Επέκταση της Quantuma στην Κύπρο για στήριξη επιχειρήσεων

Στην Κύπρο επεκτάθηκε η βρετανική εταιρεία Quantuma, η οποία εξειδικεύεται στην αναδιάρθρωση και ανάκτηση επιχειρήσεων καθώς και στην παροχή υπηρεσιών αφερεγγυότητας. Επικεφαλής της κυπριακής εταιρείας θα είναι οι συνεταίροι της Quantuma, Άντριου Ανδρονίκου και Κωνσταντίνος Ιωάννου, με γνώση της κυπριακής αγοράς και πολυετή εμπειρία στην αναδιάρθωση, ανάκτηση και εξυγίανση επιχειρήσεων.
 
«Υπάρχει μια πραγματική ανάγκη για αυτού του είδους τις υπηρεσίες» δηλώνει ο Άντριου Ανδρονίκου, ο οποίος τονίζει ότι η παρουσία της Quantuma στην Κύπρο, με γραφείο στη Λευκωσία και Πάφο, προσφέρει την ευκαιρία σε επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν ένα διεθνές δίκτυο με τεχνογνωσία και εμπειρία.
 
«Πολλά από τα προβλήματα που παρουσιάζουν αρκετές εταιρείες οφείλονται στην καθυστέρηση που παρατηρείται στην αναζήτηση ορθολογικών και ρεαλιστικών λύσεων» συμπληρώνει ο Κωνσταντίνος Ιωάννου και εκφράζει την άποψη ότι πλείστα από τα προβλήματα που παρουσιάζουν οι κυπριακές επιχειρήσεις οφείλονται στην καθυστέρηση αναζήτησης εξειδικευμένης βοήθειας.
 
«Τα σημάδια από την οικονομική κρίση παραμένουν έντονα στην Κύπρο και για το λόγο αυτό υπάρχει πραγματική ανάγκη για στήριξη επιχειρήσεων ώστε πολλές από αυτές να μπορέσουν να ορθοποδήσουν» δηλώνει ο διεθύνων συνεταίρος της Quantuma, Καρλ Τζάκσον. Η Quantuma δραστηριοποιείται στις κύριες βρετανικές πόλεις όπως το Λονδίνο, Μάντσεστερ, Μπέρμινχαμ και Σαουθάμπτον. H εταιρεία παρουσιάζει ισχυρή ανάπτυξη με τον κύκλο εργασιών τους τελευταίους δώδεκα μήνες να καταγράφει αύξηση €11.5 εκατ. (£10.4 εκατ.), για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.  Επίσης, το προσωπικό ανέρχεται στα 140 άτομα, κατά 45% περισσότερο σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Η επέκτασή της στην Κύπρο εντάσσεται στη στρατηγική για διεθνοποίηση των δραστηριοτήτων της.

Το κεντρικό της γραφείο στην Κύπρο βρίσκεται στην οδό Στασικράτους 32, 4ος όροφος, γραφείο 401, 1065 Λευκωσία. Tηλ: 22668021, email: info@quantumacyprus.com, www.quantuma.com

Δειτε Επισης

Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Heritage Private School: Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος 2023
Πώς επιτυγχάνεται ένα αποτελεσματικό Διοικητικό Συμβούλιο-Πρώτη ανοικτή συζήτηση από EIMF
Nέος γενικός διευθυντής της MSPS Κύπρου ο Γιάννης Διονυσιάδης
Η τεχνητή νοημοσύνη και το μέλλον των Μ.Μ.Ε
Η Bioland Energy Group καθάρισε την παραλία Βορόκληνης
Consulco: Υψηλές αποδόσεις του London Credit Fund και το πρώτο τρίμηνο του 2024
Συζήτηση για ενιαία Εθνική Χρηματοπιστωτική Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών
Η Λευκωσία υποδέχεται το 16ο Συνέδριο για την Εταιρική Βιωσιμότητα & Υπευθυνότητα