powered by

Κλείνουν οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για δωρεάν coaching σε νέες επιχειρήσεις

H τελευταία προθεσμία για αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα Business Clinics που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) λήγει την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019. Νέες επιχειρήσεις – με λιγότερο από δύο χρόνια δραστηριοποίησης – με εφαρμόσιμες ιδέες και επιχειρηματικό πλάνο καλούνται να δηλώσουν ενδιαφέρον για το πρόγραμμα, μέσω του οποίου θα λάβουν δωρεάν μέχρι 32 ώρες προσωπικού coaching από εμπειρογνώμονες είτε από την Κύπρο είτε από το εξωτερικό. 

Οι 30 νέες επιχειρήσεις που θα επιλεγούν με βάση τα κριτήρια του προγράμματος, θα λάβουν καθοδήγηση σε θέματα στρατηγικής, marketing, λειτουργικότητας και οικονομικής διαχείρισης, ενώ αναμένεται ότι θα αναβαθμιστούν και θα μπορούν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες επιχειρηματικής συμβουλευτικής και οικονομικής στήριξης που προσφέρει η EBRD.  

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος που να περιλαμβάνει περιγραφή της επιχειρηματικής τους ιδέας, του υφιστάμενου επιχειρηματικού κύκλου, των πλάνων της επιχείρησης για τα επόμενα τρία χρόνια και των πρωταρχικών αναγκών της επιχείρησης, συνοδευόμενη από τα νομικά πιστοποιητικά της εταιρείας. Όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας (https://bit.ly/2IBul6P), ενώ για διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την EBRD ASB Cyprus (+357 22 395 500-1, knowhowcyprus@ebrd.com).

Το Business Clinics Programme προσφέρεται στο πλαίσιο του προγράμματος «Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για Μικρές Επιχειρήσεις» (Advice for Small Businesses - ASB), που υλοποιείται από την EBRD, εκ μέρους του Υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας και Ενέργειας, και βοηθά μικρομεσαίες κυπριακές επιχειρήσεις να ενδυναμωθούν, να γίνουν πιο ανταγωνιστικές και να αναπτυχθούν. Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Δειτε Επισης

Investopia Global Mediterranean Forum: Πραγματοποιείται στην Κύπρο και ανοίγει νέες επενδυτικές προοπτικές
Μάνος Μανουσάκης: Αυτό είναι το σημαντικότερο ζήτημα για GSI σε αυτή τη φάση του έργου-Το επόμενο βήμα
Α. Σπακουρή: Όχι απλώς ένας τουριστικός προορισμός για τους Κύπριους η Ελλάδα-Γιατί βρίσκεται σταθερά στην κορυφή
Έφυγε από την ζωή ο Σώτος Λοής-«Η Κύπρος αποχαιρετά ένα από τους καλύτερους κτίστες της»
Olympic Lagoon Resort: Επεκτάσεις και βελτιώσεις στο πεντάστερο ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα (photos)
Εκτοξεύθηκαν οι πωλήσεις ακινήτων-Η πρωτιά Λεμεσού και η «ισοπαλία» Λευκωσίας και Λάρνακας
Ανδρέας Νεοφύτου: Έτσι θα ενισχύσει την θέση της ως παγκόσμιος ναυτιλιακός κόμβος η Κύπρος-To όραμά μου για το ΚΝΕ
Οι τρεις βασικοί πυλώνες στους οποίους εστίασε το ετήσιο οικονομικό φόρουμ του CFA Society Cyprus
ΕΚΤ: Πότε κλείνει ο κύκλος μείωσης των επιτοκίων-Τι βλέπουν οι κεντρικοί τραπεζίτες και οι αγορές
Στρέφονται νομικά κατά της Booking.com οι ευρωπαίοι ξενοδόχοι-Στηρίζει την συλλογική δράση ο ΠΑΣΥΞΕ