Powered by

Πρεμιέρα για το Grand Hyatt στη Συγγρού

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του ξενοδοχείου Grand Hyatt Athens, του πρώτου Hyatt ξενοδοχείου στην ελληνική πρωτεύουσα και του πρώτου ξενοδοχείου του brand Grand Hyatt στη χώρα.

Οπως αναφέρει η εταιρία, το νέο πολυτελές ξενοδοχείο εδράζεται στη Λεωφόρο Συγγρού, δίπλα στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση και συνδυάζει μεγαλοπρεπή αρχιτεκτονική και πρωτοποριακό design, ενώ βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το ιστορικό κέντρο της πόλης και τα καλύτερα εστιατόριά της.

«Η Αθήνα, κορυφαίος προορισμός στην Ευρώπη και επίκεντρο του παγκόσμιου τουριστικού χάρτη, συνδυάζει σήμερα περίτεχνα τη λαμπρότητα του πολιτισμικού της παρελθόντος σε μια πόλη γεμάτη γεύσεις, ρυθμό, μοντέρνα τέχνη και γοητεία», δήλωσε ο Νίκος Τρικουράκης, General Manager του ξενοδοχείου Grand Hyatt Athens. «Το Grand Hyatt Athens θα προσφέρει στους επισκέπτες απαράμιλλες εμπειρίες φιλοξενίας και ποιότητας υπηρεσιών σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής, καινοτομίας και μίνιμαλ πολυτέλειας».

Σύμφωνα με τη Hyatt, εξυμνώντας την εμβληματική ελληνική κουλτούρα, τα 309 δωμάτια ενσωματώνουν στοιχεία που θυμίζουν την αρχαία Αθήνα. Μαζί με αυθεντικά έργα από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, το ξενοδοχείο αναδεικνύει επίσης το state of the art lobby που διαθέτει, με το εντυπωσιακό έκθεμα The Coin, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τα αρχαία αθηναϊκά νομίσματα και αντιπροσωπεύει την ελληνική οικονομική ευμάρεια του 5ου αιώνα π.Χ. Ταυτόχρονα, το rooftop του ξενοδοχείου φιλοξενεί το εξαιρετικό Penthouse Restaurant και μία εξωτερική πισίνα με εκπληκτική θέα προς την Ακρόπολη.

Το Grand Hyatt βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τη γραφική περιοχή της Πλάκας και την ιστορική Ακρόπολη ενώ γήπεδα golf, το λιμάνι του Πειραιά καθώς και οι χρυσαφένιες αμμώδεις παραλίες της Αττικής απέχουν μόνο λίγα λεπτά με το αμάξι.

Τη διοίκηση του ξενοδοχείου έχει αναλάβει η Kokari Limited/KNOSSIAN GROUP, μέλος του ομίλου Γ. & Κ. Δασκαλαντωνάκης KNOSSIAN Group, ενώ την κατασκευή και διαμόρφωση επιμελήθηκε ο διεθνής όμιλος επένδυσης ακινήτων Henderson Park and Hines.

ΠΗΓΗ: euro2day.gr

Δειτε Επισης

Νίκος Παπαθανάσης: Μια ακόμη διεθνής αντικειμενική αναγνώριση η αναβάθμιση από Standard & Poor’s
Νέα αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από S&P-Σε ΒΒΒ με σταθερές προοπτικές το ελληνικό αξιόχρεο
Στις αγορές για άντληση €250 εκατ. το ελληνικό δημόσιο με δεκαετές ομόλογο
Στο 2,4% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Μάρτιο-«Άλμα» 54,5% στο αέριο, «βουτιά» 23,3% στο λάδι
Στα €5,26 δις το εμπορικό έλλειμμα το πρώτο δίμηνο στην Ελλάδα-Μειώθηκε κατά 5,6%
Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι υπέρ της ενιαίας αντίδρασης Ε.Ε. απέναντι στους δασμούς Τραμπ
Πόσο θα επηρεάσουν την Ελλάδα οι δασμοί του Τραμπ-Οι επιπτώσεις στις εξαγωγές, ποιοι κλάδοι επηρεάζονται
Οι ελληνικοί προορισμοί με τη μεγαλύτερη αύξηση απευθείας ξενοδοχειακών προκρατήσεων το 2025
Στο 8,6% υποχώρησε η ανεργία στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο
«Επί ποδός» οι μεγάλοι της πληροφορικής στην Ελλάδα για νέα deals–Οι εξαγορές των μικρών