Τα κορυφαία ρεπορτάζ του InBusinessNews

Εδώ και εφτά χρόνια το InBUsinessNews αποτελεί την κορυφαία πύλη ενημέρωσης για καθετί τεκταίνεται στις επιχειρήσεις, την οικονομία αλλά και στην πολιτική σκηνή της Κύπρου.

Αποκλειστικά ρεπορτάζ του InBusinessNews αφορούν από την πρώτη συνομολόγηση δανειακής σύμβασης από την κυβέρνηση Χριστόφια με όλες τις λεπτομέρειες του πρώτου, ανυπόγραφου Μνημονίου μέχρι ότι ο Χρήστος Ορφανίδης βρίσκεται πίσω από τα καταστήματα Micro. Επίσης το InBusinessNews έγραψε πρώτο για το ενδεχόμενο καθόδου των H&M στην Κύπρο, ενώ με σειρά ρεπορτάζ του αποκάλυψε πολλές πτυχές από τα κακώς κείμενα σε ΚΟΤ, συγκοινωνίες και ημικρατικούς οργανισμούς, ενώ δε δίστασε να γράψει και για τις ευθύνες μεγάλων τραπεζιτών ή επιχειρήσεων στις οποίες έχουν εντοπιστεί απάτες.

Τα δημοφιλέστερα
Αναγνώστες συχνά διερωτούνται για το ποια ρεπορτάζ διαβάζονται περισσότερο; Η υπηρεσία στατιστικών για ιστοσελίδες της Google, τα Analytics δίνουν ξεκάθαρα την απάντηση στο πιο πάνω ερώτημα. Μάλιστα τα αποτελέσματα προκαλούν μεγάλη εντύπωση, αφού φαίνεται ότι οι αναγνώστες δεν έχουν κάποιο ειδικό ενδιαφέρον αλλά διαβάζουν ό,τι αφορά κυρίως τη ζωή τους ή πρόκειται για κάτι που επηρεάζει την καθημερινότητά τους.
 
Η πρώτη πεντάδα του InBusinessNews από την αρχή του 2015
1. Τα malls πουλήθηκαν για 194 εκατ. ευρώ. Το εν λόγω ρεπορτάζ αναφερόταν στη μεγάλη συμφωνία του ομίλου Σιακόλα με τον όμιλο Atterbury.  
2. Τουρισμός: Κρεβατάκια στην παραλία με ένα κλικ. Το ρεπορτάζ αφορούσε την ηλεκτρονική υπηρεσία προκράτησης για κρεβατάκια στον Δήμο Λάρνακας.
3. Η κυπριακή Tus Airways ανοίγει τα φτερά της. Η επικείμενη λειτουοργία της νέας αεροπορικής εταιρείας απασχόλησε πρόσφατο ρεπορτάζ του InBusinessNews.
4. Ορφανίδης: Τρία χρόνια μετά την κατάρρευση. Το εν λόγω θέμα έκανε λόγο για τις σημερινές δραστηριότητες του Χρήστου Ορφανίδη, τις διαδικασίες εκκαθάρισης του ομίλου υπεραγορών και πως αυτές επηρεάζουν την αγορά.
5. Οι 50 μεγαλύτεροι δικηγόροι στην Κύπρο. Ρεπορτάζ για την κυκλοφορία τεύχους του περιοδικού Gold με την εν λόγω λίστα αποτέλεσε ένα από τα δημοφιλέστερα θέματα του InBusinessNews.

 

Δειτε Επισης

Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Heritage Private School: Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος 2023
Πώς επιτυγχάνεται ένα αποτελεσματικό Διοικητικό Συμβούλιο-Πρώτη ανοικτή συζήτηση από EIMF
Nέος γενικός διευθυντής της MSPS Κύπρου ο Γιάννης Διονυσιάδης
Η τεχνητή νοημοσύνη και το μέλλον των Μ.Μ.Ε
Η Bioland Energy Group καθάρισε την παραλία Βορόκληνης
Consulco: Υψηλές αποδόσεις του London Credit Fund και το πρώτο τρίμηνο του 2024
Συζήτηση για ενιαία Εθνική Χρηματοπιστωτική Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών
Η Λευκωσία υποδέχεται το 16ο Συνέδριο για την Εταιρική Βιωσιμότητα & Υπευθυνότητα