HTZMINAS RECYCLING CORPORATION

Η εταιρεία, η οποία ανήκει εξολοκλήρου στη Hellenic Tzilalis (Cyprus) Ltd, ιδρύθηκε το 2010 με απόσπαση του κλάδου ολοκληρωμένης διαχείρισης αποβλήτων της Hellenic Tzilalis και είναι πλήρως αδειοδοτημένη για τη συλλογή, μεταφορά και διαχείριση αποβλήτων από το Τμήμα Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος.

H εταιρεία διαθέτει πέραν των 200 κάδων και συμπιεστών, τύπου Hook και σκιπ, τους οποίους ενοικιάζει στους πελάτες της για τη συλλογή των αποβλήτων που παράγουν στις εγκαταστάσεις τους. Διατηρεί επίσης μεγάλο στόλο οχημάτων για τη μεταφορά των αποβλήτων σε αδειοδοτημένες εγκαταστάσεις διαχείρισης. Στόχος της είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες και επαγγελματικές λύσεις στον τομέα διαχείρισης αποβλήτων, όπως και συμβουλευτικές υπηρεσίες για τα θέματα αυτά σε επιχειρήσεις.

Η εταιρεία κατέχει τις πιστοποιήσεις ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 και OHSAS 18001: 2007, οι οποίες επιτεύχθηκαν με την εφαρμογή Συστήματος Συνολικής Διαχείρισης της Ποιότητας, Συστήματος Ασφάλειας και Υγείας και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης.

Υπηρεσίες/προϊόντα
Η εταιρεία διατηρεί ένα προηγμένο στόλο εξειδικευμένων οχημάτων, που χρησιμοποιούνται για τη συλλογή και μεταφορά αποβλήτων στις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας, Λεμεσού και Πάφου. Οι υπηρεσίες, που προσφέρει η εταιρεία σε παγκύπρια βάση, περιλαμβάνουν:
• Ενοικίαση συμπιεστών και άλλων κάδων για τη συλλογή οικιακών απορριμμάτων, απόβλητων από κατασκευές, αλλά και ανακυκλώσιμων υλικών από εμπορικά σημεία, όπως υπεραγορές, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, εστιατόρια κτλ.
• Συλλογή και μεταφορά συμπιεστών και άλλων κάδων σε αδειοδοτημένους χώρους διαχείρισης και διαλογής αποβλήτων. 
• Συλλογή και μεταφορά αποβλήτων με τη χρήση σκυβαλοφόρων οχημάτων.
• Πλύσιμο συμπιεστών.
• Καταστροφή υλικών και εμπιστευτικών εγγράφων.
• Συμβουλευτικές υπηρεσίες για τον σχεδιασμό και τη διαχείριση συστημάτων συλλογής και μεταφοράς αποβλήτων, για σχεδιασμό, ανάπτυξη και διαχείριση μονάδων επεξεργασίας και διαλογής αποβλήτων και για σχεδιασμό και διαχείριση σταθμών ανακύκλωσης και θερμικής επεξεργασίας.
• Διαχείριση υλικών συσκευασίας (χαρτί, πλαστικό, μέταλλο), χαρτιού γραφείου, εφημερίδων και περιοδικών σε αδειούχες μονάδες διαλογής.  
• Τηλεφωνικό κέντρο για την εξυπηρέτηση των πελατών της.  

Η εταιρεία HTZMinas παρέχει ψηλού επιπέδου υπηρεσίες, μέσω των συνεχών επενδύσεών της σε τεχνολογία, της εξειδικευμένης τεχνογνωσίας και της μεγάλης εμπειρίας που διαθέτει το προσωπικό της. Με γνώμονα πάντα την αριστεία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις παγκυπρίως σε μεγάλο δίκτυο πελατών τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα.

Οι τάσεις της αγοράς
Οι κυριότερες τάσεις της αγοράς, που παρατηρούνται στον τομέα της διαχείρισης αποβλήτων σήμερα και σαφώς διαμορφώνουν το τοπίο είναι η εφαρμογή από τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις συστημάτων διαλογής στην πηγή, με σκοπό τη μείωση της παραγωγής σύμμικτων αποβλήτων. Επίσης, συνεχώς αναβαθμίζεται η τεχνολογία διαχείρισης αποβλήτων, με σκοπό τη μείωση αυτών που καταλήγουν σε ΧΥΤΗ ή ΧΥΤΑ, όπως για παράδειγμα,  απόβλητων υλικών χωρίς εμπορική αξία, που μπορούν να αξιοποιηθούν ως εναλλακτικά καύσιμα για ανάκτηση ενέργειας ή ως εναλλακτικές πρώτες ύλες.
 Αναφορικά με τη συλλογή των αποβλήτων, η ηλεκτρονική αυτοματοποίηση των συστημάτων logistics και η έξυπνη διαχείριση του στόλου (smart fleet management) προσφέρουν βελτίωση στην ικανοποίηση πελατών και παράλληλα μείωση του κόστους διαχείρισης, αφού επιτυγχάνουν βελτίωση στην αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα, καθώς και μείωση στο συνολικό κόστος των δρομολογίων. 

Αποτελεσματικές λύσεις
Μέσω των υπηρεσιών που προσφέρουμε για τη συλλογή και μεταφορά των αποβλήτων, όπου αξιοποιούμε όλα τα σύγχρονα μέσα και τις τεχνολογίες για τη συμπίεση και την ασφαλή αποθήκευσή τους, οι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν μία σειρά από πολλά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:
• Εξοικονόμηση χρόνου και χώρου εργασίας για τη μεταφορά και αποθήκευση αποβλήτων συσκευασίας.
• Ικανοποίηση νομικών υποχρεώσεων αναφορικά με τη διαχείριση αποβλήτων. 
• Μείωση ρίσκου αναφορικά με τη διαχείριση αποβλήτων που παράγει η κάθε επιχείρηση.
• Εφαρμογή περιβαλλοντικά ορθών και αποδεχτών μεθόδων διαχείρισης αποβλήτων.
• Επίτευξη των εταιρικών στόχων για το Green Policy.

Με μια ματιά
• Πελατολόγιο

1. Αεροδρόμια
2. Εμπορικά κέντρα
3. Αλυσίδες καταστημάτων και υπεραγορές
4. Γραφειακά συγκροτήματα
5. Εστιατόρια και ξενοδοχεία
6. Νοσοκομεία
7. Δήμοι και κοινότητες
8. Green Dot 
• Η εταιρεία προσφέρει τις υπηρεσίες της σ’ ολόκληρη την Κύπρο. 
• Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας είναι €1.100.000.
• Επίσημη ονομασία: HTZMinas Recycling Corporation Ltd

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Κυριάκου Μάτση 1Α, 1082, Λευκωσία
Τηλέφωνο: 22458100
Φαξ: 22458132
E-mail: info@htzminas.com.cy
Ιστοσελίδα: www.htzminas.com.cy

 

Δειτε Επισης

MANTIS CYPRUS
HTZMINAS RECYCLING CORPORATION
G.A.P. VASSILOPOULOS GROUP
FROTCOM CYPRUS
FDL GROUP
DIAPO
DEXTERITY SOLUTIONS
DELEVANT
DATATECH I.T. SOLUTIONS
CHRISTOUDIAS LOGISTICS