Glyfada Residence: 24 διαμερίσματα στην κοσμοπολίτικη Γλυφάδα

Με γοργούς ρυθμούς ολοκληρώνεται η κατασκευή του πολυτελούς κτιρίου Glyfada Residence του Ομίλου Cyfield στη Γλυφάδα.

Τα διαμερίσματα που ανεγείρονται σε ένα οικόπεδο 1.900 μέτρων, συνδυάζουν σύγχρονο σχεδιασμό, άριστη ποιότητα κατασκευαστικών υλικών και θέα στη θάλασσα.

Η μοντέρνα πολυκατοικία ανεγείρεται σε μια περιοχή που σφύζει από ζωή καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι αμμώδεις παραλίες, τα εστιατόρια, τα κλαμπ, τα καταστήματα αλλά και ο κόσμος που κυκλοφορεί χειμώνα καλοκαίρι στην περιοχή ανεβάζουν την ποιότητα ζωής και πνέουν ένα κοσμοπολίτικο αέρα.

Το κτίριο Glyfada Residence βρίσκεται στην οδό Σάκη Καράγιωργα και αποτελείται από 24 διαμερίσματα 1,2 και 3 υπνοδωματίων τα οποία διαθέτουν μεγάλους χώρους υποδοχής, κουζίνες και μπάνια μοντέρνου σχεδιασμού, υπόγειους χώρους στάθμευσης και ευρύχωρες καλυμμένες βεράντες προσφέροντας στους ενοίκους τους μαγευτική θέα προς το απέραντο γαλάζιο.

Ο σχεδιασμός του κτιρίου εκτός από την άνεση και την πολυτέλεια, στοχεύει και στην ενίσχυση της ασφάλειας των ενοίκων του καθώς τα διαμερίσματα είναι προσβάσιμα μέσω ασφαλούς εισόδου από μάρμαρο.

Το κτίριο στη Γλυφάδα διαθέτει ακόμα ανελκυστήρα τελευταίας τεχνολογίας, ο οποίος θα μεταφέρει τους ενοίκους από τους υπόγειους χώρους στάθμευσης κατευθείαν στα διαμερίσματα τους.

Ο υπέροχος κήπος, η εντυπωσιακή πισίνα και ο καλυμμένος χώρος είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν στους ενοίκους του κτιρίου και τις οικογένειες τους ατελείωτες ώρες διασκέδασης και χαλάρωσης. Στα ρετιρέ του κτιρίου συμπεριλαμβάνεται και roof-garden.

Το κτίριο περιλαμβάνει ανεξάρτητη κεντρική θέρμανση για όλα τα διαμερίσματα, παρκέ δάπεδα, διπλά τζάμια με ηλεκτρικά ρολά και προδιαγραφές τελευταίας τεχνολογίας με στόχο να προσφέρουν στους ενοίκους των διαμερισμάτων ένα αναβαθμισμένο τρόπο ζωής. 

Το πολυτελέστατο κτίριο Glyfada Residence με τα 24 διαμερίσματα αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

 

 

Δειτε Επισης

Μοναδικές οικιστικές επιλογές σε όλη την Κύπρο από την Altamira Real Estate
Αυτοψία Βαφεάδη σε αναπτυξιακά έργα στην Πάφο-Οι διαφορές με την εταιρεία για τον δρόμο προς την Πόλη
Ρεκόρ στην αγορά κατοικίας-Το είδος και η αξία των διαμερισμάτων που προτιμώνται
Όμιλος Λεπτός: Η ιστορία από το 1960, τα έργα ορόσημα και οι δραστηριότητες σήμερα
Νέος κύκλος εκστρατειών Altamira: Διαμερίσματα και επαύλεις σε παραλιακές περιοχές
Βγάζει ξανά στην...αναφορά την Kition ο Χριστοδουλίδης-«Το κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από οποιονδήποτε»
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου
Κτηματομεσίτες: Απαραίτητη η διόρθωση για διενέργεια γενικής εκτίμησης κάθε πέντε αντί κάθε τρία χρόνια
Όμιλος Domenica: Επιτυχής ολοκλήρωση του «Universal Residences»-Μια εξαιρετική εμπειρία διαβίωσης
Ask Wire: Οι 10 ακριβότερες πωλήσεις ακινήτων στην Κύπρο τον Μάρτιο