Deal συνεργασίας Aristo Developers-Al Shuala Real Estate

Η Aristo Developers, στα πλαίσια του αναπτυξιακού της προγράμματος και της συνεχούς διεύρυνσης των εργασιών της, ανακοίνωσε τη σύναψη συμφωνίας με έναν από τους μεγαλύτερους κτηματομεσιτικούς οργανισμούς στο Ντουμπάι, την εταιρεία Al Shuala Real Estate. Η συμφωνία υπεγράφη από τον Διευθύνοντα σύμβουλο και Πρόεδρο του συγκροτήματος εταιρειών Aristo Developers Θεόδωρο Αριστοδήμου και τον Ziad Raphael, ιδιοκτήτη της εταιρείας Al Shuala Real Estate.

H εταιρεία Al Shuala Real Estate διατηρεί τα κεντρικά της γραφεία στο Ντουμπάι στο υπερπολυτελές κτίριο Al Moosa Tower 2 στο Sheikh Zayed Road, το οποίο και βρίσκεται στην καρδιά του εμιράτου. Στα πλαίσια της συμφωνίας συνεργασίας με την Aristo Developers, η εταιρεία Al Shuala Real Estate έχει δημιουργήσει μια μεγάλη ομάδα πωλήσεων και μάρκετινγκ που θα είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στην προώθηση των ακινήτων της Aristo Developers.

Με την υλοποίηση της εν λόγω συμφωνίας, η Aristo Developers αποκτά ένα σημαντικό συνεργάτη στην προσπάθεια προώθησης των ακινήτων της εταιρείας στην αγορά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και των υπόλοιπων χωρών του Αραβικού Κόλπου, ανοίγοντας έτσι νέους ορίζοντες και προοπτικές ανάπτυξης και προσδίδοντας μια νέα δυναμική στην μακρόχρονη και ηγετική παρουσία της εταιρείας στην χώρα μας.

Στη φωτογραφία διακρίνονται ο κ. Θεόδωρος Αριστοδήμου, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Aristo Developers, ο κ. Ziad Raphael ιδιοκτήτης της εταιρείας Al Shuala Real Estate, ο κ. Σάββας Γεωργιάδης, διευθυντής Οικονομικών και Εργασιών της Aristo Developers και ο κ. Issam Nasser, εκπρόσωπος της Aristo Developers στις Αραβικές Χώρες.    

Δειτε Επισης

Μοναδικές οικιστικές επιλογές σε όλη την Κύπρο από την Altamira Real Estate
Αυτοψία Βαφεάδη σε αναπτυξιακά έργα στην Πάφο-Οι διαφορές με την εταιρεία για τον δρόμο προς την Πόλη
Ρεκόρ στην αγορά κατοικίας-Το είδος και η αξία των διαμερισμάτων που προτιμώνται
Όμιλος Λεπτός: Η ιστορία από το 1960, τα έργα ορόσημα και οι δραστηριότητες σήμερα
Νέος κύκλος εκστρατειών Altamira: Διαμερίσματα και επαύλεις σε παραλιακές περιοχές
Βγάζει ξανά στην...αναφορά την Kition ο Χριστοδουλίδης-«Το κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από οποιονδήποτε»
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου
Κτηματομεσίτες: Απαραίτητη η διόρθωση για διενέργεια γενικής εκτίμησης κάθε πέντε αντί κάθε τρία χρόνια
Όμιλος Domenica: Επιτυχής ολοκλήρωση του «Universal Residences»-Μια εξαιρετική εμπειρία διαβίωσης
Ask Wire: Οι 10 ακριβότερες πωλήσεις ακινήτων στην Κύπρο τον Μάρτιο