Powered by

?????Η easyJet λανσάρει το Mobile Host στα κυπριακά αεροδρόμια

«Η easyJet, η κορυφαία αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, παρουσιάζει το  Mobile Host, σε Πάφο και Λάρνακα, ένα νέο χαρακτηριστικό της βραβευμένης εφαρμογής (app) της για κινητά τηλέφωνα  που παρέχει  απαραίτητες και σημαντικές ταξιδιωτικές ενημερώσεις για επιβάτες που ταξιδεύουν από/ προς την Κύπρο», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Η λειτουργία του easyJet Mobile Host επί της ουσίας «καθοδηγεί / ξεναγεί» τους επιβάτες μέσα στα αεροδρόμια, στέλνοντας τους ειδοποιήσεις στο κινητό τους με χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον χρόνο επιβίβασης, την πύλη αναχώρησης και τον χώρο παραλαβής αποσκευών από τον οποίο μπορούν να παραλάβουν τις αποσκευές τους κατά την άφιξή τους. Σημειώνεται ότι η καινοτόμα αυτή λειτουργία Mobile Host, παρουσιάζει «ζωντανά» στοιχεία από τα αεροδρόμια της Πάφου και Λάρνακας και σημαντικές πληροφορίες του δρομολογίου της πτήσης του επιβάτη, καθώς και  διάφορες ενημερώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας σχετικά με το ταξίδι τους.

Ο Δημήτρης Σχοινάς, Senior Route Manager της easyJet δήλωσε: «Η απλή και χρηστική λειτουργία του Mobile Host είναι ένα άλλο παράδειγμα του πώς χρησιμοποιούμε καινοτόμες τεχνολογίες για να κάνουμε ευκολότερη τη μετακίνηση των επιβατών μας. Η βραβευμένη εφαρμογή (App) μας, επιτρέπει στους επιβάτες να διαχειριστούν τις κρατήσεις τους, να ενημερώνονται για τις πτήσεις τους, ακόμη και να κάνουν το check-in τους ευκολότερο, καθώς και να λαμβάνουν τις κάρτες επιβίβασης τους «ψηφιακά». Με το Mobile Host τώρα έχουν οι επιβάτες τη δυνατότητα να λαμβάνουν εύκολα  χρήσιμες πληροφορίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους προς/ από τα αεροδρόμια της Κύπρου, απευθείας  στο κινητό τους τηλέφωνο.»

Δειτε Επισης

Άρχισε η διαδικασία ανανέωσης αδειών εγγραφής αυτοεξυπηρετούμενων καταλυμάτων-Όλες οι πληροφορίες
Μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία στη καρδιά της Λευκωσίας
Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης: Ανάγκη εκσυγχρονισμού της συλλογικής σύμβασης στη ξενοδοχειακή βιομηχανία
Θάνος Μιχαηλίδης: Μειωμένη ροή κρατήσεων στα ξενοδοχεία σε όλη την Κύπρο
Τι αλλάζει στο πλαίσιο αδειοδότησης των ξενοδοχείων-Οι δυσλειτουργίες και η πρόταση νόμου που πάει Ολομέλεια
Συγκρατημένα αισιόδοξος ο Κ. Κουμής-Προϋποθέσεις για πολύ καλή τουριστική χρονιά
Η Celestyal υπογράφει Μνημόνιο Συνεργασίας με το Άμπου Ντάμπι και τον Όμιλο AD Ports
Emirates: Ρεκόρ εσόδων και ρευστότητας για το έτος 2023-24
Zsuzsa Trubek: Το φιλόδοξο στρατηγικό πλάνο της Wizz Air και ο ρόλος της Κύπρου
Έρχεται η απόλυτη γαστρονομική εμπειρία που κανένας λάτρης της gourmet κουζίνας δεν πρέπει να χάσει