Cybarco: 70 χρόνια χτίζει το μέλλον

Εβδομήντα χρόνια επιτυχημένης πορείας συμπληρώνει φέτος η Cybarco, ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς οργανισμούς και εταιρείες ανάπτυξης ακινήτων της Κύπρου, με έργα ορόσημα τόσο εντός όσο και εκτός του νησιού.

Το Limassol Greens είναι το νέο έργο που έχει στα σκαριά η Cybarco Development, συνεχίζοντας την αναπτυξιακή της πορεία, με σταθερά και μελετημένα βήματα παρά τις δυσκολίες της κυπριακής οικονομίας τα τελευταία χρόνια. Μόνο το κόστος υποδομής του έργου ανέρχεται στα €45 εκ. και θα περιλαμβάνει 700 ακίνητα. Το έργο θα βρίσκεται μόνο λίγα λεπτά από τη Μαρίνα Λεμεσού, σε μια προνομιακή περιοχή, συνδυάζοντας έναν πιο ήρεμο και παραδοσιακό χαρακτήρα.

Η Cybarco, μέλος του Ομίλου εταιρειών Λανίτη, δραστηριοποιείται μέσω της Cybarco Contracting στον κατασκευαστικό τομέα και μέσω της Cybarco Development στον τομέα ανάπτυξης πρωτοποριακών ακινήτων, αναπτύσσοντας μεγάλα και ποιοτικά έργα ορόσημα, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Όπως ανέφερε σε ομιλία του ο Μάριος Λανίτης, αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Cybarco, το Διεθνές Αεροδρόμιο Λευκωσίας, το Λανίτειο Γυμνάσιο Λεμεσού, τα Διυλιστήρια Λάρνακας, ο Νότιος Αγωγός, ο Υπεραστικός δρόμος Λεμεσού - Πάφου, το Αποχετευτικό Σύστημα Λεμεσού, το Φράγμα Γερμασόγειας, το Aphrodite Hills, το The Oval και η Μαρίνα Λεμεσού αποτελούν μόνο μερικά από τα μεγάλα έργα υποδομής του νησιού που φέρουν την υπογραφή Cybarco. Εξάλλου, στο εξωτερικό έχει να παρουσιάσει σημαντικά έργα όπως το Εθνικό Θέατρο στο Μπαχρέιν, το αεροδρόμιο στη Ντόχα του Κατάρ και το Εθνικό Μουσείο στο Κουβέιτ.

«Πέραν της ευρύτερης προσφοράς των πιο πάνω έργων στην κυπριακή οικονομία και κοινωνία, θα ήθελα να σημειώσω και την πρακτική συνεισφορά της εταιρείας στον τόπο μας μέσω της δημιουργίας χιλιάδων θέσεων εργασίας, που προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει, της επιτυχούς προσέλκυσης ξένων επενδύσεων στην Κύπρο, αλλά και της επιτυχημένης αντιπροσώπευσης της Κυπριακής επιχειρηματικότητας στο εξωτερικό», υπογράμμισε ο κ. Λανίτης.

H καινοτομία, η ποιότητα, η πελατο-κεντρική σχέση της, η δέσμευση στους ανθρώπους και στους συνεργάτες της, δημιουργούν τις προϋποθέσεις και θέτουν γερές βάσεις για τη μελλοντική ανάπτυξη της Cybarco και των δραστηριοτήτων της, με τη δημιουργία έργων που αλλάζουν τον τρόπο που ζούμε και εργαζόμαστε στην Κύπρο.

Δειτε Επισης

Ετήσια αύξηση 13,1% στις άδειες οικοδομής και 16,9% στην αξία το πρώτο δίμηνο
Τα διαμερίσματα ωθούν την αγορά ακινήτων-Αύξηση στις τιμές, μείωση των πωλήσεων σε ξένους
Συμπλήρωσε 40 χρόνια ζωής ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών
Λουκιανός Μιχαήλ: Η επένδυση της CyView σε πράσινες πρακτικές και οι μελλοντικοί στόχοι της εταιρείας
Εγκαινιάστηκε το πάρκο Γκογκέν στο Ζακάκι-Ο δημόσιος κήπος της δυτικής Λεμεσού (photos)
Ανησυχία Επιτροπής Ανάπτυξης Λάρνακας για λιμάνι και μαρίνα-Ζητά ενημέρωση από Βαφεάδη
Παίρνει σάρκα και οστά η ανέγερση των φοιτητικών εστιών του ΤΕΠΑΚ στη Λεμεσό-Μπήκε ο θεμέλιος λίθος
Κ. Ιωάννου: Σύντομα διυπουργική σύσκεψη για Στρατηγική Ανάπτυξης Ορεινών-«Παράδειγμα προς μίμηση ο Καλοπαναγιώτης»
Σε τροχιά υλοποίησης γραμμικό πάρκο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης στον ποταμό Γιαλιά(pics)
Νέος κύκλος εκστρατειών Altamira: Μοναδικές επιλογές για διαμερίσματα κοντά στη θάλασσα