Gan Direct: Νέο μοντέλο διαχείρισης των απαιτήσεων

Νέα αντίληψη στη διαχείριση απαιτήσεων εφαρμόζει η Gan Direct, με σκοπό να παρέχει καλύτερη, άμεση εξυπηρέτηση, με πλήρη διαφάνεια, όπως περιγράφει η ασφαλιστική εταιρεία τις υπηρεσίες της.

"Σε περίπτωση ατυχήματος ή ζημιάς, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μας καλέσετε στο 800 5 10 15. Όλα τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουμε εμείς!" τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Μάλιστα, σημειώνεται: "Γνωρίζουμε για το συμβάν τη στιγμή που το δηλώνετε και ενημερώνεται αυτόματα το τμήμα Απαιτήσεων ανεξάρτητα από τη σοβαρότητα του συμβάντος".

Παράλληλα, συμπληρώνεται: "Η διαχείριση ξεκινάει άμεσα, οι λειτουργοί απαιτήσεων θα ξεκινούν τις διαδικασίες αποζημίωσης από την πρώτη κιόλας στιγμή. Θα συλλέξουν όλες τις πληροφορίες, θα συντάξουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα, θα επικοινωνήσουν με το συνεργείο και με τους πραγματογνώμονες και ταυτόχρονα θα σας ενημερώσουν τηλεφωνικά για την εξέλιξη της απαίτησης σας".

Την ίδια ώρα σημειώνεται ότι: "Με τη διευθέτηση της απαίτησης σας θα λάβετε γραπτή ενημέρωση για την ολοκλήρωση της απαίτησης σας, με όλες τις ενέργειες τις οποίες έχουμε διενεργήσει κατά τη διαδικασία αποζημίωσης και αναλυτικό πίνακα με το τι έχει πληρώσει η εταιρεία για την απαίτηση σας. Στην Gan Direct πιστεύουμε ότι η ανοικτή, επαγγελματική και αποτελεσματική επικοινωνία κτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης. Προτεραιότητά μας είναι ο πελάτης και χωρίς να δίνουμε απλά υποσχέσεις  κάνουμε αυτό που υποσχόμαστε".

 

Δειτε Επισης

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το OPAP Nicosia 3x3
Μάριος Σκανδάλης: Οι σημαντικές θεσμικές αλλαγές για τις οποίες πρωτοστάτησε το Cyprus Integrity Forum
Ο Θεόδωρος Μάντης νέος πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Διεύθυνσης Μισθοδοσίας
Πάνω από 3.000 επιχειρήσεις αναπτύχθηκαν με τη Wolt στην Κύπρο το 2023
ΤΕΠΑΚ: Διοργάνωσε με επιτύχια νοσηλευτική ημερίδα με θέμα «Μονάδα Εντατικής Θεραπείας είναι…»
Το Waste Wisely Cyprus στις υπεραγορές Αλφαμέγα
PlantHealth4Life: Η ευρωπαϊκή εκστρατεία επιστρέφει μεγαλύτερη και σε προσκαλεί να συμμετέχεις
Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας στο 7ο Cyprus HealthCare Conference
Pedalion Yachting: Φέρνει στην Κύπρο με αποκλειστική εκπροσώπηση τα πολυτελή σκάφη αναψυχής της Apreamare
CMMI: Υπέγραψε μνημόνιο συνεννόησης με εταιρείες από Κύπρο και Γαλλία-Τι προνοεί