Το Microfarm Project τιμά την Αιθιοπία!

Η Αιθιοπία έχει την τιμητική της στα καφεκοπτεία μας, καθώς το Microfarm Project είναι αφιερωμένο στη γενέτειρα του καφέ. Ο Ethiοpia Damo, ο πρώτος Microfarm καφές της σειράς Ethiopia Motherland παρουσιάστηκε στο ολότελα νέο μας καφεκοπτείο, στην Στρατηγού Τιμάγια στη Λάρνακα, μέσα από μια αυθεντική παραδοσιακή αιθιοπική τελετή καλωσορίσματος. 

Η παραδοσιακή τελετή καλωσορίσματος περιλάμβανε τη διαδικασία καβουρδίσματος κόκκων καφέ και σερβιρίσματος σε παραδοσιακά σκεύη,  με συνοδεία από παραδοσιακό ψωμί και ποπ κορν. 
 


Μέσα από τα έμπειρα χέρια των ξεχωριστών καλεσμένων από την Αιθιοπία, όλοι οι παρευρισκόμενοι έζησαν για λίγο την πραγματική μαγεία της αυθεντικής αιθιοπικής φιλοξενίας. Με παραδοσιακές στολές και αντικείμενα εμπνευσμένα από την κουλτούρα της Αιθιοπίας, μύησαν όλους τους παρευρισκόμενους στα μυστικά του παραδοσιακού καφέ και των εθίμων του τόπου τους.
 


Όλα ξεκίνησαν, λίγους μήνες νωρίτερα, όταν η ομάδα μας #coffeeislanders ταξίδεψε στη μακρινή γενέτειρα του καφέ Αιθιοπία, γεμάτη όρεξη για περιπέτειες και για να ανακαλύψει νέες περιοχές, φάρμες, καλλιεργητές, με μόνο σκοπό και στόχο τη συνεχή εξέλιξη... Να μπορέσει να προσφέρει στους καταναλωτές και να μοιραστεί μαζί τους νέες γευστικές και σπάνιες εμπειρίες που δεν θα ξαναϋπάρξουν, μέσω του Microfarm Project μας! Τι ανακάλυψαν;
Υπέροχες ιστορίες γεμάτες γεύσεις και αρώματα. Από την ιστορία δύο παππούδων γεωργών που έχουν ζήσει τη ζωή τους καλλιεργώντας με μεράκι σπάνιους κόκκους καφέ, μέχρι την πιο σπάνια και ξεχωριστή μέθοδο επεξεργασίας καφέ που συντελεί στο... αρωματικό του προφίλ!
Προτεραιότητα δική μας , αλλά και των μικροκαλλιεργητών με τους οποίους συνεργαζόμαστε, είναι η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες. Οι σχέσεις φιλίας και εμπιστοσύνης, είναι για εμάς το κλειδί για την ανταλλαγή γνώσεων και φιλοσοφιών σχετικά με τη φροντίδα, την καλλιέργεια, τη συγκομιδή των ωμών κόκκων καφέ, και τελικά την επίτευξη ενός γευστικού επιπέδου που θα ταξιδέψει τους καταναλωτές μας με την πρώτη γουλιά, προσφέροντάς τους μια μοναδική εμπειρία specialty καφέ.

 


Σας περιμένουμε να ζήσετε τη μαγεία του Microfram Project με τον Ethiopia Damο, τον πρώτο από τους τέσσερεις limited edition specialty café, σε κάθε καφεκοπτείο μας, σε όλη την Κύπρο. Μη διστάσετε να επιλέξετε τον Microfarm Damo στον επόμενο καφέ σας, ή ακόμα να τον πάρετε μαζί σας στο σπίτι για μια Home Barista απόλαυση.
 

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου