Ancoria Bank: Εντείνονται οι διεργασίες για έναρξη λειτουργίας

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι διεργασίες ώστε η Ancoria Bank να ξεκινήσει εργασίες το συντομότερο. Το τελευταίο διάστημα προκηρύσσονται θέσεις εργασίας για όλους τους τομείς από την τράπεζα ενώ προχωρά και η διαδικασία εξεύρεσης χώρων.

Πρόσφατα έγινε και η ανακοίνωση του ονόματος του Ιωάννη Λοΐζου ως πρώτου CEO της Ancoria Bank ενώ ακολούθησαν δημοσιεύσεις αγγελιών για τον τομέα του ΙΤ. Ακολούθησε η προκήρυξη κι άλλων θέσεων  όπως Branch Manager, Branch Retail Line Supervisor, Operations Supervisor, Human Resource Officer, Product Development Officer, Treasury and Correspondent Banking Officer. Αναμένονται να ακολουθήσουν και άλλες προκηρύξεις θέσεων σύντομα. Η εταιρεία αναμένεται να εργοδοτήσει γύρω στα 60 άτομα.

Τα κεντρικά γραφεία της τράπεζας, καθώς και το υποκατάστημά της στη Λευκωσία, θα στεγάζονται στο νεόδμητο κτίριο της εταιρείας K Athienitis Contractors στη Λεωφ. Δημοσθένη Σεβέρη.

Την ίδια ώρα, η εταιρεία AMG Estates Ltd ανακοίνωσε πως η Ancoria Bank θα λειτουργήσει το υποκατάστημα της στη Λεμεσό στους χώρους του νεόδμητου κτιρίου της Paris Business Center.

Σύμφωνα με δηλώσεις στο InBusinessNews της Διευθύντριας Ανάπτυξης Υπηρεσιών της τράπεζας, Ευγενίας Χριστοδούλου, στόχος είναι η έναρξη λειτουργίας της τράπεζας εντός του δεύτερου εξαμήνου του 2015 με δύο υποκαταστήματα, ένα σε Λευκωσία κι ένα σε Λεμεσό. Στόχος είναι η παροχή υπηρεσιών τόσο σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις όσο και σε ιδιώτες.

 

Δειτε Επισης

Στα €44.608.380,50 το εκδομένο μετοχικό κεφάλαιο της Τράπεζας Κύπρου-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Ψήφος εμπιστοσύνης από Fitch... Υψηλότερα και διαφοροποιημένα έσοδα για Ελληνική από την εξαγορά της CNP
Αδικεί επενδυτές και όσους έχουν προτεραιότητα στήριξης η πρόταση για φορολόγηση υπερκερδών τραπεζών
Προειδοποιούν οι επόπτες... Παραμένουν αυξημένοι οι κίνδυνοι για το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Ε.Ε.
Στην επενδυτική βαθμίδα BBB (χαμηλή) με σταθερή τάση η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας από DBRS
Τράπεζα Κύπρου: Στο Δ.Σ. Christian Philipp Hansmeyer και William Stuart
Αιφνιδιαστική παραίτηση του CEO της HSBC
Κνοτ (ΕΚΤ): Ρεαλιστική η μείωση επιτοκίων τον Ιούνιο
Δεν πείθει την Βουλή για φορολόγηση των υπερκερδών των τραπεζών το ΑΚΕΛ-«Προεκλογικό πυροτέχνημα»
Moody's: Πιστωτικά θετική για την Ελληνική η απόκτηση της CNP