Powered by

Emirates: Eιδικές τιμές στα ναύλα για την Αθήνα

Για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα η Emirates προσφέρει στους ταξιδιώτες αναψυχής και επιχειρηματίες από την Κύπρο ένα κίνητρο για να προγραμματίσουν το ταξίδι τους στην Ελλάδα για τους επόμενους μήνες. Όπως αναφέρει η εταιρεία, όλα τα ναύλα μετ’ επιστροφής, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων, στην Οικονομική Θέση από Λάρνακα προς Αθήνα ξεκινούν από € 146, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων. Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν μεταξύ 1ης και 10ης Μαρτίου 2016 για εξερχόμενο ταξίδι στην Αθήνα από την Τρίτη, 1η Μαρτίου έως το Σάββατο 30 Ιουλίου 2016. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, "ένας άλλος καλός λόγος για να εκμεταλλευτείτε αυτή τη προσφορά είναι ότι οι επιβάτες απολαμβάνουν ένα γενναιόδωρο επιτρεπόμενο βάρος αποσκευών των 30 κιλών στην Οικονομική Θέση, 40 κιλών στη Business Class και 50 κιλών στην Πρώτη Θέση. Επιπλέον, οι επιβάτες της Business Class και της Πρώτης Θέσης που ταξιδεύουν στην Αθήνα μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τη δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λιμουζίνα μέσα σε μια ακτίνα 60 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο της Λάρνακας".

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένη πτήση μεταξύ Ντουμπάι και Κύπρου. Από την 1η Μαρτίου 2016, η Emirates θα επεκτείνει την πτήση της Ντουμπάι-Λάρνακα προς Αθήνα, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να κάνουν κράτηση εισιτήριων μεταξύ της Κύπρου και της Αθήνας. Η πτήση μεταξύ Λάρνακας και Αθήνας θα λειτουργεί πέντε φορές την εβδομάδα, την Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και το Σάββατο με ένα τελευταίας λέξης της τεχνολογίας αεροσκάφος Boeing 777-300ER με μια διαμόρφωση τριών κατηγοριών, με οκτώ Ιδιωτικές Σουίτες στην Πρώτη Class, 42 πλήρως ανακλινόμενα καθίσματα στην Business Class και 310 ευρύχωρα καθίσματα στην Οικονομική Θέση.  

Οι επιβάτες σε πτήσεις της Emirates μπορούν επίσης να απολαύσουν τη φημισμένη φιλοξενία του πολυεθνικού της πληρώματος καμπίνας, που συμπεριλαμβάνει Κύπριους και Έλληνες, καθώς και γκουρμέ κουζίνα και πάνω από 2.000 κανάλια ψυχαγωγίας και ενημέρωσης στο βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας της Emirates, ice. 

Η πτήση EK 107 θα αναχωρεί από το Ντουμπάι καθημερινά στις 7.50πμ, φθάνοντας στη Λάρνακα στις 10.20πμ. Στη συνέχεια θα αναχωρεί από τη Λάρνακα στις 11.50πμ, φθάνοντας στην Αθήνα στις 1.35μμ. Η πτήση της επιστροφής, EK 108, θα αφήνει την Αθήνα στις 4.15μμ, φθάνοντας στη Λάρνακα στις 6.00μμ. Στη συνέχεια θα αναχωρεί από τη Λάρνακα στις 7:30μμ, και θα προσγειώνεται στο Ντουμπάι στις 1.25πμ την επόμενη μέρα.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις εισιτηρίων, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.emirates.com/cy ή να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Πωλήσεων της Emirates στη Λευκωσία, στο τηλέφωνο 22 817 816, τον προτιμώμενο ταξιδιωτικό πράκτορα ή γράψτε στο: ekcyprus@emirates.com

Δειτε Επισης

Κώστας Κουμής: Επιβεβαιώνεται η μεγάλη συνεισφορά του αθλητικού τουρισμού στην τουριστική οικονομία
Στο 50% οι πληρότητες στα ξενοδοχεία το Πάσχα-Ετοιμάζονται για δύσκολη χρονιά οι ξενοδόχοι
WIZZ Experiences: Νέα πρόσθετη υπηρεσία για τους επιβάτες της Wizz Air
Στα €1,4 δισ. οι δαπάνες για ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό το 2022
Ψηφίζουν εξωτερικό για τις πασχαλινές διακοπές τους οι Κύπριοι-Για 48ωρα οι κρατήσεις στο εσωτερικό
Ρεκόρ στις αφίξεις τουριστών κατέγραψε το πρώτο τρίμηνο η Πορτογαλία
ΕΤΑΠ Λευκωσίας: Διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στο GreenHost Project
Απογειώθηκαν τα ταξίδια των Κυπρίων-Πού αποδίδεται η αύξηση και οι δημοφιλέστεροι προορισμοί
Λαμπερό reopening για το The Retail Village στο Nammos Limassol του Parklane Resort & Spa (pics)
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»