Action: Επέκταση στο εξωτερικό με γραφείο στη Μολδαβία

Η Action Global Communications, η οποία διαθέτει 40 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των δημοσίων σχέσεων και της ευρύτερης επικοινωνίας, προχώρησε σε λειτουργία γραφείου στο Chisinau, πρωτεύουσας της Μολδαβίας. Η νέα αυτή επένδυση της εταιρείας, καθιστά την Action Global Communications Μολδαβίας, το πρώτο διεθνές γραφείο Δημοσίων Σχέσεων στη χώρα.

Η Action Global Communications Μολδαβίας συστάθηκε το 2014 και είναι μέλος του Ομίλου της Action Global Communications. Η εταιρεία παρέχει φάσμα υπηρεσιών Δημοσίων Σχέσεων και Μάρκετινγκ με έμφαση στα εξής: Corporate & Marketing Communications, Event Management, Strategic Media Relations, Public Affairs, Crisis Management, Communications Consulting, Digital Marketing, Media Monitoring και Market Intelligence.

η Γενική Διεύθυνση της Action Global Communications Μολδαβίας ανέλαβε η Anna Moghilda, η οποία διαθέτει εμπειρία πέραν των 10 ετών στον κλάδο των δημοσίων σχέσεων συνεργαζόμενη τόσο με τοπικές, όσο και διεθνείς εταιρείες / οργανισμούς. Μεταξύ άλλων έχει συνεργαστεί με την Ευρωπαϊκή Αντιπροσωπείας στην Μολδαβία, το Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών για την Ανάπτυξη στη Μολδαβία, τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Εκπαίδευσης και πολλούς άλλους σημαντικούς οργανισμούς και κορυφαίες επιχειρήσεις.

Σε δηλώσεις της η κα. Moghildα, ανέφερε: «Με τιμά ιδιαίτερα και είμαι πολύ ικανοποιημένη που ανέλαβα την διεύθυνση του νέου ιδιόκτητου γραφείου της Action Global Communications στη Μολδαβία. Πρόκειται για μια πολυεθνική εταιρεία με εξειδικευμένα στελέχη σε διάφορους κλάδους της επικοινωνίας, οι οποίοι μπορούν να προσδώσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην ανάπτυξη της Action στη χώρα. Η αγορά μας είναι ενεργά αναπτυσσόμενη και είμαι σίγουρη πως η εμπειρία της Action Global Communications θα οδηγήσει τις προσφερόμενες υπηρεσίες επικοινωνίας σε εφάμιλλες υπηρεσίες διεθνούς επιπέδου».

Από την ημέρα λειτουργίας του γραφείου της, η Action Global Communications Μολδαβίας έχει ήδη συμπεριλάβει στο χαρτοφυλάκιο των πελατών της την οργάνωση των Η.Ε. για τις Γυναίκες στη Μολδαβία, το “GirlsGoIT” Project της ΜΚΟ Tekedu, το ICT Summit στη Μολδαβία και το Άσυλο Angelus.

Το δίκτυο της Action Global Communications έχει έδρα την Κύπρο και παρέχει υπηρεσίες Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας που εστιάζουν στις αναδυόμενες αγορές, συνδέοντας χώρες στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, τα Βαλκάνια, τη Βαλτική, τη Ρωσία, τις χώρες ΚΑΚ, την Κεντρική Ασία, τη Μέση Ανατολή, τη Νότιο Αφρική και την Ανατολική Μεσόγειο.

 

Δειτε Επισης

Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Heritage Private School: Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος 2023
Πώς επιτυγχάνεται ένα αποτελεσματικό Διοικητικό Συμβούλιο-Πρώτη ανοικτή συζήτηση από EIMF
Nέος γενικός διευθυντής της MSPS Κύπρου ο Γιάννης Διονυσιάδης
Η τεχνητή νοημοσύνη και το μέλλον των Μ.Μ.Ε
Η Bioland Energy Group καθάρισε την παραλία Βορόκληνης
Consulco: Υψηλές αποδόσεις του London Credit Fund και το πρώτο τρίμηνο του 2024
Συζήτηση για ενιαία Εθνική Χρηματοπιστωτική Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών
Η Λευκωσία υποδέχεται το 16ο Συνέδριο για την Εταιρική Βιωσιμότητα & Υπευθυνότητα