ENTERTAINER: Αγαπημένη εφαρμογή στα βραβεία The Pride of Abu Dhabi

Ο παγκόσμιος πάροχος κινήτρων ENTERTAINER, γιορτάζει άλλη μια επιτυχία μετά από το βραβείο «Αγαπημένη εφαρμογή» στην τελετή βραβείων The Pride of Abu Dhabi στα ΗΑΕ. Τα βραβεία της κοινότητας είναι τα μόνα βραβεία που πραγματικά επιλέγονται από τον κόσμο, βραβεύοντας διασήμους και εταιρείες που κάνουν την πρωτεύουσα σπουδαία.

Αντιμέτωποι με τα γνωστά VOX Cinemas και την πλατφόρμα αναζήτησης & ανακάλυψης εστιατορίων Zomato, το ENTERTAINER συγκέντρωσε με περηφάνια το βραβείο του σε δείπνο γκαλά στις 5 Δεκεμβρίου 2018.

Μετά από δύο χρόνια προσεκτικού σχεδιασμού και εκτέλεσης, η εφαρμογή ENTERTAINER λανσαρίστηκε το 2013 με σπουδαία αποτελέσματα και το 2017 η εταιρεία πήγε εντελώς ψηφιακά. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός του ENTERTAINER επέκτεινε γρήγορα τις δυνατότητες της εταιρείας, οι οποίες βασίζονται στην σχετικότητα και το περιεχόμενο. Τα ανεκτίμητα δεδομένα βοηθούν στη διαμόρφωση και ανάπτυξη των προϊόντων ώστε να ανταποκρίνονται καλύτερα στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Το ENTERTAINER, που ιδρύθηκε το 2001 στο Ντουμπάι από την Donna Benton, είναι ο κορυφαίος πάροχος με προσφορές κινήτρων από γνωστά εστιατόρια, αναψυχή, ομορφιά και ξενοδοχεία σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, την Ασία, την Αφρική και την Ευρώπη. Η εταιρεία με την έναρξη της βραβευμένης εφαρμογής ENTERTAINER το 2013, μεταφέρθηκε με επιτυχία από μια έντυπη δημοσίευση σε μια εταιρεία με τεχνολογία δεδομένων. Η εταιρεία γνώρισε πρωτοφανή ανάπτυξη με συγκεκριμένα στοχευμένα προϊόντα χάρη σε ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών, μια αναδυόμενη επιχειρηματική πίστη και μια ευρεία βάση ευχαριστημένων πελατών. Σήμερα, το ENTERTAINER προσφέρει 38 καταναλωτικά προϊόντα και 6 προσαρμοσμένες λύσεις B2B σε 165 πόλεις και έχει πάνω από 10.000 συνεργάτες παγκοσμίως. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την σελίδα www.theentertainerme.com 

Δειτε Επισης

Γιατί έρχονται στην Κύπρο οι Google, Amazon, SalesForce & Binance;
NEDECO: Σχεδιάστε σήμερα τη μελλοντική σας ανάπτυξη και βιωσιμότητα
Αλλαγής σκυτάλης στα ηνία της Cablenet-Νέος CEO ο Ιωάννης Μαυρίδης
Η AWS ανακοινώνει νέες καινοτόμες λειτουργίες για το Amazon Bedrock
ConsulTech: Ενώνει δυνάμεις με την αμερικανική TKI με στόχο τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων
Είκοσι νέες ψηφιακές υπηρεσίες εντός του 2024-Τα πλάνα του Υφ. Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής
Με μεγάλη επιτυχία το «2ο Cyprus: The New Global Tech & Innovation Hub Summit» (pics)
Η Quadcode ενώνει δυνάμεις με την Capacitor Partners για το μεγαλύτερο Hackathon στην Κύπρο
Η Κύπρος ως ιδανικός προορισμός για να ζει, να εργάζεται και να δραστηριοποιεί κανείς τις επιχειρήσεις του
Παγκράτιος Βανέζης: Η σημασία ενός ισχυρού καθεστώτος διανοητικής ιδιοκτησίας