Πρώτοι απόφοιτοι της συνεργασίας CIM – UNIVERSITY OF WEST LONDON

Το CIM είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιτυχή ολοκλήρωση σπουδών της πρώτης ομάδας φοιτητών που αριθμεί 17 φοιτητές με βάση την συνεργασία του Διεθνούς εμβέλειας University of West London και του 1ου Κυπριακού Business School, The Cyprus Institute of Marketing. Οι φοιτητές θα παρευρεθούν στην επίσημη αποφοίτηση του University of West London που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο στο Λονδίνο.
 
Το Cyprus Institute of Marketing ως γνωστό έχει αναγνωριστεί από το 2011 ως Academic Partner του University of West London προσφέροντας έτσι την μοναδική επιλογή στους φοιτητές του CIM να αποκτήσουν Βρετανικά Πτυχία παγκοσμίου επιπέδου με βραδινά μαθήματα στην Κύπρο.
 
To M.Sc. in DIGITAL MARKETING (12 months FT or 24 months PT), είναι το πρώτο και μοναδικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα του είδους του που προσφέρεται στην Κύπρο επιβεβαιώνοντας των πρωτοποριακό χαρακτήρα του Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School.
 
Έτσι οι Κύπριοι φοιτητές θα έχουν πλέον την δυνατότητα να αποκτήσουν κορυφαία Βρετανικά μεταπτυχιακά με παγκόσμια αναγνώριση χωρίς να διαταράζουν την επαγγελματική και προσωπική τους σταδιοδρομία αφού τα προγράμματα παραδίδονται με βραδινά μαθήματα σε Λευκωσία και Λεμεσό αλλά και με πολύ χαμηλότερο κόστος.
 
Το University of West London το 2019 ήταν το Πανεπιστήμιο με την μεγαλύτερη αναβάθμιση στην Βρετανία και επίσης ανακηρύχθηκε ως κορυφαίο μοντέρνο Πανεπιστήμιο στο Λονδίνο!
 
Αξίζει να τονιστεί ότι για το εν λόγω πρόγραμμα έχει γίνει σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με 4 από τις κορυφαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο: Τράπεζα Κύπρου, ForexTime (FXTM), IBM και Cablenet.
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του CIM θέλει να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια προς τους απόφοιτους και τους εύχεται κάθε επιτυχία στην επαγγελματική του σταδιοδρομία. Το CIM για 41 χρόνια έχει ως αποστολή την αναβάθμιση των Κυπριακών επιχειρήσεων προσφέροντας προγράμματα εξειδικευμένα στις ανάγκες του σύγχρονου φοιτητή και η συνεργασία αυτή αποτελεί τρανή απόδειξη της σημαντικής του προσφοράς.

Δειτε Επισης

Προειδοποιούν οι επόπτες... Παραμένουν αυξημένοι οι κίνδυνοι για το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Ε.Ε.
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Heritage Private School: Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος 2023
Βγάζει ξανά στην...αναφορά την Kition ο Χριστοδουλίδης-«Το κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από οποιονδήποτε»
Νέο αίμα στην αγορά εργασίας με διεύρυνση της πρόσβασης φοιτητών από τρίτες χώρες
Τράπεζα Κύπρου: Στο Δ.Σ. Christian Philipp Hansmeyer και William Stuart
Ψηφίζουν εξωτερικό για τις πασχαλινές διακοπές τους οι Κύπριοι-Για 48ωρα οι κρατήσεις στο εσωτερικό
Πώς επιτυγχάνεται ένα αποτελεσματικό Διοικητικό Συμβούλιο-Πρώτη ανοικτή συζήτηση από EIMF
Πέρασε από το Υπουργικό ο Εθνικός Οργανισμός Ανάπτυξης-Κλείνει κενά στη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων