Π. Βλαδιμήρου: Προσεγγίζουμε το digital ως το κύριο κανάλι επικοινωνίας

Τις μεγάλες αλλαγές και τις εξελίξεις που καταγράφονται στην τοπική αγορά παρουσίασε ενώπιον του 18ου Digital Marketing Forum ο Διευθύνων Σύμβουλος της Webarts, Παντελής Βλαδιμήρου.

Με τίτλο «Προς αναζήτηση του "καλύτερου": Τι θα κυριαρχήσει στο Digital Marketing το 2023», ο ομιλητής εξέφρασε τις εκτιμήσεις του αναφορικά με τις μεταβαλλόμενες συνθήκες, τονίζοντας τη σημασία που έχει να γίνονται σωστές επιλογές από τις εταιρείες για μεγαλύτερο δυνατό όφελος.

Όπως είπε, το μάρκετινγκ δεν αφορά μόνο την ανάπτυξη στρατηγικού πλάνου και δημιουργικής προσέγγισης, αλλά και τη δέσμευσή μας για συνεχή βελτιστοποίηση της απόδοσης με σκοπό το ευρύτερο όφελος του οργανισμού μας.

Προς αναζήτηση του "καλύτερου", δεν χρειάζεται να αναζητούμε το “νέο”. Αντιθέτως, "πρώτα προσπαθούμε να κάνουμε καλύτερα αυτό που ήδη γνωρίζουμε", είπε χαρακτηριστικά.

Στην εποχή μας, τόνισε, καλούμαστε να προσεγγίσουμε το Digital «ως το κύριο κανάλι επικοινωνίας».

Όσον αφορά στις προσαρμογές που πρέπει να γίνουν ενόψει του 2023, ο κ. Βλαδιμήρου ήταν ξεκάθαρος. Για να είναι επιτυχές το διαδικτυκό μάρκετινγκ πρέπει να υπάρχον μετρήσιμα αποτελέσματα, αποδοτικότητα, έξυπνες ιδέες και το Impression να αντικαταταθεί από Conversion.

Ακολούθησε ανάλυση ενεργειών που κάνουν καλύτερη την παρουσία στην digital ζωή. Μεταξύ αυτών, είναι η επιδίωξη για εξειδίκευση, το έξυπνο, ρεαλιστικό και δημιουργικό περιεχόμενο, η αξιοποίηση στοχευμένων τακτικών εκστρατειών και η σταθερότητα στην επικοινωνία,  απαραίτητη σε εποχές με προκλήσεις.

«Επικεντρωνόμαστε σε ενέργειες οι οποίες έχουν άμεσο όφελος στους μετρήσιμους στόχους του οργανισμού μας», ανέφερε λίγο αργότερα ο Διευθύνων Σύμβουλος της Webarts σε μια ιδιαίτερα χρήσιμη για το κοινό παρουσίαση.

Δειτε Επισης

Γιατί έρχονται στην Κύπρο οι Google, Amazon, SalesForce & Binance;
NEDECO: Σχεδιάστε σήμερα τη μελλοντική σας ανάπτυξη και βιωσιμότητα
Αλλαγής σκυτάλης στα ηνία της Cablenet-Νέος CEO ο Ιωάννης Μαυρίδης
ConsulTech: Ενώνει δυνάμεις με την αμερικανική TKI με στόχο τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων
Είκοσι νέες ψηφιακές υπηρεσίες εντός του 2024-Τα πλάνα του Υφ. Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής
Με μεγάλη επιτυχία το «2ο Cyprus: The New Global Tech & Innovation Hub Summit» (pics)
Η Quadcode ενώνει δυνάμεις με την Capacitor Partners για το μεγαλύτερο Hackathon στην Κύπρο
Η Κύπρος ως ιδανικός προορισμός για να ζει, να εργάζεται και να δραστηριοποιεί κανείς τις επιχειρήσεις του
Παγκράτιος Βανέζης: Η σημασία ενός ισχυρού καθεστώτος διανοητικής ιδιοκτησίας
Βασίλης Ψύρρας: Το εξελισσόμενο νομικό πλαίσιο της Κύπρου και οι ICT Leaders