Αντίκτυπος στο σύνολο της αγοράς από το πάγωμα και ξεπάγωμα της ηλεκτροκίνησης-Θέλουμε απαντήσεις
Νίκος Χριστοδουλίδης: Στενοί συνεργάτες για μια ανταγωνιστική και βιώσιμη οικονομία οι ξένοι επενδυτές (video)
Ο στόχος που επιτυγχάνεται με την ίδρυση της ΕΜΕΚ-«Προστατεύουμε το χρηματοπιστωτικό μας σύστημα»
Κόλαφος για το ΤΟΜ το πόρισμα της Ερευνητικής για τους Τακάτα-Δείχνει ποινικές ευθυνές για πρώην διευθυντές του
Πανέττα (ΕΚΤ): Περαιτέρω μειώσεις στα επιτόκια εάν η αδύναμη ανάπτυξη επηρεάσει τις τιμές
Ιωσήφ Φράγκος: Να υπερασπιστούμε λυσσαλέα την ανεξαρτησία του θεσμού της δικαιοσύνης-Άκρατος λαϊκισμός
Pendeli Resort: Ανακοινώθηκε το opening-Οι πρώτες φωτογραφίες από το ανανεωμένο ξενοδοχείο των Πλατρών
Καρέ-καρέ η διαδικασία για τον έλεγχο των ΑΞΕ...Οι πληροφορίες που θα ελέγχονται και οι κίνδυνοι που θα αξιολογούνται
Μείωση καταθετικών επιτοκίων για νοικοκυριά/επιχειρήσεις, αύξηση στα στεγαστικά