Powered by

Μr. Delivery: «Τρέχει» και με online μηχανάκια

Η εταιρεία Internet of Things, που διαχειρίζεται ιστοσελίδα διαδικτυακών παραγγελιών για φαγητό, προχώρησε πρόσφατα σε συμφωνία συνεργασίας με τον Mr. Delivery. «Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους καταναλωτές μια πλατφόρμα που θα προσφέρει την άνεση παραγγελιών φαγητού μέσω διαδικτύου, αλλά και online πληρωμή. Ταυτόχρονα, διαθέτουμε ένα δίκτυο διανομής δικού μας στόλου, το οποίο μπορεί να εγγυηθεί την κατ’ οίκον παράδοση υπό την δική μας επίβλεψη», υπογραμμίζει ο Διευθυντής της εταιρείας Internet of things, Φραγκίσκος Φραγκεσκίδης.

Η πλατφόρμα που δημιουργήθηκε για τον Mr. Delivery προσφέρει διάφορες καινοτόμες υπηρεσίες, όπως παρακολούθηση του σταδίου που βρίσκεται η παραγγελία (ετοιμασία, παραλαβή από το εστιατόριο, καθοδόν κλπ), αποθήκευση παραγγελιών για μελλοντική χρήση, καθώς και αποθήκευση αγαπημένων εστιατορίων και πιάτων εντός της πλατφόρμας. Επίσης, η ιστοσελίδα εντοπίζει την τοποθεσία ανάρτησης της παραγγελίας, υπολογίζει την απόσταση της τοποθεσίας παράδοσης από το εστιατόριο και έτσι υπολογίζει την ανάλογη χρέωση της κατ’ οίκον παράδοσης. «Για να παραγγείλει, ο χρήστης θα πρέπει να προχωρήσει στη δημιουργία λογαριασμού ή σύνδεσης μέσω facebook. Βέβαια, εξακολουθούμε να δεχόμαστε παραγγελίες μέσω τηλεφώνου».

Ανταπόκριση κοινού
Η ανταπόκριση που υπάρχει μέχρι στιγμής από το κοινό, σύμφωνα με τον κ. Φραγκεσκίδη, είναι πλήρως ικανοποιητική. «Από τις πρώτες μέρες λανσαρίσματος της ιστοσελίδας είχαμε μια μεγάλη ροή παραγγελιών. Έχουμε ξεπεράσει τον πρώτο μας στόχο και τώρα εργαζόμαστε για περαιτέρω ανάπτυξη και αύξηση των παραγγελιών μέσω του διαδικτυακού Mr. Delivery» τονίζει ο κ. Φραγκεσκίδης.

Το κοινό, όπως σχολιάζει, έχει εντυπωσιαστεί με την εύχρηστη διαδικασία παραγγελίας, το φωτογραφικό υλικό στα μενού των εστιατορίων και το γεγονός ότι το μενού δε διαθέτει μόνο εστιατόρια fast food. «Οι περισσότεροι θεωρούν ότι το καλύτερο χαρακτηριστικό της ιστοσελίδας είναι η επιλογή πληρωμής με κάρτα μέσω διαδικτύου». Οι ώρες λειτουργίας είναι 11:00-15:00 και 18:30-23:00

Τα μηχανάκια του Mr. Delivery
Όπως αναφέρεται το πλεονέκτημά του έναντι του ανταγωνισμού είναι ο συνδυασμός των διαδικτυακών παραγγελιών και η χρήση του υφιστάμενου δικτύου παράδοσης του Mr. Delivery. Μάλιστα, ο κ. Φραγκεσκίδης τονίζει: «Είμαστε οι μόνοι που διαθέτουμε αυτές τις δύο υπηρεσίες σε μια πλατφόρμα». Επίσης, ο πελάτης έχει την δυνατότητα να επικοινωνήσει με τον Mr. Delivery ανά πάσα στιγμή, μια υπηρεσία που δεν διαθέτουν οι υπόλοιπες διαδικτυακές πλατφόρμες παραγγελιών στην Κύπρο.

Μελλοντικά πλάνα
Η εταιρεία ετοιμάζεται να λανσάρει υπηρεσία πληρωμής μέσω paypal, tracking σε χάρτη για εντοπισμό του διανομέα ανά πάσα στιγμή, καθώς και δημιουργία mobile εφαρμογής για γρηγορότερη παραγγελία. «Ετοιμάζουμε, επίσης, online chat εντός της ιστοσελίδας για άμεση επικοινωνία με τους λειτουργούς του Mr. Delivery για διευκρινίσεις».

O Mr. Delivery σε αριθμούς
Παραγγελίες για delivery τη μέρα: 100
Εστιατόρια: Περισσότερα από 50
Εστιατόρια με περισσότερη ζήτηση: Οι ξένες κουζίνες, όπως κινέζικα, λιβανέζικα και ινδικά
Ηλικιακές ομάδες που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες: 25-50
Προσωπικό: 16 άτομα
Ώρες και μέρες με την περισσότερη ζήτηση: 19:00-22:00 και Παρασκευές & Σάββατα.

 

Δειτε Επισης

Moving Doors: Χρυσάφι το Β2Β στα ακίνητα
Οι μέσες αξίες ακινήτων το 1ο τρίμηνο του 2024-Η εικόνα για διαμερίσματα, οικίες, οικόπεδα και χωράφια
Ευκαιρίες καλοκαιρινής πρακτικής άσκησης για φοιτητές/τριες προσφέρει το ΙδΕΚ
Θετικά σήματα από Ευρώπη για ανάπτυξη και πληθωρισμό-Πιο κοντά η μείωση επιτοκίων
Πετρέλαιο: Ανοδικές κινήσεις με φόντο τις εξελίξεις στη Γάζα
Σε υψηλά επίπεδα οι μετοχές στις ευρωπαϊκές αγορές λόγω τραπεζικών κερδών
Nomads: Ένας cosy, coworking χώρος που άνοιξε στο Mall of Engomi
Τα 10+1 σχέδια χορηγιών €148 εκατ. για κατοικίες και επιχειρήσεις-Ενεργειακή και ψηφιακή αναβάθμιση
Μέχρι τις 27 Μαΐου οι πρώτοι προϋπολογισμοί των Επ. Οργανισμών Αυτοδιοίκησης
Goody’s Burger House: Έρχονται στη Λευκωσία-Ετοιμάζουν άνοιγμα στο Mall of Cyprus