Α. Athanasiou: Βραβεύθηκε για τη στήριξη στον κινεζικό πολιτισμό

Το Συγκρότημα A. Athanasiou συνέβαλε στη πραγματοποίηση της παράστασης κινεζικών πολεμικών τεχνών σε καλλιτεχνική έκδοση από τους φημισμένους μοναχούς «Σαολίν». 

Το βραβείο παρέλαβε ο CEO του Συγκροτήματος κ. Θανάσης Αθανασίου. Ο κ. Αθανασίου στην σύντομη ομιλία του τόνισε ότι «Η A. Athanasiou Group λειτουργεί με έναν γνώμονα. Την πορεία προς την ανάπτυξη και την δημιουργία». Πρόσθεσε ακόμη ότι  «μέσα στην δίνη της κρίσης και της ανασφάλειας του τραπεζικού τομέα, το Συγκρότημά έχει πετύχει σημαντικές συμφωνίες. Παράλληλα συνέχισε τον πρωταγωνιστικό αναπτυξιακό του ρόλο με τις σημαντικές πωλήσεις ακινήτων σε ξένους επενδυτές  συμβάλαμε στην προώθηση της Κύπρου στο εξωτερικό μέσω του μεγάλου δικτύου της προς την Κίνα, την Ρωσία αλλά και προς τις Σαουδική Αραβία, Λίβανο, Αίγυπτο». 

Ο κ. Αθανασίου αναφέρθηκε στην ανάπτυξη που παρατηρείται στις κυπρο-κινεζικούς δεσμούς φιλίας ιδιαίτερα στον τομέα του πολιτισμού. «Για συγκρότημα, η αξία της ιστορίας και του πολιτισμού για κάθε λαό είναι ανεκτίμητη. Στόχος και επιθυμία είναι να τα διαφυλάττουμε και να τα εκτιμούμε σαν πολύτιμο θησαυρό που απαιτεί συνεχή προσοχή και ενδιαφέρον» είπε χαρακτηριστικά. 

"Κύπρος και Κίνα", υποστήριξε, "έχουν εξαιρετικές σχέσεις στον πολιτικό τομέα ενώ με γοργό ρυθμό αναπτύσσονται τομείς της οικονομίας". 

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, οι τρεις εταιρίες που ανήκουν στο Συγκρότημα ανέπτυξαν ιδιαίτερες δράσεις τον τελευταίο χρόνο. Η A.Athanasiou Development δημιούργησε σημαντικά έργα ολοκληρώνοντας τρία πολύ σημαντικά project.

Το 2014 αναπτύχθηκε η  DTA Athanasiou Constractions, η οποία εξασφάλισε σημαντικά κατασκευαστικά συμβόλαια. Παράλληλα έχει ενεργή συμμετοχή στον κατασκευαστικό ρόλο των αποθηκών της Halliburton στην Βιομηχανική Περιοχή της Αραδίππου. 

Τέλος αναπτύχθηκε η εταιρία DUAT Lifestyle Group με όραμα την ανάπτυξη τριών σημαντικών τομέων της οικονομίας: Του λιανικού εμπορίου, του lifestyle και της ψυχαγωγίας. 

Δειτε Επισης

Μοναδικές οικιστικές επιλογές σε όλη την Κύπρο από την Altamira Real Estate
Αυτοψία Βαφεάδη σε αναπτυξιακά έργα στην Πάφο-Οι διαφορές με την εταιρεία για τον δρόμο προς την Πόλη
Ρεκόρ στην αγορά κατοικίας-Το είδος και η αξία των διαμερισμάτων που προτιμώνται
Όμιλος Λεπτός: Η ιστορία από το 1960, τα έργα ορόσημα και οι δραστηριότητες σήμερα
Νέος κύκλος εκστρατειών Altamira: Διαμερίσματα και επαύλεις σε παραλιακές περιοχές
Βγάζει ξανά στην...αναφορά την Kition ο Χριστοδουλίδης-«Το κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από οποιονδήποτε»
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου
Κτηματομεσίτες: Απαραίτητη η διόρθωση για διενέργεια γενικής εκτίμησης κάθε πέντε αντί κάθε τρία χρόνια
Όμιλος Domenica: Επιτυχής ολοκλήρωση του «Universal Residences»-Μια εξαιρετική εμπειρία διαβίωσης
Ask Wire: Οι 10 ακριβότερες πωλήσεις ακινήτων στην Κύπρο τον Μάρτιο