AMS- ADVANCED MANAGEMENT SOLUTIONS LTD

Η εταιρεία, χρυσός συνεργάτης SAP, από την ίδρυσή της προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα υλοποίησης και υποστήριξης επιχειρησιακών εφαρμογών και λογισμικού SAP®.
 
H ομάδα της AMS, με 15 και πλέον χρόνια εμπειρίας έχει αναπτύξει την απαιτούμενη τεχνογνωσία και εξειδίκευση, ώστε να καλύπτει ολόκληρο τον κύκλο υλοποίησης επιχειρησιακών λύσεων, που ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες του κάθε πελάτη. Στόχος κάθε έργου της είναι η υλοποίηση της προτεινόμενης λύσης εντός χρονοδιαγράμματος και προϋπολογισμού. «Η AMS συμβουλεύει και καθοδηγεί τον πελάτη, διασφαλίζοντας τη γρήγορη, πλην όμως ομαλή και χωρίς διαταράξεις λειτουργία της επιχείρησης, μέσω των επιτυχημένων έργων που υλοποιεί», ανέφερε ο Χρίστος Θεοχαρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος.
 
Υπηρεσίες
Η AMS προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, που περιλαμβάνει σχεδιασμό και υλοποίηση έργων, εκπαίδευση, συντήρηση και τεχνική υποστήριξη. Ως εξουσιοδοτημένος συνεργάτης SAP, η πιστοποιημένη ομάδα της AMS διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και εξειδίκευση που απαιτείται για την τεχνική υποστήριξη των λύσεων SAP, ενώ παρέχει συνεχή εκπαίδευση στους συμβούλους της για τη διασφάλιση υψηλού επιπέδου κατάρτισης.

Συγκεκριμένα, η AMS προσφέρει:
• Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του έργου, της εγκατάστασης του λογισμικού SAP και της προσαρμογής του στις ανάγκες των πελατών.
• Υπηρεσίες υποστήριξης, οι οποίες έχουν δημιουργηθεί έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών με λιγότερες δαπάνες και όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά.
• Εκπαίδευση πελατών μέσω των «portable classrooms» στο δικό τους χώρο, η οποία εστιάζει στην κατάρτιση των μελών-ομάδων του προγράμματος.
• Υπηρεσίες συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης, συμπεριλαμβανομένης της εξ αποστάσεως υποστήριξης (remote online support).

Την AMS έχουν εμπιστευθεί επιχειρήσεις και οργανισμοί με ηγετικό ρόλο σε τομείς όπως ο τραπεζικός, η διεθνής αγορά συναλλάγματος (Forex), η εκπαίδευση, η τεχνολογία, οι τηλεπικοινωνίες, η υγεία, οι ασφάλειες, η εφοδιαστική αλυσίδα και τα logistics.
 
Διακρίσεις
• SAP Gold Channel Partner
• SAP Certified Partner Center of Expertise (PCOE)
• SAP Quality Awards, Bronze Winner 2013,Greece & Cyprus - implementation partner
• SAP Cyprus Outstanding Revenue Contribution Awards 2011-2016
 
Πλεονέκτημα
Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, η AMS  πρωτοπορεί στην υλοποίηση καινοτόμων λύσεων SAP®.  Με πολυετή εμπειρία σε ένα εκτενές φάσμα έργων πληροφορικής, έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό και παραμένοντας πιστή στις αρχές, το ήθος και τις αξίες της, η εταιρεία αποτελεί σημείο αναφοράς στην καινοτομία και τις βέλτιστες πρακτικές. Με αυτή τη στρατηγική και αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις με επαγγελματισμό και αφοσίωση, η AMS παρέχει τις λύσεις που χρειάζονται οι πελάτες της, διασφαλίζοντας τους υψηλά επίπεδα ποιότητας, διαφάνειας και ασφάλειας. Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας είναι όχι μόνο η σταθερά δυναμική πορεία ανάπτυξης της, αλλά και η δημιουργία καθώς και η διατήρηση μακροχρόνιων ισχυρών επαγγελματικών δεσμών τόσο με τους πελάτες όσο και με τους συνεργάτες της. 

Επιχειρήσεις σε ICT τροχιά
Τα τελευταία χρόνια παρατηρούνται σημαντικές αλλαγές στον παραδοσιακό τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων με τα περιθώρια κέρδους να έχουν συρρικνωθεί, ενώ ο ανταγωνισμός μεταξύ υφιστάμενων και νεοσύστατων εταιρειών, τόσο κυπριακών όσο και ξένων συμφερόντων, έχει ενταθεί. Κατά συνέπεια, όπως επισημαίνει ο κ. Θεοχαρίδης, δημιουργείται αυξημένο ενδιαφέρον για λύσεις που προσφέρουν καλύτερη πληροφόρηση και επιχειρησιακή ευφυΐα, καλύτερη διαχείριση πληρωμών και cash flows, χρήση κινητών συσκευών για καλύτερη αποδοτικότητα, επανασχεδιασμό workflows για καλύτερο έλεγχο και διαχείριση κίνδυνου κ.α. 

«Οι Κύπριοι επιχειρηματίες συνειδητοποιούν ότι η τεχνολογία συμβάλει καταλυτικά στην άμεση προσαρμογή και ανταπόκριση των επιχειρήσεων τους στις εξελίξεις της αγοράς, παρέχοντας τους τη δυνατότητα επεξεργασίας δεδομένων που προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα καναλιών». Η διαδικασία αυτή, προσθέτει ο κ. Θεοχαρίδης μπορεί να σηματοδοτήσει  την ανάπτυξη και να δώσει ώθηση στη λήψη και υλοποίηση αποφάσεων στρατηγικής σημασίας για τις επιχειρήσεις, μέσω καινοτόμων και  οικονομικά αποδοτικών επιλογών.

Αντιμετωπίζοντας την επιτακτική ανάγκη να διαφοροποιηθούν και να αυξήσουν το μερίδιο αγοράς, τόνισε ο κ. Θεοχαρίδης, οι επιχειρηματίες αξιοποιούν την τεχνολογία συμβάλλοντας στη βελτιστοποίηση εσωτερικών διαδικασιών και μειώνοντας τα περιθώρια λάθους και καθυστερήσεων.
 
FACTS & FIGURES
Διευθυντική Ομάδα

Χρίστος Θεοχαρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος
Χρίστος Μεττούρης, Διευθυντής Οικονομικών
Χριστόδουλος Μεττούρης, Διευθυντής Έργων και Υπεύθυνος Ανθρώπινου Δυναμικού
 
Προσωπικό: 14
Στοιχεία  επικοινωνίας
Διεύθυνση:
Οδός 25ης Μαρτίου 27, Γραφείο 206, 2408, Έγκωμη
Τηλέφωνο: 22818185
Φαξ: 22680707
Ε-mail: info@ams.com.cy 
Ιστοσελίδα: www.ams.com.cy
 

 

Δειτε Επισης

SAP CYRPUS LTD
POWERSOFT COMPUTER SOLUTIONS
ORACLE CYPRUS SOLUTIONS
NETinfo PLC
IRON MOUNTAIN
MELLON CYPRUS LTD
HELLENIC TECHNICAL ENTERPRISES LTD
EBOS TECHNOLOGIES LTD
DIORATIKI IT SOLUTIONS LTD
DEXTERITY SOLUTIONS LTD