Hai Imperial Residences: To νέο έργο της Aristo

Στις πλαγιές του παραλιακού θέρετρου Venus Rock Golf Resort, μια από τις μεγαλύτερες παραθαλάσσιες οικιστικές αναπτύξεις της Ευρώπης, βρίσκεται το πολυτελές έργο της Aristo Developers, το Hai Imperial Residences.

Με άμεση πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού, το έργο απέχει 5 λεπτά από το Διεθνή Αερολιμένα Πάφου και 15 λεπτά από το κέντρο της πόλης της Πάφου.

Το τοπίο σε συνδυασμό με το υφιστάμενο παγκόσμιας εμβέλειας γήπεδο γκολφ, Secret Valley, το υπό ανάπτυξη δεύτερο γήπεδο γκολφ, τις μελλοντικές αθλητικές εγκαταστάσεις, το εμπορικό κέντρο με μεγάλο αριθμό καφεστιατορίων, μπαρ αλλά και του πολυτελούς ξενοδοχείου και Βeach Club, διαμορφώνουν βέλτισες συνθήκες διαμονής στο θέρετρο Venus Rock, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η εταιρεία Aristo.

Το έργο Hai Imperial Residences περιλαμβάνει πολυτελείς επαύλεις μοντέρνου σχεδιασμού βασισμένου στις αρχές της παραδοσιακής μεσογειακής αρχιτεκτονικής, οι οποίες συνάδουν με το φυσικό περιβάλλον.

"Οι επαύλεις, εμβαδού από 280 μέχρι 350 τμ., βρίσκονται σε ανεξάρτητα τεμάχια γης πέραν των 1.000 τμ. Οι μεγάλοι εσωτερικοί χώροι, η χρήση φυσικών υλικών, η άμεση σχέση κλειστών και ανοιχτών χώρων αλλά και η συνύπαρξη των στοιχείων της φύσης με την τεχνολογία, διαμορφώνουν ένα υψηλής ποιότητας περιβάλλον διαμονής" αναφέρει μεταξύ άλλων η Aristo.

Όπως αναφέρει ο Θεόδωρος Αριστοδήμου, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Aristo Developers: «Το έργο πηγάζει από την ομορφιά του τοπίου, με κατοικίες που συνάδουν με τη γηγενή αρχιτεκτονική του νησιού μας. Οι επαύλεις στο Hai Imperial Residences διακρίνονται από τη φινέτσα, την προσοχή στη λεπτομέρεια και τις προσεγμένες πολυτελείς εγκαταστάσεις.

Δειτε Επισης

Ετήσια αύξηση 13,1% στις άδειες οικοδομής και 16,9% στην αξία το πρώτο δίμηνο
Τα διαμερίσματα ωθούν την αγορά ακινήτων-Αύξηση στις τιμές, μείωση των πωλήσεων σε ξένους
Επενδυτικά ακίνητα με απόδοση σε μειωμένες τιμές από την Gordian
Συμπλήρωσε 40 χρόνια ζωής ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών
Λουκιανός Μιχαήλ: Η επένδυση της CyView σε πράσινες πρακτικές και οι μελλοντικοί στόχοι της εταιρείας
Εγκαινιάστηκε το πάρκο Γκογκέν στο Ζακάκι-Ο δημόσιος κήπος της δυτικής Λεμεσού (photos)
Ανησυχία Επιτροπής Ανάπτυξης Λάρνακας για λιμάνι και μαρίνα-Ζητά ενημέρωση από Βαφεάδη
Παίρνει σάρκα και οστά η ανέγερση των φοιτητικών εστιών του ΤΕΠΑΚ στη Λεμεσό-Μπήκε ο θεμέλιος λίθος
Κ. Ιωάννου: Σύντομα διυπουργική σύσκεψη για Στρατηγική Ανάπτυξης Ορεινών-«Παράδειγμα προς μίμηση ο Καλοπαναγιώτης»
Σε τροχιά υλοποίησης γραμμικό πάρκο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης στον ποταμό Γιαλιά(pics)