myPOS: Ολοκληρωμένη λύση αποδοχής καρτών

Oι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες αντιμετωπίζουν καθημερινά διάφορες προκλήσεις. Για παράδειγμα, πως θα αυξήσουν τους πελάτες τους, πώς θα μπορέσουν να εξοικονομήσουν χρήματα για να επεκτείνουν την επιχείρησή τους, πως θα δουλέψουν με μεγαλύτερη ταχύτητα και ευκολία και άλλα. 

Ευτυχώς, υπάρχει μια λύση η οποία από το 2014 βοηθάει καθημερινά περισσότερους από 55.000 επιχειρηματίες σε περισσότερες από 24 χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ).
 
Η myPOS Europe Ltd με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο είναι μια καινοτόμος FinTech η οποία είναι εγκεκριμένη και ρυθμιζόμενη από την αρχή χρηματοπιστωτικής συμπεριφοράς (Financial Conduct Authority) ως ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος και παρέχει υπηρεσίες ηλεκτρονικού χρήματος και υπηρεσίες πληρωμών στις χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.
Ενώ υπάρχει και σχετική εγγραφή στη Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου, (σελίδα 22, εγγραφή No. 122).
 
Η myPOS παρέχει άμεση ρευστότητα και ελευθερία στους επιχειρηματίες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου που την εμπιστεύονται για να δέχονται πληρωμές με κάρτες VISA, MasterCard, JCB, Union Pay και American Express (online, απομακρυσμένα και με φυσική παρουσία).
 
Το αποτέλεσμα είναι οι επιχειρηματίες να εξοικονομούν χρόνο, χρήμα και η λειτουργία της επιχείρησης τους να γίνεται γρηγορότερη, ευκολότερη και χωρίς προβλήματα.
 
Η myPOS έχει ανοίξει ήδη τέσσερα φυσικά καταστήματα myPOS Store σε Λονδίνο, Άμστερνταμ, Σόφια και Μιλάνο ενώ ετοιμάζονται να ανοίξουν άλλα τέσσερα σε Ζυρίχη, Βαρκελώνη, Παρίσι, Αμβέρσα και άλλες πόλεις του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.
 
Η myPOS παρέχει σε όλους τους επιχειρηματίες της Κύπρου:
 • Ασύρματα (Wi-Fi / SIM / Bluetooth) φορητά τερματικά myPOS με ή χωρίς εκτυπωτή σε τιμές που ξεκινούν από €99 (χωρίς ΦΠΑ).
 • Αποδοχή πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών VISA, MasterCard, JCB, Union Pay και American Express με Chip 'n' PIN, μαγνητοταινία και ανέπαφων συναλλαγών (NFC). Οπουδήποτε και οποτεδήποτε.
 • Συμβατότητα με Apple pay, Android pay, LeoPay και iCard.
 • Δωρεάν λογαριασμό ηλεκτρονικού χρήματος σε EUR και άλλα νομίσματα όπως GBP, USD, CHF, JPY και άλλα, με μοναδικά IBAN (GB), e-banking και mobile banking στη myPOS Europe Ltd με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.
 • Άνοιγμα του δωρεάν myPOS λογαριασμoύ από τον Η/Υ, το tablet ή το κινητό τηλέφωνο σε 10 λεπτά.
 • Άμεση εκκαθάριση των συναλλαγών. Tα χρήματα από τις συναλλαγές με κάρτες είναι διαθέσιμα μέσα σε 10 δευτερόλεπτα στον myPOS λογαριασμό σας.
 • Δωρεάν και χωρίς συνδρομή χρεωστική κάρτα myPOS VISA συνδεδεμένη με τον myPOS λογαριασμό σας για αγορές (online και φυσική παρουσία) και ανάληψη των χρημάτων σας σε περισσότερα από ένα εκατομμύριο ΑΤΜ παγκοσμίως.
 • Δωρεάν και χωρίς συνδρομή myPOS SIM data card με απεριόριστα δεδομένα κάθε μήνα μήνα για να είναι το ασύρματο myPOS τερματικό σας πάντα συνδεδεμένο στο internet και να μη χάνετε καμία πώληση. Η myPOS data SIM card λειτουργεί σε όλες τις χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.
 • Ανταγωνιστικές προμήθειες ανά συναλλαγή.
 • Δωρεάν και χωρίς συνδρομή myPOS Online για αποδοχή καρτών από την ιστοσελίδα σας με άμεση εκκαθάριση των συναλλαγών.
 • Πληκτρολογήση καρτών (MO/TO) απευθείας στο myPOS τερματικό σας, μέσω της myPOS ιστοσελίδας (e-banking) και μέσω της εφαρμογής myPOS για κινητά τηλέφωνα (υπηρεσίες Virtual Terminal & Payment Request).
 • Πραγματοποίηση εμβασμάτων από / προς τον myPOS λογαριασμό σας.
 • Πρόσθετο εισόδημα για την επιχείρησή σας μέσω της υπηρεσίας Top-Up για ανανέωση χρόνου ομιλίας καρτοκινητών. Υποστηρίζονται 771 πάροχοι από 141 χώρες (ανάμεσά τους και η Κύπρος).
 • Πρόγραμμα επιβράβευσης για τους πελάτες της επιχείρησής σας μέσω της υπηρεσίας Gift Cards.
 • Χωρίς συνδρομή, χωρίς κρυφές χρεώσεις, χωρίς περιορισμούς και χωρίς δεσμεύσεις.
 • Κορυφαία ασφάλεια PCI-DSS και προστασία από απάτες.
 • 1 χρόνο εγγύηση για όλα τα τερματικά myPOS.
 • Δωρεάν εφαρμογή myPOS για κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό σύστημα iOS και Android για άμεση πρόσβαση στο myPOS λογαριασμό σας και πραγματοποίηση συναλλαγών απευθείας από το κινητό σας τηλέφωνο.
 • Δωρεάν 24/7 υποστήριξη σε Ελληνικά και Αγγλικά μέσω τηλεφώνου, e-mail και chat.
 • Η υπηρεσία myPOS είναι κατάλληλη για επιχειρήσεις οποιουδήποτε τύπου και μεγέθους.
 
Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τo myPOS ; επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της myPOS: www.mypos.com  
Equinox Ventures Ltd, επίσημος διανομέας της myPOS στη Κύπρο. Ιστοσελίδα: www.equinox-ventures.com  τηλ: +357 25030915

Δειτε Επισης

Σχεδόν οκτώ στις δέκα επιχειρήσεις χρησιμοποιούν τα social media
Epic: Αναδείχθηκε ως το γρηγορότερο δίκτυο σταθερού internet στην Κύπρο
Παγκόσμιο βραβείο για την Cablenet μαζί με την Plume στα Global Telecom Awards
Β. Πολυκάρπου: Ενισχύεται η θέση της Κύπρου για προσέλκυση επαγγελματιών υψηλής ειδίκευσης
Σε άλλη διάσταση το EXPO της AWS στο Λας Βέγκας-Αποκλειστικές εικόνες (pics)
Οι εντυπωσιακές καινοτομίες της Huawei παρουσιάστηκαν στην έκθεση Paris Expo Porte de Versailles
Χριστουγεννιάτικη ζώνη στο MOVIES BEST HD
Το InBusinessNews στο Re:Invent της AWS-Συμμαχίες τιτάνων με επίκεντρο το Al
Ώθηση στη δυναμική του τομέα της τεχνολογίας με το νέο πλαίσιο για πολιτογραφήσεις
Οι τεχνολογικές προβλέψεις της Kyndryl για το 2024: Ολοκλήρωση, αποτελεσματικότητα και αυτοματοποίηση