Η CL8 βραβεύτηκε με το Βραβείο Καινοτομίας 2019 από την ΟΕΒ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019 στη Λευκωσία η τελετή απονομής των κυπριακών Βραβείων Καινοτομίας ΟΕΒ 2019, που αποτελεί την ανώτατη διάκριση στη χώρα μας για την πιο επιτυχημένη καινοτομία.

Είναι η 13η χρονιά που τα κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας ΟΕΒ επιβραβεύουν και αναδεικνύουν επιχειρήσεις, οργανισμούς και υπηρεσίες του ιδιωτικού και ευρύτερου δημόσιου τομέα, που κατάφεραν να ξεχωρίσουν χάρη στις καινοτόμες ιδέες και πρακτικές τους. Τα βραβεία απένειμε ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, κ. Δημήτρης Συλλούρης.
 
Στη CL8 απονεμήθηκε το Βραβείο Καινοτομίας 2019 στον τομέα των υπηρεσιών, για τη δημιουργία ενός ανεξάρτητου επαγγελματικού Data Center στην Κύπρο, που ακολουθεί διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα ασφαλείας και διαδικασίες. Οι κυπριακές επιχειρήσεις έχουν τώρα τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν προηγμένες τεχνολογίες και συστήματα, ενώ ταυτόχρονα, οι διεθνείς επιχειρήσεις που επιθυμούν να επεκταθούν στη χώρα μας, μπορούν να έχουν τα δεδομένα τους στις εγκαταστάσεις της CL8 (υπηρεσίες Data Center και Cloud), εξοικονομώντας χρόνο και κεφάλαια.

Η βράβευση αυτή αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση για τη CL8 και μεγάλη τιμή και ηθική επιβράβευση για το έργο που επιτελεί. Το βραβείο παρέλαβε ο Ιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Πέτρος Γ. Οικονομίδης, ο οποίος ανέφερε ότι η επιτυχία της CL8 είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς των στελεχών της CL8. Γι’ αυτό άλλωστε, τους αφιέρωσε το βραβείο για τις ατελείωτες ώρες που εργάζονται για να επιτύχει η εταιρεία.

Δειτε Επισης

Γιατί έρχονται στην Κύπρο οι Google, Amazon, SalesForce & Binance;
NEDECO: Σχεδιάστε σήμερα τη μελλοντική σας ανάπτυξη και βιωσιμότητα
Αλλαγής σκυτάλης στα ηνία της Cablenet-Νέος CEO ο Ιωάννης Μαυρίδης
Η AWS ανακοινώνει νέες καινοτόμες λειτουργίες για το Amazon Bedrock
ConsulTech: Ενώνει δυνάμεις με την αμερικανική TKI με στόχο τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων
Είκοσι νέες ψηφιακές υπηρεσίες εντός του 2024-Τα πλάνα του Υφ. Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής
Με μεγάλη επιτυχία το «2ο Cyprus: The New Global Tech & Innovation Hub Summit» (pics)
Η Quadcode ενώνει δυνάμεις με την Capacitor Partners για το μεγαλύτερο Hackathon στην Κύπρο
Η Κύπρος ως ιδανικός προορισμός για να ζει, να εργάζεται και να δραστηριοποιεί κανείς τις επιχειρήσεις του
Παγκράτιος Βανέζης: Η σημασία ενός ισχυρού καθεστώτος διανοητικής ιδιοκτησίας