Powered by

Κύπρος: Ιδανικός προορισμός τέλεσης γάμων για Βρετανούς

Ιδανικό προορισμό για γαμήλιες τελετές και για μήνα του μέλιτος παρουσιάζει την Κύπρο το βρετανικό διαδικτυακό περιοδικό Travel Trade Gazette που απευθύνεται στους επαγγελματίες του τουρισμού. Συγκεκριμένα σε άρθρο του το περιοδικό αναφέρεται σε πρόσφατο ταξίδι που είχαν τουριστικοί πράκτορες του Ηνωμένου Βασιλείου στην Κύπρο όπου υπό την καθοδήγηση του ΚΟΤ, ενημερώθηκαν για τις επιλογές που προσφέρει το νησί μας για την τέλεση γάμων και οι επιλογές που έχουν οι νεόνυμφοι για τον μήνα του μέλιτος στο νησί της Αφροδίτης.

Ο Andrew Doherty, συντάκτης του άρθρου, συνομιλεί με Βρετανούς τουριστικούς πράκτορες που συμμετείχαν στο αναγνωριστικό ταξίδι στην Κύπρο και υπογραμμίζει ότι στο νησί μας υπάρχει πληθώρα επιλογών, είτε τα ενδιαφερόμενα ζευγάρια επιθυμούν την διοργάνωση χλιδάτου γάμου σε πεντάστερο ξενοδοχείο ή κάτι «πιο αυθεντικό» σε κάποιο οινοποιείο ή σε κάποιο παραδοσιακό εστιατόριο.
 
Συγκεκριμένα, οι πέντε πράκτορες είχαν την ευκαιρία να βιώσουν το ρομαντικό προϊόν της Πάφου, της Λεμεσού, της Λάρνακας και της Αγίας Νάπας, συναντήθηκαν με τους φιλικούς ντόπιους, δοκίμασαν την γνήσια κυπριακή κουζίνα και ήρθαν σε επαφή με τον κυπριακό πολιτισμό.
 
Στις δηλώσεις τους προς τον συντάκτη του άρθρου, οι πράκτορες δηλώνουν έκπληκτοι για την πληθώρα των επιλογών που υπάρχουν στην Κύπρο για την τέλεση πολιτικών γάμων, είτε μπροστά από το κύμα της θάλασσας είτε σε παραδοσιακά γραφικά μέρη, ενώ δηλώνουν πως η πληθώρα ξενοδοχείων που υπάρχουν καλύπτουν όλες τις ανάγκες και γούστα των ενδιαφερόμενων Βρετανών που επιθυμούν να τελέσουν τον γάμο των ονείρων τους.
 


 

 

Δειτε Επισης

Minthis Resort: Πασχαλινή πολυτέλεια σε έναν παράδεισο εκλεπτυσμένης απόλαυσης
Κώστας Κουμής: Επιβεβαιώνεται η μεγάλη συνεισφορά του αθλητικού τουρισμού στην τουριστική οικονομία
Στο 50% οι πληρότητες στα ξενοδοχεία το Πάσχα-Ετοιμάζονται για δύσκολη χρονιά οι ξενοδόχοι
WIZZ Experiences: Νέα πρόσθετη υπηρεσία για τους επιβάτες της Wizz Air
Στα €1,4 δισ. οι δαπάνες για ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό το 2022
Ψηφίζουν εξωτερικό για τις πασχαλινές διακοπές τους οι Κύπριοι-Για 48ωρα οι κρατήσεις στο εσωτερικό
Ρεκόρ στις αφίξεις τουριστών κατέγραψε το πρώτο τρίμηνο η Πορτογαλία
ΕΤΑΠ Λευκωσίας: Διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στο GreenHost Project
Απογειώθηκαν τα ταξίδια των Κυπρίων-Πού αποδίδεται η αύξηση και οι δημοφιλέστεροι προορισμοί
Λαμπερό reopening για το The Retail Village στο Nammos Limassol του Parklane Resort & Spa (pics)