Pfizer: Τα logistics πίσω από ένα φάρμακο

Αναμφισβήτητα, η βιομηχανία του φαρμακευτικού τομέα είναι πολύπλοκη αν αναλογιστεί κανείς τους κανονιστικούς περιορισμούς που τη διέπουν, την τήρηση προδιαγραφών και την άριστη διατήρηση της ποιότητας των προϊόντων που παράγονται, αποθηκεύονται και διανέμονται. Επομένως, ένα χάπι σίγουρα δεν είναι μόνο ένα χάπι αλλά πίσω του κρύβονται αρκετές πολυσύνθετες διαδικασίες για να καταλήξει στον αγοραστή.

Τις προκλήσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας που αντιμετωπίζει κανείς στον φαρμακευτικό τομέα θα αναλύσει ο Mirko Senatore, Head of Business Solutions & Supply Network Excellence (EMEA) στη Pfizer Ηνωμένου Βασιλείου, μέσα από την παρουσίασή του στο 9ο Συνέδριο & Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics. Οι συμμετέχοντες θα οδηγηθούν στο πολύπλοκο ταξίδι των logistics που αντιμετωπίζει ο φαρμακευτικός τομέας και που το κάνει τόσο ξεχωριστό. Αυτά και άλλα πολλά στο 9ο Συνέδριο & Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics που διοργανώνεται στις 27 Νοεμβρίου 2015, στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus.

Η φετινή διοργάνωση έχει ως γενικό τίτλο: «Supply Chain Reinvention» και αναλύει τη σημαντικότητα του επαναπροσδιορισμού και της αποτελεσματικής διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας, παρέχοντας τη δυνατότητα στην επιχείρηση ν’ αναπτύξει ένα ισχυρότατο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Μ’ αυτό τον τρόπο, θα αναδειχθεί πώς κάθε επιχείρηση ανεξαρτήτως μεγέθους μπορεί, βελτιώνοντας τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας της, να επωφεληθεί και ν’ αυξήσει τα κέρδη της και το μέλλον του κλάδου, ενώ παράλληλα εστιάζει σε καινοτόμες πρακτικές, που θα αναβαθμίσουν τις στρατηγικές επιλογές των στελεχών των κυπριακών επιχειρήσεων για την αποτελεσματική λειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας και των logistics. 

Στην έκθεση που διοργανώνεται παράλληλα με το συνέδριο, οι σημαντικότερες εταιρείες, προμηθευτές και διανομείς του κλάδου δίνουν το παρών τους. Την έκθεση αναμένεται να επισκεφθούν και να παρακολουθήσουν επιχειρηματίες, ανώτερα και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών από εταιρείες παραγωγής και διανομής προϊόντων ευρείας κατανάλωσης. 

Η είσοδος στην εκδλήωση είναι ελεύθερη, ενώ απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής εδώ. 

Ακροατήριο
Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρηματίες, ανώτερα και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων, όπως: Διευθύνοντες συμβούλους, γενικούς, εμπορικούς και τεχνικούς διευθυντές, οpera¬tions directors /managers, διευθυντές εφοδιαστικής αλυσίδας και logistics, πωλήσεων, μάρκετινγκ και παραγωγής.  

Πληροφορίες
Οργάνωση: ΙΜΗ και ΕΥ. 
Χορηγοί: Foodlink, Powersoft Computer Solutions, Supernova Consulting Ltd και Unicare Cleaning Services Ltd. Στρατηγικός Συνεργάτης: Cyta. Εκθέτες: Cyta, Diakinisis Logistics Services (CY), Demetriades Handling (Member of Demetriades Group), DIAPO, Foodlink, Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos, MANTIS (Cyprus) Ltd, Powersoft Computer Solutions, Primetel PLC και Supernova Consulting Ltd. Υποστηρικτής: Γενικές Ασφάλειες Κύπρου. Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business, ΙnΒusinessΝews.com, Εκδοτικός Οίκος ΔΙΑΣ και Τηλεόραση Σίγμα. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Heritage Private School: Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος 2023
Πώς επιτυγχάνεται ένα αποτελεσματικό Διοικητικό Συμβούλιο-Πρώτη ανοικτή συζήτηση από EIMF
Nέος γενικός διευθυντής της MSPS Κύπρου ο Γιάννης Διονυσιάδης
Η τεχνητή νοημοσύνη και το μέλλον των Μ.Μ.Ε
Η Bioland Energy Group καθάρισε την παραλία Βορόκληνης
Consulco: Υψηλές αποδόσεις του London Credit Fund και το πρώτο τρίμηνο του 2024
Συζήτηση για ενιαία Εθνική Χρηματοπιστωτική Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών
Η Λευκωσία υποδέχεται το 16ο Συνέδριο για την Εταιρική Βιωσιμότητα & Υπευθυνότητα