Συνεργασία Handy’s Security Systems και Action

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν οι Handy’s Security Systems και η Action Global Communications.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση η Handy’s Security Systems επέλεξε την Action Global Communications για τη διαμόρφωση και την υλοποίηση Ψηφιακής Στρατηγικής Επικοινωνίας.

Αναφέρεται ότι η Handy’s Security Systems ανάθεσε στην Action την ενίσχυση της διαδικτυακής της παρουσίας, μέσω της υλοποίησης μιας ολοκληρωμένης προσέγγισης επικοινωνίας που περιλαμβάνει digital PR, εκστρατείες email marketing, blogging, διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ανάπτυξη προσαρμοσμένου περιεχομένου,  αξιοποιώντας πλήρως τις δυνατότητες που προσφέρει η ψηφιακή δικτύωση. 

Επιπλέον, η Action θα προσφέρει και συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη  διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης εταιρικής επικοινωνιακής στρατηγικής που περιλαμβάνει την ανάπτυξη των σχέσεων με τα ΜΜΕ και υπηρεσίες γραφείου τύπου με στόχο την ενδυνάμωση της συνολικής εικόνας της εταιρείας στην τοπική αγορά.

Σχολιάζοντας τη νέα συνεργασία, ο Γενικός Διευθυντής της Action Global Communications στην  Κύπρο, Δημήτρης Ιωαννίδης, δήλωσε: «Η παραγωγή περιεχομένου και η συνάθροιση των ψηφιακών μέσων έχει καταστεί πιο σημαντική από ποτέ. Η δημοσίευση άρθρων, εικόνων,  βίντεο και infographics, μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες μας να αναπτύξουν branded εμπειρίες, οικοδομώντας την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση των πελατών τους. Χαιρετίζουμε την Handy’s Security Systems και την  ευκαιρία που μας δίνετε να σχεδιάσουμε δημιουργικές και αποτελεσματικές εκστρατείες επικοινωνίας για αυτή, με στόχο να ενδυναμώσει την άμεση επικοινωνία με τους καταναλωτές της».

Δειτε Επισης

Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Heritage Private School: Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος 2023
Πώς επιτυγχάνεται ένα αποτελεσματικό Διοικητικό Συμβούλιο-Πρώτη ανοικτή συζήτηση από EIMF
Nέος γενικός διευθυντής της MSPS Κύπρου ο Γιάννης Διονυσιάδης
Η τεχνητή νοημοσύνη και το μέλλον των Μ.Μ.Ε
Η Bioland Energy Group καθάρισε την παραλία Βορόκληνης
Consulco: Υψηλές αποδόσεις του London Credit Fund και το πρώτο τρίμηνο του 2024
Συζήτηση για ενιαία Εθνική Χρηματοπιστωτική Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών
Η Λευκωσία υποδέχεται το 16ο Συνέδριο για την Εταιρική Βιωσιμότητα & Υπευθυνότητα