Powered by

Στην ανεργία 300 εργαζόμενοι της Cobalt

Περίπου 300 άτομα είναι το προσωπικό της Cobalt Air, που μετά την αναστολή εργασιών της εταιρείας μένει επί της ουσίας χωρίς δουλειά. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες,  250 άτομα αφορούν το πτητικό προσωπικό της εταιρείας, ενώ άλλοι 50 εργάζονταν για τις ανάγκες της αεροπορικής στο έδαφος.

 

Η Cobalt Air διενεργούσε περίπου 13 με 15 πτήσεις ημερησίως, και μαζί της πετούσαν 2,5 και 3 χιλιάδες επιβάτες την ημέρα, από και προς την Κύπρο. Μέχρι το τέλος του χρόνου, με την Cobalt  αναμενόταν τα πετάξουν 120 χιλιάδες επιβάτες.
 

Διαβάστε ακόμα:

 
35% των πτήσεων της αφορούσε την Ελλάδα, ενώ πραγματοποιούσε πτήσεις σε προορισμούς  όπως Μαδρίτη, Δουβλίνο, Παρίσι, και Άμπου Ντάμπι.
 
Πάντως, εκτιμήσεις θέλουν το κενό που δημιουργείται από το κλείσιμο της Cobalt, να καλύπτεται σταδιακά από άλλες αεροπορικές εταιρείες.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι τη στιγμή αυτή στο Αεροδρόμιο Λάρνακας επικρατεί ηρεμία, χωρίς ουρές και ταλαιπωρία για επιβάτες.
 
 

Δειτε Επισης

Olympic Lagoon Resort: Επεκτάσεις και βελτιώσεις στο πεντάστερο ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα (photos)
Κώστας Κουμής: Ζωτικής σημασίας η αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών στο Τρόοδος
Υπογράφηκε η σύμβαση για τα κεντρικά γραφεία του Υφυπουργείου Τουρισμού στην Πάφο
Δωρεάν WiFi σε όλες τις παραλίες του Πρωταρά-Συνεργασία Δήμου Παραλιμνίου-Δερύνειας με την Cosmos Wireless
The original pan από την Pizza Hut...Ένα ταξίδι που γράφει ακόμη ιστορία, γεμάτη στιγμές
Στρέφονται νομικά κατά της Booking.com οι ευρωπαίοι ξενοδόχοι-Στηρίζει την συλλογική δράση ο ΠΑΣΥΞΕ
Costa Coffee Κύπρου: Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός Barista of the Year 2025
Νορβηγία: Εισάγει τουριστικό φόρο 3% στα καταλύματα για αντιμετώπιση του υπερτουρισμού
Πέφτουν οι υπογραφές για την μεταστέγαση του Γραφείου Υφυπουργείου Τουρισμού στην Πάφο
Κ. Φυτιρής: Κίνητρα για να προσελκύσουμε μεγάλα σκάφη αναψυχής στην Κύπρο-Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί