Ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά κονδύλια και ανταγωνιστικά προγράμματα

Το 2015 σηματοδοτεί τη 2η χρονιά της προγραμματικής περιόδου 2014-2020 για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα και τα Διαρθρωτικά Ταμεία και ήδη το ενδιαφέρον για συμμετοχή από κυπριακούς οργανισμούς είναι τεράστιο. Στα πλαίσια του πιο πάνω, η IMH διοργανώνει το 2ο Συνέδριο Προγραμμάτων Χρηματοδότησης από τα Διαρθρωτικά Ταμεία και την Ευρωπαϊκή Ένωση την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.

Το συνέδριο αποτελεί την κύρια τοπική πηγή πληροφόρησης, συμβουλευτικών υπηρεσιών και εξειδικευμένης καθοδήγησης στη διεκδίκηση χρηματοδοτήσεων και ευρωπαϊκών κονδυλίων, παραθέτοντας παράλληλα τις πηγές άμεσης ενημέρωσης και τη διαδικασία εξεύρεσης αξιόπιστων Ευρωπαίων εταίρων. Οι παρουσιάσεις θα δώσουν την ευκαιρία στις κυπριακές επιχειρήσεις να ενημερωθούν για τις αντίστοιχες χρηματοδοτήσεις που τις αφορούν.

Η παρουσίαση με θέμα «Ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά κονδύλια και ανταγωνιστικά προγράμματα» από τον Παναγιώτη Μοίρα, διευθυντή συμβουλευτικών υπηρεσιών της PwC Κύπρου, που διεξάγεται στα πλαίσια του συνεδρίου, εξετάζει τη γενική εικόνα των χρηματοδοτικών ευκαιριών της περιόδου 2014-2020, ενώ παράλληλα αναλύει τις βασικές έννοιες, χαρακτηριστικά και ιδιότητες των χρηματοδοτήσεων από τα διαρθρωτικά ταμεία και των ευρωπαϊκών προγραμμάτων της Ε.Ε. 

Το συνέδριο γενικά δίνει απαντήσεις στους προβληματισμούς κάθε εταιρείας για το πώς μπορεί να επωφεληθεί από τις ευκαιρίες που έχει και πιθανόν να μη γνωρίζει, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής πολιτικής για τις εταιρικές χρηματοδοτήσεις: 

•    Ποια η διαφορά μεταξύ ευρωπαϊκών προγραμμάτων, διαρθρωτικών και επενδυτικών ταμείων
•    Πού και πώς εντοπίζω τα προγράμματα επιχορήγησης και χρηματοδότησης
•    Πώς μπορώ να διακρίνω το αποδοτικότερο για την επιχείρησή μου πρόγραμμα

Το συνέδριο απευθύνεται σε: Ιδιοκτήτες, Διευθυντές, Οικονομικούς Διευθυντές και Στελέχη Επιχειρήσεων και Οργανισμών από όλο το φάσμα της οικονομίας, Επιχειρηματίες και Ιδιώτες Επενδυτές, Συμβουλευτικούς Οίκους, Λογιστές, Δικηγόρους - Νομικούς Συμβούλους, Τραπεζικούς Οργανισμούς, Αρχές Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Ακαδημαϊκά Ιδρύματα, Μη Κυβερνητικές και Εθελοντικές Οργανώσεις.

Για το πρόγραμμα του συνεδρίου κάντε κλικ εδώ 
Οργανωτής: IMH. Κύριος Χορηγός: Τράπεζα Κύπρου. Χορηγός: PwC Κύπρου. Υποστηρικτής: Unicare. Χορηγοί Επικοινωνίας: Το περιοδικό INBusiness και το Inbusinessnews.com

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την IMH: τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Heritage Private School: Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος 2023
Πώς επιτυγχάνεται ένα αποτελεσματικό Διοικητικό Συμβούλιο-Πρώτη ανοικτή συζήτηση από EIMF
Nέος γενικός διευθυντής της MSPS Κύπρου ο Γιάννης Διονυσιάδης
Η τεχνητή νοημοσύνη και το μέλλον των Μ.Μ.Ε
Η Bioland Energy Group καθάρισε την παραλία Βορόκληνης
Consulco: Υψηλές αποδόσεις του London Credit Fund και το πρώτο τρίμηνο του 2024
Συζήτηση για ενιαία Εθνική Χρηματοπιστωτική Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών
Η Λευκωσία υποδέχεται το 16ο Συνέδριο για την Εταιρική Βιωσιμότητα & Υπευθυνότητα