DELEVANT

Η Delevant ιδρύθηκε το 2008 από τον Άρη Τελεβάντο, εδρεύει στη Λευκωσία, εργοδοτεί πέντε υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης και εξειδικεύεται στον τομέα της παροχής υπηρεσιών και πληροφοριακών συστημάτων Supply Chain Planning (SCP). 

Μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια εξωστρεφής εταιρεία με ένα μεγάλο ποσοστό των δραστηριοτήτων της να πραγματοποιείται μέσω ενός δικτύου συνεργασιών με μεγάλους διεθνείς οίκους λογισμικού (SCP software vendors) καθώς και με οίκους υπηρεσιών ολοκλήρωσης συστημάτων (system integrators). 

Η delevant υλοποιεί έργα σε άμεσους πελάτες ή πελάτες των συνεργατών της σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ρωσία και Ασία, χρησιμοποιώντας τεχνολογία που είτε έχει αναπτυχθεί από τους συνεργάτες αυτούς είτε από την ίδια. 

Υπηρεσίες/Προϊόντα 
Όπως μαρτυρά και το λογότυπό μας, τα προϊόντα και υπηρεσίες μας εστιάζονται σε τρεις βασικές επιχειρησιακές διεργασίες: την πρόβλεψη (forecast), τον σχεδιασμό (plan) και την παρακολούθηση (monitor) του τι είχε σχεδιαστεί έναντι του τι πραγματικά συνέβη. 

Αυτές οι διεργασίες διεκπεραιώνονται στον χρόνο σε κύκλους, αφού η μια τροφοδοτεί την επόμενη, δηλαδή η πρόβλεψη πωλήσεων τροφοδοτεί τον λειτουργικό σχεδιασμό, ο σχεδιασμός την εκτέλεση και παρακολούθηση και αυτά με τη σειρά τους τροφοδοτούν μια βελτιωμένη πρόβλεψη.

Αυτοί οι κύκλοι διεργασιών forecast-plan-monitor εκτελούνται παράλληλα σε τρία βασικά επίπεδα: α) της ετήσιας κατάρτισης στρατηγικού οικονομικού προϋπολογισμού και εμπορικής στρατηγικής (sales & financial budgeting), β) του μηνιαίου ή τριμηνιαίου μεσοπρόθεσμου λειτουργικού πλάνου για πωλήσεις, παραγωγή ή/και προμήθειες (Sales & Operations Planning) και γ) του ημερήσιου βραχυπρόθεσμου χρονικού προγραμματισμού παραγωγής και παραγγελίας υλικών (Operations & Replenishment Scheduling). 

Οι λύσεις της delevant καλύπτουν την τεχνολογία που χρειάζεται μια εταιρεία για να υποστηρίξει τις παραπάνω διεργασίες, τους κύκλους και τα επίπεδα που τις διέπουν. Αυτή η τεχνολογία αφορά εξεζητημένα μαθηματικά μοντέλα στον πυρήνα της, τα οποία διαχειρίζονται σύνθετα προβλήματα, όπως τη στατιστική πρόβλεψη πωλήσεων και τον σχεδιασμό προμηθειών, διανομής και βιομηχανικής παραγωγής, προτείνοντας βέλτιστες λύσεις από οικονομικής απόψεως σε ένα περιβάλλον όσο το δυνατό πιο απλό και εύχρηστο. 

Πιο αναλυτικά οι λύσεις/υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι:
• Corporate Performance Management
➾Financial Planning & Budgeting
➾Sales Budgeting
• Supply Chain Planning
➾Sales Forecasting
➾Operations Planning & Supply Optimization
➾Inventory & Replenishment Planning
➾Shop-Floor Production Scheduling
• Business Intelligence
➾KPI Scorecards
➾Financial Management Reporting

Οι τάσεις της αγοράς
Παραδοσιακά η αγορά του σχεδιασμού της εφοδιαστικής αλυσίδας (Supply Chain Planning) επικεντρωνόταν στο πώς μια εταιρεία μπορούσε να διατηρήσει ή και να αυξήσει τον τζίρο και τα επίπεδα εξυπηρέτησης των πελατών της με λιγότερη επένδυση σε αποθέματα και λιγότερο κόστος παραγωγής, διανομής και αποθήκευσης. Αυτό το πετύχαινε με τις, ώριμες πια, λύσεις διαχείρισης αποθέματος (inventory management), στατιστικής πρόβλεψης πωλήσεων (statistical forecasting) και βελτιστοποίησης σχεδιασμού των προμηθειών, παραγωγής και διανομής (production, supply & distribution planning optimization).  

Σήμερα η τάση είναι να αξιοποιούνται αυτές οι τεχνολογίες όχι μόνο στους λειτουργικούς σχεδιασμούς των εταιρειών, αλλά και στην κατάρτιση οικονομικών στρατηγικών στόχων, που να εκφράζονται σε πιο ακριβείς ετήσιους προϋπολογισμούς. Καθώς οι οργανισμοί μεγαλώνουν, αναπτύσσονται, παγκοσμιοποιούνται και ανταγωνίζονται σε διεθνές επίπεδο, οι διαδικασίες αυτές, αν και ουσιώδεις, δύσκολα αντιμετωπίζονται συνολικά, λόγω της πολυπλοκότητας στη συλλογή, επεξεργασία και αξιολόγηση δεδομένων αλλά και στην ανάγκη στενής συνεργασίας μεταξύ τμημάτων. 

Η τεχνολογία που μπορεί να ενοποιεί και να επεξεργάζεται αποτελεσματικά αυτό τον όγκο των δεδομένων, να υποστηρίζει πολλά τμήματα, περίπλοκες διαδικασίες και μοντέλα και που την περασμένη δεκαετία ήταν προνόμιο μόνο μεγάλων εταιρειών, είναι πλέον σήμερα προσβάσιμη στις μικρομεσαίες αλλά και στις μικρές εταιρείες. 

Αποτελεσματικές λύσεις
Η πρόσφατη οικονομική κρίση και ύφεση, εκτός από το μέγεθος, έχει επηρεάσει την κερδοφορία και κατ’ επέκταση την αποδοτικότητα των κυπριακών επιχειρήσεων, που διαχειρίζονται αποθέματα μεγάλης αξίας και όγκου. 

Σε πρώτο στάδιο οι κυπριακές εταιρείες, μέσω των οικονομικά προσιτών λύσεων της delevant, θα έχουν την δυνατότητα να μειώσουν δραστικά το λειτουργικό τους κόστος και τα επίπεδα αποθέματος, χωρίς αρνητικές επιπτώσεις στις πωλήσεις ή την εξυπηρέτηση των συνεχώς πιο απαιτητικών και ενημερωμένων Κυπρίων καταναλωτών. 

Σε μεταγενέστερο στάδιο οι λύσεις μας θα τις βοηθήσουν σε μια πιο παραγωγική ανάπτυξη οικονομικού προϋπολογισμού, που αποτελεί βασικό εργαλείο εύρυθμης λειτουργίας των οργανισμών.                          Χωρίς παρόμοιες λύσεις με αυτές που προσφέρουμε, η δημιουργία προϋπολογισμών γίνεται αναγκαστικά με γενικευμένες υποθέσεις όγκου και τιμών πωλήσεων των προϊόντων ή υπηρεσιών και υπεραισιόδοξες υποθέσεις για τη δυνατότητα ανταπόκρισης και ευελιξίας των λειτουργικών τμημάτων του οργανισμού. Επίσης, οι προϋπολογισμοί αυτοί, που είναι συνήθως αποτέλεσμα τεράστιου αριθμού ανθρωποωρών, δεν είναι δυνατό να γίνουν σε τέτοιο επίπεδο λεπτομέρειας που να επιτρέπει την παρακολούθηση και κατ’ επέκταση την έγκαιρη αντίδραση έναντι των κινδύνων μη πραγματοποίησης των στόχων κατά τη διάρκεια του έτους.

Με μια ματιά
• Ονομασία στον έφορο εταιρειών: A.T. Delevant Business Solutions Ltd
• Επίσημη εμπορική ονομασία: delevant  
• Σημαντικοί πελάτες: 
- Frigoglass SAIC Greece / Russia / Romania / Indonesia
- Logicom
- Photos Photiades Distributors
• Πελάτες μέσω συνεργατών:
- Fluidra S.A. Spain
- Lafarge Cement Poland / UK
- Shell Petroleum
Αριθμός εργαζομένων: 5
Παρουσία σε Κύπρο και εξωτερικό: 95% των εσόδων προέρχονται από πελάτες του εξωτερικού μέσω του γραφείου μας στην Κύπρο.

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Γεωργίου Κάρυου 9, διαμέρισμα 303, 2014, Στρόβολος, Λευκωσία
Τηλέφωνο: 22102582
Φαξ: 22102479
Κεντρικό Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: info@delevant.com
Ιστοσελίδα: www.delevant.com 

 

 

Δειτε Επισης

MANTIS CYPRUS
HTZMINAS RECYCLING CORPORATION
GENESIS LOGISTICS
G.A.P. VASSILOPOULOS GROUP
FROTCOM CYPRUS
FDL GROUP
DIAPO
DEXTERITY SOLUTIONS
DELEVANT
CHRISTOUDIAS LOGISTICS