Powered by

Louis Travel: Deal συνεργασίας με τη ρωσική Coral

Αποκλειστική συμφωνία συνεργασία με τον ρωσικό όμιλο Coral έχει συνάψει το Τουριστικό Γραφείο Louis Travel Ltd. Πρόκειται για νέα συνεργασία της Louis Travel, η οποία θα αντιπροσωπεύει την Coral στην Κύπρο, με στόχο την εξυπηρέτηση των τουριστών-πελατών της σε όλα τα ξενοδοχεία της Κύπρου.  

Σύμφωνα με παλαιότερο ρεπορτάζ του InBusinessNews, o ρωσικός τουριστικός όμιλος Coral έχει ήδη πραγματοποιήσει επαφές με τον ΚΟΤ, καθώς επιδιώκει άνοιγμα στην αγορά της Κύπρου προκειμένου να τροφοδοτεί την τουριστική βιομηχανία με Ρώσους τουρίστες.

Η Coral έχει τη δική της αεροπορική εταιρεία (Royal Flight) και τον χειμώνα θα πραγματοποιεί μία πτήση τη βδομάδα από τη Μόσχα. Με τη σειρά της η Louis Travel θα διοχετεύει τους τουρίστες στα 70-80 ανοιχτά ξενοδοχεία της Κύπρου, κατά τη χειμερινή περίοδο.

Το καλοκαίρι, η Royal Flight θα πραγματοποιεί περισσότερες πτήσεις προς την Κύπρο, ενώ έχει τεθεί στόχος για μεταφορά κάπου 50 χιλιάδων Ρώσων τουριστών εντός του 2016. Θα πρέπει πάντως να αναφερθεί ότι αρχικοί σχεδιασμοί της εταιρείας έκαναν λόγο για 100 χιλ. τουρίστες, εντούτοις ο στόχος των 50 χιλ. αξιολογείται ως πιο ρεαλιστικός και εφικτός, λόγω του περιορισμένου αριθμού κλινών στα ξενοδοχεία της Κύπρου.

Πάντως, οι 50 χιλιάδες Ρώσων τουριστών αντιστοιχούν στο 10% του τουριστικού ρεύματος από τη ρωσική αγορά με προορισμό την Κύπρο και μάλιστα για την επόμενη χρονιά, για την οποία οι οιωνοί μέχρι στιγμής ήταν αρνητικοί. 

Δειτε Επισης

Μπουκάρουν σε ξενοδοχεία για αδήλωτη εργασία και σκορπούν τον τρόμο-Ενοχλημένοι οι επιχειρηματίες
Goody’s Burger House: Έρχονται στη Λευκωσία-Ετοιμάζουν άνοιγμα στο Mall of Cyprus
Θ. Μιχαηλίδης: Χαμηλότερες του περσινού καλοκαιριού οι πληρότητες, αλλά αυτό μπορεί να ανατραπεί
Επαφές Κώστα Κουμή με αεροπορικές και τουριστικούς φορείς στο Ντουμπάι
Μειωμένη κατά περίπου 50% η κίνηση στα κέντρα αναψυχής το Πάσχα
Minthis Resort: Πασχαλινή πολυτέλεια σε έναν παράδεισο εκλεπτυσμένης απόλαυσης
Κώστας Κουμής: Επιβεβαιώνεται η μεγάλη συνεισφορά του αθλητικού τουρισμού στην τουριστική οικονομία
Στο 50% οι πληρότητες στα ξενοδοχεία το Πάσχα-Ετοιμάζονται για δύσκολη χρονιά οι ξενοδόχοι
WIZZ Experiences: Νέα πρόσθετη υπηρεσία για τους επιβάτες της Wizz Air
Στα €1,4 δισ. οι δαπάνες για ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό το 2022